Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙ ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
25 Οκτωβρίου 2013
Ο Terry Wayne Davis, ένα 43-χρονος απο το Ιλλινόις έχει φυλακιστεί αφού φέρεται να πιάστηκε επ 'αυτοφώρω να βιάζει ενα Ροτβάιλερ κουτάβι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έρευνα ξεκίνησε στις αρχές του μήνα, όταν ένας κάτοικος επέστρεψε στο διαμέρισμα του για να βρει τον Davis να βιάζει το 5 μηνών Ροτβάιλερ του, Λούσι.

Ο Davis, ο οποίος είναι καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών, μετακόμισε στο διαμέρισμα του ιδιοκτήτη του σκύλου μια εβδομάδα πριν από το περιστατικό. 

όταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου ρώτησε τον Davis "Τι στο διάολο κάνεις; " Ο Davis φέρεται να απάντησε: «Λυπάμαι, δεν έχω καμία δικαιολογία." Ο Davis στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με ένα ποδήλατο, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου κάλεσε την αστυνομία. 

Ο Davis βρέθηκε και προφυλακίστηκε λίγο αργότερα. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της αστυνομίας, ο Davis φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βιάσει το κουτάβι σε δύο περιπτώσεις πριν από τη σύλληψη από το συγκάτοικό του. 

Ο Davis κρατήθηκε στη φυλακή και κατηγορείται για κακούργημα σεξουαλικής επαφής με ένα ζώο και αφού είχε καταδικαστεί για το βιασμό ενός 16-χρονου κοριτσιού. Η εγγύηση του έχει οριστεί στα 50,000 δολάρια.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger