Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: 1 ΣΤΟΥΣ 3 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

5 Απριλίου 2013


Μια πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει ότι πάνω από το 28% των Αμερικανών πιστεύουν ότι πραγματικά υπάρχει μια ώθηση για μια νέα παγκόσμια τάξη και μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την πρό-Ομπάμα εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Policy Polling, όπου υπέβαλε μια σειρά ερωτήσεων που σχετίζονται στις τρελές θεωρίες συνωμοσίας με τα πραγματικά τεκμηριωμένα γεγονότα. Αυτό πολλοί θεωρούν ότι είναι μια προσπάθεια να παρουσιαστεί ότι οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν ακραίες πεποιθήσεις, ενώ οι Δημοκρατικοί είναι πιο ισορροπημένοι.

Η πιό πρόσφατη εθνική ψηφοφορία του PPP βρίσκει το αμερικανικό κοινό να διαφέρει κατά μήκος των κομματικών γραμμών σε πολλές θεωρίες συνωμοσίας που περιλαμβάνουν ζητήματα όπως την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου και τον πόλεμο του Ιράκ, αν και μερικές από τις πιο παράξενες ιδέες αξίζουν τον διακομματικό σκεπτικισμό.


Η δημοσκόπηση βρίσκει το 28% των ψηφοφόρων να πιστεύουν ότι η μυστικοπαθής ελίτ εξουσίας με μια ατζέντα παγκοσμιοποίησης συνωμοτεί για να κυβερνήσει τελικά τον κόσμο μέσω μιας αυταρχικής παγκόσμιας κυβέρνησης... ή μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Το 34% των Ρεπουμπλικανών και το 35% των ανεξάρτητων πιστεύουν στην απειλή μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων σε σύγκριση με μόλις του 15% των Δημοκρατικών.


Το 44% των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μπους παραπλάνησε εσκεμμένα το κοινό σχετικά με τα όπλα μαζικής καταστροφής για να προωθήσει τον πόλεμο του Ιράκ, ενώ το 45% διαφωνεί.


Το 22% των Δημοκρατικών, το 33% των Ρεπουμπλικανών και το 28% των ανεξάρτητων, πιστεύουν ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε εμπλακεί στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 9/11. Μόλις το 6% των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είναι ακόμη ζωντανός.

Υπάρχει ένα έντονο κομματικό χάσμα για το αν ή όχι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια φάρσα: το 58% των Ρεπουμπλικανών συμφωνούν ότι πρόκειται για μια συνωμοσία, ενώ το 77% των Δημοκρατικών διαφωνούν.  

Το 20% των Ρεπουμπλικανών πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος, σε σύγκριση με το 13% των ανεξάρτητων και το 6% των Δημοκρατικών που συμφωνούν.

Το 51% των Αμερικανών πιστεύουν ότι υπήρχε μια μεγαλύτερη συνωμοσία κατά την εργασία στην δολοφονία JFK, ενώ το 25% πιστεύει ότι ο Lee Harvey Oswald έδρασε μόνος. Το 29% πιστεύουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι και το 21% πιστεύουν ότι ένα UFO συνετρίβη στο Roswell το 1947.

Προφανώς οι Αμερικανοί ως πειραματόζωα των λαμόγιων, και κατ επέκταση όλοι οι λαοί, έχουν την εντύπωση ότι έχουν ξυπνήσει μαζικά. Αυτό ίσως να ισχύει κατά ενα μέρος, αλλά η πραγματική αλήθεια όμως είναι ότι η απελευθέρωση/προώθηση της γνώσης στον κόσμο, (ακόμα κι αν είναι σε επίπεδο συνομωσίας) είναι ελεγχόμενη, και τόση όση πρέπει να γνωρίζουν οι "γκοίμ" όπως μας ονομάζουν υποτιμητικά οι Νεφελίμ. Οποιος έχει την διάθεση να ψάξει, για να γνωρίσει την αλήθεια που ο Χριστός μας είπε, τότε η αλήθεια αυτή - η πραγματικη δηλαδή αλήθεια του Χρίστού, θα είναι αυτή που θα μας ελευθερώσει. Οποιος έπιασεν, έπιασεν!

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger