Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ




Αναρτήθηκε απο Vagedim

5 Απριλίου 2013



Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet 


4-4-2013 Και ο Σαμαέλ κάλεσε όλους τους Βασιλείς Νεφελίμ πλήν τεσσάρων. Απο τους 72 δηλαδή κάλεσε 68, σύν τον Γώγ και τον Μαγώγ. 

Πήγαν στην Μάχ Τανέ στην Λευκή Πολιτεία, κι εκεί σε μια δακρύβρεχτη ρουφιάνικη ομιλία του ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε ότι τους εκτιμάει και δουλεύει πάντα για το καλό τους, για τον ίδιο δεν θέλει τίποτα... κι όλα τα σχετικά. Και ζήτησε απο όλους τους Βασιλείς πλήν των τεσσάρων Βασιλέων Μπαχομέχ: Ανδρέαλφο, Ζαγκάν, Βαλεφόρ και Μπάλαμ, επειδή δεν υπήρχε περίπτωση τα παιδιά της Λαμασθού να παρευρεθούν εκεί, τους ζήτησε ότι θέλει να επανδρώσουν την Λευκή Ελίτ, την οποία επιθυμεί να την ονομάσει Λευκή Αδελφότητα. 

Να ενισχυθεί η Λευκή Αδελφότητα των Αρχαίων θεών, και αυτός και οι Ναχρμπέν να είναι οι δούλοι τους που θα τους βοηθήσουν. Εκει λοιπόν, όλοι μαζί ορκίστηκαν στην Μεγάλη Αρχή του Χάους και της καταστροφής της Δημιουργίας, να υπηρετήσουν τον πενταγράμματο εχθρό, τον ΜΗ ΟΝΤΑ και να αφανίσουν εκείνους που έχουν ταχθεί και δημιουργήθηκαν για να νικήσουν τον ΜΗ ΟΝΤΑ. 

Επομένως έχουμε απο σήμερα 4-4-2013 την συνέχιση της Λευκής Αδελφότητας με τους 68 Βασιλείς Νεφελίμ ενωμένους με έδρα την Μάχ Τανέ, και στο "κεφάλι" των ανθρώπων να εφαρμόσουν, και να ολοκληρώσουν το δυνατόν συντομότερο το ετοιμασμένο σχέδιο - όπως αυτό αναφέρεται στα 25 Πρωτόκολλα του Σαμαέλ.

Μετά την αποδοχή όλων, προχωρούν με το όνομα Λευκή Αδελφότητα, και το όνομα Λευκή Ελίτ πέρασε να το έχουν οι λεγόμενοι Σατανιστές και οι Ιλλουμινάτοι.

Οσον αφορά τους αντιπάλους, οι τέσσερεις Βασιλείς Μπαχομέχ είχαν συναντηθεί την ίδια ώρα στα υπόγεια του Νοισβαινστάιν στην συνεδρίαση που έγινε υπο την αιγίδα της Βασιλομήτωρος, όπου το Μπέν τζαράχ μόλ, η σύναξη των υιών εκείνων που τολμούν τα πάντα, και οι πρεσβύτεροι των Μπαχομέχ, όλοι μαζί και οι τέσσερεις Βασιλείς των Μπαχομέχ και η Βασιλομήτωρ, είπαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν με κάθε τρόπο την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού, και την μετατροπή των γυναικών (των κορών των ανθρώπων) σε θηλυκούς ανθρώπους. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger