Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΙΝΔΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ

Ένας Ινδός, o Λακσχμί Κάντα Σαρκάρ από το χωριό Καλακουρί στην Μπανκούρα καταδικάστηκε σε θάνατο αφότου τεμάχισε το κεφάλι ενός μωρού και ήπιε το αίμα του σε ένα απόκρυφο τελετουργικό. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Φεβρουαρίου 2014

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από δύο χρόνια και οι χωρικοί τον βρήκαν σε ένα νεκροταφείο να καταπίνει το αίμα του καθώς χυνόταν από το κομμένο κεφάλι του μωρού που κρεμόταν από ένα δέντρο.

Ο αυτο-αποκαλούμενος "ταντρισμός" - ένας οπαδός των ινδικών πνευματικών μελετών που χρονολογείται από το 5-9ο αιώνα μ.Χ. - είχε χτίσει ένα αυτοσχέδιο ναό. Όμως ο Σαρκάρ καταδικάστηκε σε θάνατο μετά από 17 μάρτυρες που κατέθεσαν εναντίον του στο περιφερειακό δικαστήριο στην Μπανκούρα. 

Οι χωρικοί χτύπησαν τόσο άσχημα τον Σαρκάρ, καθώς φώναζαν «μάγος», που η αστυνομία αναγκάστηκε να παρέμβει για να αποφευχθεί το λιντσάρισμα. 

Ωστόσο, ορισμένοι υποτιθέμενοι οπαδοί της Τάντρα, ένας από τους πιο παραμελημένους κλάδους του ινδικού πνευματισμού, το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία για να επιδοθούν σε αιματηρές θυσίες και να εκπληρώσουν τις δικές τους ανάγκες.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger