Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ - ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

1 Απριλίου 2013

Επίσημο άτομο που συμβουλεύει την κυβέρνηση για τους στόχους των εκπομπών του αέριου του θερμοκηπίου, ξεκίνησε μια εκπληκτική επίθεση στην Mail on Sunday - για την ακρίβεια αναφέρει ότι οι ανησυχητικές προβλέψεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι λάθος.
Εμείς αποκαλύψαμε ότι αν και τα μεγάλης επιρροής υπολογιστικά μοντέλα εκτιμούν ακόμα τεράστιες αυξήσεις στις θερμοκρασίες στον κόσμο, δεν έχει υπάρξει καμία στατιστικά σημαντική αύξηση για περισσότερό από 16 χρόνια.
Παρά την αποκάλυψη μας στις αρχές του προηγούμενου μήνα, η οποία συνοδεύεται από μια επιστημονικά ερευνημένη γραφική παράσταση, η Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή επιμένει ακόμα σε λανθασμένες προβλέψεις.
Ο επικεφαλής της επίθεσης είναι το μέλος της επιτροπής Sir Brian Hoskins, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής του Ινστιτούτου Grantham για την Κλιματική Αλλαγή στο Imperial College του Λονδίνου. Σε ένα blog για την Επιτροπή στην ιστοσελίδα Αλλαγής του Κλίματος, ο Sir Brian επέμεινε: «Η επιστημονική βάση για σημαντικό μακροπρόθεσμο κίνδυνο στο κλίμα ισχύουν , παρά τα σημεία που αναφέρθηκαν.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η έκθεση μας είναι «εσφαλμένη» στην αξία των υπολογιστικών μοντέλων. Ωστόσο, σε συνέντευξή του πριν από τρία χρόνια, ο Sir Brian παραδέχτηκε ότι όταν ξεκίνησε ως επιστήμονας του κλίματος, τα μοντέλα ήταν «πολύ χάλια, και είναι ακόμα πολύ χάλια».


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger