Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗΣ ΠΤΗΣΗΣ;

Πριν από δύο εβδομάδες, 34 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 130 τραυματίστηκαν σε μια μαζική επίθεση μαχαιρώματος στο σιδηροδρομικό σταθμό Κουνμίνγκ στην επαρχία Γιουνάν στην Κίνα. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Μαρτίου 2014

Εκθέσεις λένε ότι 10 μαυροντυμένοι δράστες που κρατούσαν μαχαίρια επιτέθηκαν σε τυχαίους ανθρώπους. Το γεγονός προκάλεσε σοκ στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο, με πολλούς να αναφέρονται σε αυτό ως " οι Κινέζοι της 11/9 . "Λίγες μέρες πριν, μια συνδεδεμένη ομάδα με την Αλ Κάιντα-κυκλοφόρησε ένα βίντεο που απειλεί την Κίνα.  Και αυτή την εβδομάδα το βίντεο αυτό έχει αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη σημασία, από τη στιγμή που εξαφανίστηκε  η μαλαισιανή πτήση MH370 από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο χωρίς κανένα ίχνος.

Η κινεζική κυβέρνηση έδωσε επισήμως την ευθύνη για την επίθεση στους αυτονιμιστές της Ξίνγιάνγκ.  Η Ξίνγιάνγκ, είναι  η μεγαλύτερη επαρχία της Κίνας.  Η τεράστια περιοχή συνορεύει με τη Ρωσία, τη Μογγολία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και την Ινδία και βρίσκεται στην κορυφή για τα τεράστια αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, γεγονός που την καθιστά πολύ σημαντική για την Κίνα. Η επαρχία είναι κυρίως μουσουλμανική, και κυρίως μεταξύ πολλών εθνοτικών ομάδων της είναι οι Γιουγκούρ, 10 εκατομμύρια εκ των οποίων αποτελούν το 46 τοις εκατό του πληθυσμού.

Οι αυτονομιστικές ομάδες των Γιουγκούρ υποστηρίζουν ότι η περιοχή δεν είναι νόμιμο τμήμα της Κίνας και αναφέρουν την περιοχή ως Ανατολικό Τουρκεστάν. Το Ισλαμικό Κόμμα Τουρκεστάν  (επίσης γνωστό ως το Κίνημα Ανεξαρτησίας του Ανατολικού Τουρκεστάν), μια αμερικανο-καθορισμένη τρομοκρατική οργάνωση, είναι η κύρια ομάδα που οδηγεί το αποσχιστικό κίνημα εναντίον του Πεκίνου και έχει κατηγορηθεί για τη διάπραξη πολλών τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κίνα.

Σύμφωνα με το κινεζικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, σημαίες των δυνάμεων του «Ανατολικού Τουρκεστάν" βρέθηκαν στη σκηνή της επίθεσης στον σιδηροδρομικό σταθμό.  Πέντε μέρες πριν, το Ισλαμικό Κόμμα Τουρκεστάν δημοσίευσε ένα βίντεο με τίτλο "We Are Coming O Buddhists», στο οποίο ο Αμπού Ζαρ Αζάμ, ο πνευματικός ηγέτης από ενα παρακλάδι της Αλ Κάιντα που βασίζεται στο Βαζιριστάν, απείλησε τους κινέζους υπηκόους και τους Βουδιστές.

Ο Αζάμ προειδοποιεί ότι οι Κινέζοι θα πρέπει να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους κατά των Μουσουλμάνων και του Ισλάμ, και λέει ότι η δολοφονία τους χύνοντας το αίμα τους είναι " αγαθό ". Ο Αζάμ έχει δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μετά τον πόλεμο των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν, η Κίνα θα γίνει ο «υπ 'αριθμόν ένα εχθρός."

Αυτή η τάση έρχεται κάτω από την αυξανόμενη διερεύνηση λόγω της εξαφάνισης του Boeing 777 MH370 το Σάββατο κάπου πέρα από τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας καθ'οδόν από τη Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, με περισσότερους από 150 κινέζους υπηκόους στο σκάφος. Τα κινεζικά μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να λένε ότι οι αυτονομιστές Γιουγκούρ είναι αρμόδιοι. 

Οι Γιουγκούρ έχουν  εμπλακεί  σε μια προηγούμενη απόπειρα αεροπειρατείας. Τον Ιούνιο του 2012, η κινεζική κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι έξι Γιουγκούρ άνδρες προσπάθησαν να επισκιάσουν μια κινεζική εγχώρια πτήση. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger