Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Οκτωβρίου 2013Τι σημαίνουν τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αμερική;

Επι της ουσίας, ότι η ζωή των Αμερικανών θα γίνει ακόμη πιό άθλια, ενώ η κυβέρνηση θα συνεχίζει την είσπραξη των φόρων, την προώθηση ξένων πολέμων και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να πράξει μια αντισυνταγματική κυβέρνηση.

Φυσικά μην νομίζετε ότι έφτασε ακόμη η στιγμή για να χρεωκοπήσει (η ήδη χρεωκοπημένη) Αμερική, αφού ο δάκτυλος της Λίλιθ Λαμασθού (σύμφωνα με ενημέρωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου) που ελέγχει πλέον κι αυτή πολιτικές δυνάμεις σε όλο τον πλανήτη, παρενέβη με τους εκπροσώπους της και έκλεισε προσωρινά το μαγαζί των ΗΠΑ.

Μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν στην αμερική, δείχνει ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών ψηφοφόρων (58 τοις εκατό) θα ψηφίσει "όχι" στην αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι σύμφωνοι με τη θέση του Κόμματος του Τσαγιού για το ανώτατο όριο του χρέους.

Τα γεγονότα στην Αμερική, μπορείτε να τα εκλάβετε επίσης και ως προμήνυμα για τη στιγμή που θα αποφασίσουν να πτωχεύσει η Αμερική και θα επακολουθήσει η παγκόσμια κατάρρευση, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και η εμφάνιση του Αντιχρίστου.

Η κυβέρνηση Ομπάμα απο τις πιέσεις που είπαμε οτι δέχεται, αναγκάστηκε να ξεκινήσει ενα ολέθριο, σωφρονιστικό, επιλεκτικό "κλείσιμο" που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει ομήρους τους Αμερικανούς έως ότου ο Ομπάμα βρεί το δρόμο του.

Η «απαίτηση των λύτρων του» είναι η συνολική συνθηκολόγηση με τις απαιτήσεις του για ατελείωτες δαπάνες, τη συνολική εξαγορά της ιατρικής από το Obamacare, και τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια των λίγων.

Η κυβέρνηση Ομπάμα οδηγήθηκε σε ένα παρόμοιο τέχνασμα λίγους μήνες πρίν, όταν άρχισε την απελευθέρωση χιλιάδων εγκληματιών με κακουργήματα από τις φυλακές των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να το πράξει λόγω των περικοπών του προϋπολογισμού.

Σήμερα, η κυβέρνηση Ομπάμα έκλεισε την πρόσβαση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, έκλεισε μέρη των θαλασσών, έκλεισε τουριστικές περιοχές προβολής από διάσημα αξιοθέατα και έβαλε πλώρη για να προκαλέσει τον πόνο και την ταλαιπωρία στο λαό της Αμερικής.


atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger