Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΑΘΕΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ

Ο Gustav Potthoff κουβαλάει το δικό του σταυρό: Είναι ένας αυτοαποκαλούμενος άθεος που κατηγορείται για επίθεση σε συγκάτοικό του, τον οποίο πίστευε ότι ήταν ο Ιησούς.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Απριλίου 2014

Χρόνος ανάγνωσης 02:00


Ως εκ τούτου , πιστεύει ότι μόνο ένας άθεος δικηγόρος μπορεί να τον υπερασπιστεί σωστά.
Η αστυνομία στο Ορλάντο της Φλόριντα ισχυρίζεται ότι ο Potthoff επιτέθηκε στον συγκάτοικό του, Raymond Hernandez , με ένα γυάλινο φλυτζάνι και ένα μαχαίρι βουτήρου, τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας , ο Hernandez είπε ότι πήγε στην κουζίνα για να πάρει ένα ποτό, όταν ο Potthoff έριξε ξαφνικά το γυάλινο φλιτζάνι πάνω του .Όταν το φλυτζάνι έπεσε από τον Hernandez, ο Potthoff φέρεται να του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι βουτήρου.

Ο Hernandez απέφυγε τον τραυματισμό και τις δύο φορές . Είπε στους ανακριτές ότι ο Potthoff του είπε ότι νόμιζε ότι ήταν ο Ιησούς και ήθελε να τον σκοτώσει , σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας . Ο Potthoff , 51 ετών, συνελήφθη τη Δευτέρα και κατηγορείται για διακεκριμένη επίθεση με ένα θανάσιμο όπλο.

Ο ύποπτος δεν ανέφερε τον Ιησού όταν είπε στην αστυνομία το περιστατικό του , αλλά άλλαξε την ιστορία πολλές φορές , σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας . Πρώτον , είπε ότι ήταν στην κουζίνα , όταν έσπασε το φλυτζάνι . Στη συνέχεια , είπε ότι ήταν στο δωμάτιό του και τελικά ήταν έξω.

Οι αξιωματικοί βρήκαν ένα σπασμένο φλυτζάνι και ένα μαχαίρι στο πάτωμα του σαλονιού , τα οποία συλλέχθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία . Ωστόσο , τα πιστεύω του βγήκαν στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με έναν δικαστή την Τρίτη.

Ο Potthoff απαίτησε έναν Δημόσιο Συνήγορο ο οποίος θα ήταν επίσης άθεος .
" Είναι απλά τα ανθρώπινα δικαιώματα μου και τίποτα άλλο, " είπε ο Potthoff στο δικαστήριο , « Εχω το δικαίωμα να είμαι με κάποιον ομοιδεάτη μου. "Ο δικαστής είπε στον Potthoff, ο οποίος φέρεται να είναι άπορος, ότι αν ήθελε άθεο δικηγόρο, θα έπρεπε να τον πληρώσει με δικά του χρήματα.

Αυτό δεν άρεσε στον ύποπτο, ο οποίος είπε : « Είναι Ιεροσυλία αυτό ".

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνάντηση του Potthoff με το νόμο. Τον περασμένο Μάιο, συνελήφθη για ψευδή απειλή για βόμβα , σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας με ημερομηνία 2 Μαΐου του 2013.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger