Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ»

Ο υποτιθέμενος αδελφός της σουδανής γυναίκας που βρίσκεται στην πτέρυγα των θανατοποινιτών επειδή ασπάστηκε τον Χριστιανισμό λέει ότι αξίζει να πεθάνει εάν δεν απαρνηθεί την πίστη της.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Ιουνίου 2014




Ο Αλ-Σαμανί αλ-Χάντι δήλωσε ότι είναι ένα από τα τρία αδέλφια της Μαριάμ Γιαχούα Ιμπραίμ, μιας 27-χρονης γυναίκας η οποία καταδικάστηκε σε θάνατο τον περασμένο μήνα για την εγκατάλειψη του Ισλάμ. 

Στο Σουδάν, αν αλλάξεις θρησκεία είναι μεγάλο έγκλημα.
Η Ιμπραίμ, η οποία γέννησε στη φυλακή λίγο μετά την καταδίκη της, άσκησε έφεση για την εκτέλεση της.

Ο Αλ-Χάντι υποστήριξε ότι η αδελφή του ήταν μουσουλμάνα μέχρι που γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της. Είπε ότι εξαφανίστηκε τον περασμένο Ιούλιο, και όταν η οικογένεια Βρέθηκε 45 μέρες αργότερα, «ήταν μαγεμένη."

Ο μουσουλμάνος άνδρας δήλωσε ότι πιστεύει πως ο Ντάνιελ Γουάνι έδωσε στην αδελφή του "φίλτρα" και αναγκάσθηκε να αλλάξει θρησκεία.

Η Ιμπραίμ έχει μια διαφορετική ιστορία.
Είπε ότι έγινε Χριστιανή αφότου εγκατάλειψε ο μουσουλμάνος πατέρας της τη μητέρα της. 

Συναντήθηκε με τον Γουάνι, έναν Σουδανό πρόσφυγα και αμερικανό πολίτη που ζει στο Νιου Χαμσάιρ, το 2009 και παντρεύτηκαν το 2011.

Ομως η 27-χρονη φυλακίστηκε το Φεβρουάριο, διότι, σύμφωνα με το Δίκαιο του Σουδάν, τα παιδιά πρέπει να ακολουθούν τη θρησκεία του πατέρα τους - κάνοντας την Ιμπραήμ νόμιμα μια μουσουλμάνα της χριστιανικής πίστης που τιμωρείται με θάνατο.

Ο Αλ-Χάντι δήλωσε ότι, αν η αδελφή του δεν αναιρέσει τη χριστιανική πίστη της, θα δεχτεί την ποινή του δικαστηρίου.

"Αν αρνηθεί, θα πρέπει να εκτελεστεί», είπε. «Αν πεθάνει, θα έχουμε εκτελεστεί το λόγο του Θεού."

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger