Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; ... ΠΝΙΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ

Το περπάτημα στο νερό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Δεν έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι αυτή την ικανότητα.  Ο Ιησούς το έκανε. Δυστυχώς όμως, ένας πάστορας στη δυτική ακτή της Αφρικής, στην προσπάθειά του να γίνει ο δεύτερος άνθρωπος που θα κάνει αυτό το αδύνατο κατόρθωμα του στοίχησε τη ζωή του.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Ιανουαρίου 2014
Ο 35-χρονος Πάστορας Φράνκ Καμπελέ, είπε στο ποίμνιό του ότι ήταν σε θέση να κάνει τα ίδια θαύματα του Ιησού Χριστού. Αποφάσισε να το κάνει σαφές μέσα από μια επίδειξη στην παραλία της Γκαμπόν στην πρωτεύουσα της Λιμπρεβίλ. 
Παραπέμποντας στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου 14:22-33, ο Καμπελέ  είπε ότι έλαβε μια αποκάλυψη που του είπε ότι με αρκετή πίστη θα μπορούσε να επιτύχει αυτό που έκανε και ο Ιησούς.
Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, ο Καμπελέ πήρε το ποίμνιό του σε μια παραλία. Τους είπε ότι θα διασχίσει την εκβολή Kombo με τα πόδια, η οποία είναι συνήθως μια απόσταση 20 λεπτών με καραβάκι.
Δυστυχώς από το δεύτερο βήμα στο νερό ο Καμπελέ βρέθηκε εντελώς βυθισμένος. Δεν επέστρεψε ποτέ.
Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό αυτού του είδους στην Αφρική. Στο ζωολογικό κήπο Ιμπαντον στη νοτιοδυτική Νιγηρία, ένας αυτοαποκαλούμενος προφήτης φέρεται να ήταν σε θέση να κάνει ό, τι ο Δανιήλ της Βίβλου σε ένα κρησφύγετο γεμάτο με λιοντάρια.
Αν και είχε προειδοποιηθεί πολλές φορές από τους φύλακες ζωολογικών κήπων, ο Προφήτης με ένα πλήθος ανθρώπων που παρακολουθούσε, έβαλε μια μεγάλη κόκκινη ρόμπα και μπήκε στο κλουβί που ήταν γεμάτο με λιοντάρια.
Μέσα σε δευτερόλεπτα από το άνοιγμα της πόρτας, τα λιοντάρια κατασπάραξαν τον Προφήτη από τη σάρκα μέχρι τα οστά. Η Βίβλος θα πρέπει να έρχεται με μια προειδοποιητική ετικέτα, "Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι.

atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger