Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η ΡΙΓΑΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... Η ΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ CODEX ALLIMENTARIUS;Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
30 Ιουλίου 2013


Όλα τα θρεπτικά στοιχεία βιταμίνες, βότανα και συμπληρώματα μετάλλων πρέπει να απαγορευθούν.

Σύμφωνα με τον codex alimentarius θεωρούνται τοξίνες / δηλητήρια και πρέπει να αφαιρεθούν από όλα τα τρόφιμα, επειδή ο Codex απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών για την «πρόληψη, τη θεραπεία ή να θεραπεύσουν οποιαδήποτε πάθηση ή ασθένεια.

Ο Codex Alimentarius υποστηρίζεται από εξοντωτικές κυρώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ). Κάθε μη συμβατό έθνος στον Codex θα αντιμετωπίζει τεράστια οικονομική τιμωρία αν δεν συμμορφώνεται με τον Codex.

Η Επιτροπή κώδικα διατροφής (CAC) έχει δύο επιτροπές που προσκρούουν στη διατροφή.
Μία από αυτές, η «Επιτροπή Codex για τη διατροφή και τα τρόφιμα για ειδικές διαιτητικές χρήσεις" (CCNFSDU), υπό την προεδρία του Δρ Rolf Grossklaus, ένας γιατρός ο οποίος πιστεύει ότι η διατροφή δεν παίζει κανένα ρόλο στην υγεία. Αυτό ο τύπος έχει δηλώσει για την πολιτική του Codex ότι «η διατροφή δεν σχετίζεται με την υγεία».

Ηδη έχουμε δεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας να απαγορεύουν την συλλογή βοτάνων, επειδή δήθεν βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Απο χθές στα Χανιά, οι παραβάτες αυτής της Δασικής Διάταξης, συλλέκτες, πωλητές και γενικώς εμπορευόμενοι τα ανωτέρω είδη θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες ποινικές διατάξεις των άρθρων 268, 271 και 287 του Ν.Δ 86/69 «Περί Δασικού Κώδικα».

Δείτε αναλυτικά η απόφαση της Διεύθυνσης Δασών τι αναφέρει:

I. Απαγορεύουμε

α) την εκρίζωση ή την ολοκληρωτική αποκοπή των βλαστών. παντός είδους αρωματικού, φαρμακευτικού, μελισσοκομικού, ανθοκομικού και διακοσμητικού φυτού, δενδρυλλίου, θάμνου, φρυγάνου ή πόας,

β) την συλλογή για εμπορία μαλοτήρας ματζουράνας ,(, φασκόμηλου και ρίγανης σε όλες τις περιοχές που είναι ενταγμένες στο δίκτυο προστασίας ΝΑΤΟΥΡΑ 2000 .

Ο codex alimentarius λοιπόν εφαρμόζεται και στην Ελλάδα, και οι ιδιότητες της ρίγανης πάρα πολλές!

αντιφλεγμονώδεις
αντιοξειδωτικές
θεραπευτικές
επουλωτικές
τονωτικές
χωνευτικές
εφιδρωτικές
αντιβηχικές
αντιδιαρροϊκές
αντισηπτικές
αντιφυσητικές
εμμηναγωγές
αντιαιμορραγικές
διουρητικές
αναλγητικές
αντι-καρκινογόνες
αντιμυκητιασικές ( 2 )
αντιβακτηριακές
αντιρευματικές
αντιπαρασιτικές
αποχρεμπτικές
ισχυρές αντιϊικές
αντι-αθηροσκληρωτικές
διευκολύνει την πέψη και ανοίγει την όρεξη
διεγερτική της μήτρας για αυτό δεν χορηγείτε ποτέ σε εγκύους

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger