Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Επειδή αρχίζει να προωθείται ιδιαίτερα από το διαδύκτιο παρά τα χαμηλά ποσοστά του ολοένα και περισσότερο το υποτιθέμενο Χριστιανικό κόμμα "Κοινωνία", το μπλόγκ Αθέατη γνώση απευθύνεται στους ψηφοφόρους που ετοιμάζονται να ψηφίσουν το κόμμα στις ευρωεκλογές, να διαβάσουν πρώτα προσεκτικά το παρακάτω άρθρο που βρήκαμε από το μπλόγκ antiparakmi.

20 Μαίου 2014


Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, Ιούνιος 2012, η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" έλαβε 17.770 ψήφουςκαι ποσοστό 0,29% (δείτε τα επίσημα αποτελέσματα εδώ.) Και επειδή οι Ορθόδοξοι πιστοί πανελλαδικά ΔΕΝ είναι μόνον 17.770,  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ο τίτλος της ανάρτησης μας, ότι πράγματι οι Ορθόδοξοι πιστοί ΔΕΝ την ψηφίζουν.  Το ΓΙΑΤΙ, θα το δούμε σε λίγο.

Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε ότι με εξαίρεση την συγκεκριμένη ανάρτηση προβληματισμού -αυτοκριτικής που θα έπρεπε να κάνει η ίδια η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"-, ΔΕΝ ασχοληθήκαμε και δεν δημοσιεύσαμε έκτοτε τίποτε εναντίον του μικρού αυτού κόμματος.
Επιπλέον, θεωρούμε αυτονόητο ότι όταν κάποιοι χριστιανοί επιλέγουν να δημιουργήσουν πολιτικό κόμμα, ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  ως πολιτικό κόμμα.  Δεν είναι δυνατόν να απαιτούν -σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα- αυτοί να απαλλάσσονται κριτικής. Δεν τους "συκοφαντούμε" αλλά τους βοηθάμε, όταν αποκαλύπτουμε τα λάθη τους. 


Τις τελευταίες εβδομάδες δεχθήκαμε επανειλημμένα δημοσιεύματα από το κόμμα "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", επειδή ένας από τους συντάκτες μας "τόλμησε"(!) να απαντήσει -μέσω εμαιλ- στο δημόσιο "κάλεσμα  συστράτευσης" που έλαβε επίσης μέσω εμαιλ.

Την στιγμή της μάχης, όταν η πατρίδα μας ξεπουλιέται κάθε μέρα και οι συμπολίτες μας αυτοκτονούν είναι ειλικρινά "πολυτέλεια" να ομφαλοσκοπούμε.
Αλλά αφού οι "εν Χριστώ αδερφοί" μας από την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ασχολούνται διαρκώς μαζί μας, ας τους κάνουμε τη χάρη, να διακόψουμε για μία μέρα τον αγώνα για την πατρίδα μας και μέσα από μια σύντομη αναζήτηση, να ασχοληθούμε μία 2η φορά μαζί τους.


ΓΙΑΤΙ λοιπόν οι Ορθόδοξοι πιστοί ΔΕΝ ψηφίζουν την ΚΟΙΝΩΝΙΑ (6 νέα στοιχεία); 

Επιγραμματικά:

1) Όταν μια ενορία στηρίζει ένα πολιτικό κόμμα

2) Οι προκλητικές θέσεις του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη για τον π.Παϊσιο

3) Η καταγγελία του πατρός Βολουδάκη προς την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!!

4) Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ θέση της ΚΟΙΝΩΝΙΑ για τις εκτρώσεις 

5) Ψηφίστε "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" για για να έχουμε "σχολεία αθρήσκων"

6) Απαράδεκτες Πολιτικές πρακτικές


Ας τα δούμε αναλυτικά:

1) Όταν μια ενορία στηρίζει ένα πολιτικό κόμμα

Πατέρα Βολουδάκη, αναρωτηθήκατε πως αισθάνεται ένας ενορίτης σας που επιλέγει κάποιο διαφορετικό κόμμα από αυτό το οποίο ιδρύσατε, όταν στο περιοδικό της ενορίας διαβάζει τα καλεσμά σας να ψηφίσει το κόμμα "ΚΟΙΝΩΝΙΑ";;

Προβληματιστήκατε τι θα συμβεί αν και άλλοι ιερείς, ή και μητροπολίτες (πχ Δημητριάδος, Σιατίστης, κλπ), πιθανώς με θέσεις αρκετά διαφορετικές από τις δικές σας,ιδρύσουν αντίστοιχα "χριστιανικά" κόμματα  και εκδίδουν αντίστοιχες εκκλήσεις στους ενορίτες τους για το ποιον να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές;


Ας κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στο περιοδικό και στην ιστοσελίδα της ενορίας σας για του λόγου το αληθές:

Περιοδικό ενορίας Ι.Ν.Αγ.Νικολάου Πευκακίων, τεύχος 120, Ιούνιος-Ιούλιος 2012 (εν μέσω εκλογών).
Αφού καταγγέλλονται σε 2 σελίδες το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα αριστερά κόμματα,παρουσιάζεται ως λύση η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"!

Περιοδικό Ενοριακή Ευλογία, τεύχος 119 (Μάϊος 2012), επίσης σε περίοδο βουλευτικών εκλογών.

Άρθρο-κάλεσμα του "π.Β.Ε.Β." (δηλαδή του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη) που μας ενημερώνει ότι "Οἱ «Συνεχιστές τοῦ Καποδίστρια»βρέθηκαν (...)  ἔχουν ἀρχίσει τόν ἀγῶνα τους ἀπό τό 2008 καί μᾶς περιμένουν δίπλα τους σ’ αὐτές τίς Ἐκλογές! Δημιούργησαν τήν Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»"
Ενοριακή ευλογία, τεύχος Νοεμβρίου 2010, τεύχος 101παραμονές δημοτικών εκλογών.
Δημοσιεύεται "Φωνή- Εγερτήριο Σάλπισμα" και ακολουθεί το κάλεσμα να ψηφίσουν την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010:


Αυτό θα πει περιοδικό ενορίας! Περιοδικό ΜΕ ΑΠΟΨΗ για το τι πρέπει να ψηφίσουν οι ενορίτες!!

Αντέχετε; Ένα ακόμη παράδειγμα, περιοδικό Ενοριακή ευλογία, τεύχος 87, Σεπτέμβριος 2009 (λίγες μέρες πριν την 4η Οκτωβρίου 2009, οπότε γινόταν οι εθνικές εκλογές)
Πολυσέλιδο κείμενο που υπερασπίζεται την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", επίσης γεμάτο ειρωνεία για Ορθόδοξο περιοδικό που "τόλμησε" να τους αμφισβητήσει και να προβλέψει ότι θα έχουν την τύχη της Χριστιανικής Δημοκρατίας (του Ψαρουδάκη):
Πάντα με τα αρχικά του πατρός Βολουδάκη ("π.Β.Ε.Β.")
(για να μην έχετε καμία αμφιβολία, τα τεύχη του περιοδικού "Ενοριακή Ευλογία" μπορείτε να βρείτε εδώ) . 


Δείτε και πως η Ιστοσελίδα του ναού, διαφημίζει τις εκδηλώσεις-ομιλίες του π.Βολουδάκη με θέμα "Η Πολιτική είναι Ποιμαντική", οι οποίες γίνονται Πανελλαδικά και οι οποίες φυσικά καταλήγουν σε παρουσίαση του κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΑ :
ο Ι.Ν. Αγ. Πευκακίων ενημερώνει για την εκδήλωση στο Περιστέρι "Η Πολιτική είναι ποιμαντική"

Ας δούμε πως η Ιστιοσελίδα της ενορίας, παρουσιάζει την εκδήλωση (στην Πάτρα), με το ίδιο πάντα θέμα, και με ομιλητές τον π.Βολουδάκη και τον Πρόεδρο της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" κ.Ηλιάδη:

"πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Κέντρο Ενοριακής Διακονίας του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Πατρών, η παρουσίαση του βιβλίου... «Η Πολιτική είναι Ποιμαντική» τουπρωτοπρεσβυτέρου π. Βασιλείου Βολουδάκη.
Προλόγισε ο θεολόγος κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος και το βιβλίο ανέλυσε ο Μαθηματικός κ. Μιχαήλ Ηλιάδης, μέλος της ΚΕ της Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ
"


Η Ιστοστελίδα του ναού και το περιοδικό της ενορίας στην "υπηρεσία" του κόμματος "ΚΟΙΝΩΝΙΑ".2) Οι προκλητικές θέσεις του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη για τον π.Παϊσιο
Το άρθρο έχει τον τίτλο "Απάντηση λοιπόν του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη στον Αγιορίτικο λίβελλο"!! 
Διαβάζουμε:
"Εδημοσιεύθη πρόσφατα στον Ορθόδοξο Τύπο επιστολή 24 Αγιορειτών με θέμα "την κάρτα του πολίτη", εμπλέκοντας απρόκλητα και άνευ λόγου και την Παράταξή μας "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", με τρόπο συκοφαντικό.(...)"

Πρέπει να έχει κάποιο σύμπλεγμα καταδίωξης ο π.Βολουδάκης και η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Δεν εξηγείται αλλιώς.. Όλοι (από το Άγιο Όρος, μέχρι την Αμερική τους "συκοφαντούν"!)

 Γράφει ο π.Βολουδάκης απευθυνόμενος στους 24 αγιορίτες:
"6. Ποια «ασύστολα ψεύδη έγραψα για τον π. Παϊσιο»;  
Άραγε, τις παραπομπές σε Πατερικά κείμενα στην περί Αντιχρίστου Επιστολή τουτις ευρήκε ο ίδιος;  Ήταν ερευνητής θεολόγος ο όντως άγιος αυτός άνθρωπος;  (...)"
Όπως βλέπετε, ο πατήρ Β. Βολουδάκης υπονοεί ότι  κάποιοι παρέσυραν τον π.Παϊσιο.
Αφού δεν είναι "ερευνητής-θεολόγος" ο π.Παϊσιος, άρα αποκλείεται να τα βρήκε ο ίδιος. Τον καημένο τον π.Παϊσιο .. παρασύρθηκε!!

"Μήπως ο κάθε άγιος έχει το χάρισμα της αυθεντίας;(...)"
"(...) επειδή έχω διαφορετική άποψη από αυτήν που εκφράζει μία και μόνη επιστολή του π. Παϊσίου;"
Δυσκολεύεται λίγο να το ομολογήσει αλλά τελικά το παραδέχεται ο π. Βολουδάκης: Έχει "διαφορετική άποψη" από την επιστολή του π.Παϊσίου. Υποτιμητικά την αναφέρει ως "μία και μόνη" επιστολή. 

Και λίγο παρακάτω τους ειρωνεύεται λέγοντας 
"Εσείς οι Αγιορείτες έπρεπε να πρωτοστατείτε στη δημιουργία μιάς Παρατάξεως που θα εκφράζη τους εκκλησιαζομένους και όχι τους αμοραλιστές Χριστιανούς, αντί να κυνηγάτε ταυτότητες και τσιπάκια!"


Πατέρα Βολουδάκη, 
θεολόγοι μπορεί να μην είμαστε αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι στην Ορθοδοξία, η αλήθεια δεν πηγάζει από "θεολογικές γνώσεις" αλλά δίνεται με την Χάρη του Θεού.
Διαβάζοντας τα παραπάνω, συμπεραίνουμε ότι μάλλον ο Θεός προίκισε εσάς με την χάρη του και με "το χάρισμα της αυθεντίας", και όχι τον Πατέρα Παϊσιο ούτε τους 24 αγιορίτες πατέρες που σας απάντησαν με τον "λίβελλο".
Σας θυμίζουμε ακόμη ότι η συγκεκριμένη "μία και μόνη" επιστολή του πατρός Παϊσίου μόνον ασήμαντη δεν είναι και γι αυτό γράφτηκε ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ από τον ίδιο τον π.Παϊσιο..  Τον παραπάνω θέσεις του π.Βολουδάκη εναντίον των Αγιοριτών, τις βρήκαμε στηνεπίσημη ιστοσελίδα του κόμματος ΚΟΙΝΩΝΙΑ:
http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-16-11-27/ekklisia/339-apantisi-stin-agioritiki-libello
Αυτό θα πει "πολιτικό κόμμα"!
Με "θεολογική" αμφισβήτηση στον π.Παϊσιο !!
3) Η καταγγελία του πατρός Βολουδάκη προς την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!!

"Ιερέας καταγγέλει blogger"!
Κατανοούμε τον πόνο του π.Βολουδάκη, που σχεδόν κανείς από τον χώρο της εκκλησίας δεν τον στηρίζει αλλά όπως φαίνεται ο εκνευρισμός του, τον οδηγεί σε πολύ επικίνδυνες και καθόλου χριστιανικές επιλογές.
Για πρώτη φορά ιερέας της Ορθοδόξου εκκλησίας, ανακοινώνει δημοσίως ότι κατήγγειλε blogger και μάλιστα θεολόγο, στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ ο ίδιος λέει ότι τον γνωρίζει προσωπικά. 
Αναγγέλλει μάλιστα ότι θα του κάνει και μήνυση!

Δείτε τη συνέντευξη :


Πατέρα Βολουδάκη, 
ο Χριστός μας δίδαξε τον δρόμο της αγάπης, της συγχώρεσης. Όχι να καταφεύγουμε στα δικαστήρια. Αν και "θεολόγος-ερευνητής", δεν φαίνεται να το θυμάσαι καλά το ευαγγέλιο ε;;

Πάντως αυτό που σίγουρα χαρακτηρίζει τον π.Βολουδάκη είναι η βεβαιότητα για τις απόψεις του, πχ διαβάστε εδώ:

π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ: «Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ!»

 (τι να κάνουμε, έφυγες νωρίς πατέρα Αυγουστίνε Καντιώτη, που αγωνίστηκες για την κατάργηση του όρκου. Άραγε τις παραπομπές σου στα θεολογικά κείμενα "τις βρήκες ο ίδιος;" ή παρασύρθηκες κι εσύ"!!)4) Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ θέση της ΚΟΙΝΩΝΙΑ για τις εκτρώσεις

Ας διαβάσουμε κατ αρχήν το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα πριν 1 χρόνο, του Προέδρου της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" (διαβάστε το στην επίσημη σελίδα τους, εδώ):

"Θα ήθελα να τονίσω αυτές τις Άγιες μέρες ότι, σύμφωνα με το δικό μας πολιτικό πρόγραμμα, το Κράτος δεν θα καλύπτει πλέον δωρεάν τα έξοδα των εκτρώσεων –όπως γίνεται τώρα με τις αφιλάνθρωπες πολιτικές του Τόπου μας– αλλά οι γυναίκες που θα κάνουν έκτρωση θα καλύπτουν με δικά τους χρήματα τα έξοδα του Νοσοκομείου."

Αυτό που μας προβληματίζει περισσότερο δεν είναι η υιοθέτηση μιας τόσο απαράδεκτης θέσης.
Μας προβληματίζει που μόλις επισημάνθηκε το λάθος τους, αντί να ζητήσουν συγνώμη, άρχισαν φυσικά να μιλούν και πάλι για "συκοφάντες".

Και εξέδωσαν νέα ανακοίνωση (δείτε την και αυτήν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, εδώ) με την οποία  επιμένεουν στην λανθασμένη θέση τους.

"Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», για το θέμα της ποινικοποιήσεως των εκτρώσεων, θα διενεργήσει πανελλήνιο δημοψήφισμα ...
...Η διακοπή της κρατικής καλύψεως των εξόδων νοσηλείας για εκτρώσεις απαλλάσσει τον Ελληνικό λαό από τη συμμετοχή του σ' αυτές ..."
Ψηφίστε λοιπόν "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" για να δούμε τι θα βγάλει το δημοψήφισμα.
Μέχρι τότε θα συνεχίσουν να γίνονται νόμιμα οι εκτρώσεις και απλά δεν θα γίνονται δωρεάν.
Άραγε το σκέφθηκαν μόνοι τους ή είναι μία ακόμη ευφυής σκέψη του πνευματικού τους πατρός Βολουδάκη;

Έναν χρόνο μετά ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να μην διορθώνουν το λάθος τους:
5) Ψηφίστε "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" για να έχουμε "σχολεία αθρήσκων"

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", υπόσχεται τη δημιουργία "σχολείων άθρησκων"!!!
Τέτοια προνόμια για τους "άθρησκους", ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση δεν τα φανταζόμασταν!

Εξαγγέλουν: "Δεν θα επιβάλλουμε την Πίστη με τη βία στον λαό και γι’ αυτό θα καλέσουμε τους αθρήσκους να ρυθμίσουν μόνοι τους το περιβάλλον των σπουδών των παιδιών τους και τις δραστηριότητες τους" ...
και λίγο παρακάτω:
"Οσοι διαφωνούν με αυτές τις Αρχές θα σπουδάζουν σε Σχολεία αθρήσκων ώστε να εισπράττουν και τις επιπτώσεις των επιλογών τους."Δείτε και το προεκλογικό τους βίντεο που ομολογούν ακριβώς το ίδιο :


"Ψηφίζουμε ΚΟΙΝΩΝΙΑ για αληθινή ανεξιθρησκεία. Για Παιδεία σε σχολεία Χριστιανών και αθρήσκων. Όχι στην αναγκαστική αθεΐα που μας επέβαλαν!"
Ψηφίστε "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" λοιπόν για "σχολεία χριστιανών και αθρήσκων"!!!6) Απαράδεκτες Πολιτικές πρακτικές
α) Βλέποντας ότι "δεν τραβάνε" πλέον ως ΚΟΙΝΩΝΙΑ, δημιούργησαν τον "Πολιτιστικό" Σύλλογο ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ! 

Τα άτομα που στελεχώνουν τους δύο Συλλόγους είναι σχεδόν τα ίδια.

Επιπλέον, η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" μας καλεί στην εκδήλωση της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ! Δείτε το:

στην οποία εκδήλωση μίλησε φυσικά πάλι ο Πρόεδρος της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" Μιχάλης Ηλιάδης  και ο π.Βασίλειος Βολουδάκης!!

Όπως βλέπετε η ανακοίνωση είναι από την επίσημη Ιστοσελίδα του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου Πευκακίων (ο ναός στον οποίο είναι εφημέριος ο π. Βολουδάκης).   
Είπαμε, η ενορία στην υπηρεσία του πολιτικού κόμματος!!

Για όσους δεν το γνωρίζουν, Πρόεδρος της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ήταν εξ αρχής, ο γιος του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Εμμανουήλ (Μανώλης) Βολουδάκης. Απλά μετά από διαμαρτυρίες, αναγκάστηκε -υποτίθεται- σε παραίτηση. Και τώρα είναι εκπρόσωπος τύπου του κόμματος!
"Οικογενειοκρατία" με τον Παπανδρέου, με τον Μητσοτάκη, με τον Καραμανλή, με τον Μιχαλολιάκο, τώρα μας προέκυψε οικογενειοκρατία και στο κόμμα του π.Βολουδάκη.. 
Για γέλια ... και για κλάματα..β) Συνεχιζόμενα συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος του Ιστολογίου μας
Το κόμμα "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" γνωρίζει πολύ καλά, ότι συντάκτης του Ιστολογίου μας, έσπευσε από την πρώτη στιγμή να τους στηρίξει ως προσπάθεια, διαβάζοντας καλοπροαίρετα τις θέσεις και τις αρχές της (ενάντια στην Μασονία, από ανθρώπους που λένε ότι είναι συνειδητά μέλη της εκκλησίας και πιστεύουν σε Χριστό και Ελλάδα). Είμασταν από τα πρώτα Ιστολόγια που τους πρόβαλλαν (διαπιστώστε το εδώ). Επικοινωνήσαμε με γνωστούς μας ιερείς και φίλους για να τους προωθήσουμε. 
Τα πρώτα "αρνητικά δείγματα" φάνηκαν με την αδιαφορία του κόμματος όταν οι πιστοί είχαν βγει στο δρόμο για να σταματήσουν τα σχέδια για την Κάρτα του Πολίτη. Τότε η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ειρωνευόταν τους συμμετέχοντες αποκαλώντας τους "όχλο θρησκευομένων" και χαρακτήριζε την Κάρτα του Πολίτη "οργανωτικό θαύμα" (διαβάστε σχετικά εδώ).
Διαθέτουμε την αλληλογραφία που είχαμε μαζί τους και δεν αποκλείουμε κάποια στιγμή να την δημοσιεύσουμε-η παρούσα ανάρτηση έχει ήδη ξεφύγει σε έκταση-, για να αποδείξουμε τον ζήλο με τον οποίο προάσπιζαν τις τότε Κυβερνητικές επιλογές στην Κάρτα του Πολίτη.

Λίγο αργότερα ακολούθησαν κι άλλα, κι άλλα, που αποκάλυπταν τον εγωισμό και την μονομέρεια, όσων ξεκίνησαν την προσπάθεια αυτή.

Ακομμάτιστοι Ιστολόγοι είμαστε, κανείς δεν θα μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ να εκφράζουμε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας.
"Η Κ.Ε. (Κεντρική Επιτροπή) ΔΕΝ αλλάζει".   Η "δημοκρατία" μέσα στο κόμμα και τα "ανοίγματα" σε όλο τους το μεγαλείο!
Πλέον γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν ψάχνει "αδερφούς" για να επεκταθεί. Ψάχνει απλά υποψηφίους και ψηφοφόρους, γιατί μόνον αυτό της λείπει. 
Οι θέσεις στην Κεντρική επιτροπή του κόμματος έχουν κλείσει εφόρου ζωής με τα πνευματικοπαίδια του π.Βολουδάκη (διαβάστε το απόσπασμα από την επίσημη σελίδα της). Κατά τα άλλα "είναι ανοιχτοί" και "δεν καταλαβαίνουν" γιατί οι υπόλοιποι χριστιανοί δεν τους στηρίζουν!! Όπως δεν καταλαβαίνουν και τα λάθη τους σε τόσα σοβαρά θέματα. Όπως δεν καταλαβαίνουν και τις παράξενες "θεολογικές" απόψεις του πατρός Βολουδάκη. Όπως δεν συνειδητοποιούν και τις απαράδεκτες πολιτικές πρακτικές τους.Κλείνοντας,
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ γνωστό Ιστολόγιο, που αφού υποστήριξε διαδοχικά και με πάθος ΝΔ (Σαμαρά), ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρη), ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τώρα κατέληξε κονδυλοφόρος της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", της οποίας ο ίδιος δημόσια ομολογεί ότι είναι μέλος τηςκαι ο οποίος συνεχίζει να δημοσιεύει συκοφαντικά άρθρα χωρίς να δημοσιεύει τις απαντήσεις μας - δεν τις δημοσιεύει ούτε καν σε μορφή σχολίων.
Η στοιχειώδης αξιοπρέπεια κάθε Ιστολόγου, είναι να αφήνει ελεύθερα τα σχόλια για απαντήσεις.
Κανένα από τα 3 σχόλια (απαντήσεις μας) δεν δημοσιεύθηκαν. Αναγκαστήκαμε να του ζητήσουμε να δημοσιεύσει τα σχόλια μας, επικοινωνώντας μαζί του  και μέσω εμαιλ και με φανερή κοινοποίηση στους Ακομμάτιστους Ιστολόγους. ΣΙΓΗ.  Ο "blogger της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", συνεχίζει να αναπαράγει την λάσπη.
Αν δεν θέλει να δημοσιεύονται οι απαντήσεις, ας ανοίξει ένα δημοσιογραφικό site ή ας γράφει απευθείας στην Ιστοσελίδα του κόμματός του (Εξ άλλου είναι από τους ελάχιστους blogger που εμφανίζεται επώνυμα παίρνοντας συνεντεύξεις και ο ίδιος δήλωσε σε σχόλιο ότι δεν αποκλείει να κατέβει κάποια στιγμή και υποψήφιος σε εκλογές. Οι bloggers, ουδέποτε εξαγοράσαμε τον πολυετή αγώνα μας με βουλευτικές υποψηφιότητες, γι αυτό και επιλέγουμε την ανωνυμία μας.). 

Μετρήστε πόσες απαντήσεις λάβαμε στην πρώτη μας ανάρτηση ("Γιατί οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ΔΕΝ ψηφίζουν την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"). Δημοσιεύθηκαν ΟΛΕΣ, χωρίς καμία λογοκρισία, όπως κάνουμε τόσα χρόνια.
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να χρησιμοποιούν το όνομα "Ελλάδα Ορθοδοξία" (προσέξτε τις διαφημίσεις "τριχόπτωσης" κάτω από την εικόνα του Χριστού .. ) και να μην διαθέτουν ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ αξιοπρέπεια στους κανόνες λειτουργίας του Ιστολογίου τους.

Πηγή: antiparakmi.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger