Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

29 Απριλίου 2013 


Δύο ισπανοί άνδρες ήταν προφανώς τόσο απελπισμένοι για μετρητά ώστε αποφάσισαν να εισπράξουν 2.500.000 £ ασφαλιστική αποζημίωση, κόβοντας τα χέρια τους. 
Δυστυχώς για τους υποτιθέμενους απατεώνες βρέθηκε να μην έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στον ακρωτηριασμό των άκρων τους.
Οι γιατροί, είπαν ότι ο ένας από τους άνδρες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι έχουν ακρωτηριαστεί σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, είχε ενα κόψιμο που ήταν πολύ καθαρό.
Ο άτυχος άνδρας, του οποίου δεν αναφέρεται το όνομά, σκέφτηκε ότι θα ήταν σε θέση να ξεγελάσει 11 ασφαλιστικές εταιρείες κόβοντας το χέρι του με ένα ηλεκτρικό πριόνι.
«Το κόψιμο ήταν πολύ καθαρό μεταξύ των οστών για ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, δήλωσε ο ερευνητής του ατυχήματος José Luís Nieto.
«Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να έβαλε κάποιον να χρησιμοποιήσει ένα πριόνι για να κόψει το χέρι του. Ένας χειρουργός δεν θα το είχε κάνει ποτέ.
Ο δεύτερος ασφαλιστικός ενάγων προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, κόβοντας χαμηλότερα το χέρι του για να διεκδίκησει 500.000 £  για ένα «ατύχημα με ηλεκτρικό πριόνι.

Το αίτημά του απορρίφθηκε επίσης μετά από έρευνα.
Οι δύο περιπτώσεις δεν συνδέονται μεταξύ τους. 

Ekdromi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger