Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040 ... ΜΕ HAARP, ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΚΑΙ ΓΤΟ

Οι προμήθειες γλυκού νερού είναι κάτω από την επίθεση σε πολλαπλάσια μέτωπα. Βλέπουμε το συνεχιζόμενο νέφος από τις ξηρασίες στις δυτικές ΗΠΑ και τη Βραζιλία - και οι δύο είναι απίστευτα σημαντικές περιοχές στην παγκόσμια προσφορά τροφίμων.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Ιουλίου 2014


Παράλληλα, η εταιρική αποθησαύριση του γλυκού νερού βρίσκεται σε άνοδο. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Νεστλέ δήλωσε σαφώς ότι οι παροχές νερού θα πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν και ότι το δικαίωμα στο φρέσκο, καθαρό νερό δεν αποτελεί ουσιώδες ανθρώπινο δικαίωμα .

Γνωρίζοντας ότι τόσο το κλίμα, όσο και η επιρροή των εταιρειών συγκλίνουν για να περιορίσουν ή / και να αυξήσουν κατακόρυφα το κόστος του γλυκού νερού, δύο νέες εκθέσεις ενισχύουν ότι δεν απομένει πολύς χρόνος για να βρούμε λύσεις. 

Στην πραγματικότητα, για έναν αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων, το νερό μπορεί να μην είναι διαθέσιμο με οποιοδήποτε κόστος.   

Τρία χρόνια έρευνας δείχνουν ότι μέχρι το έτος 2040 δεν θα υπάρχει αρκετό νερό στον κόσμο για να αποσβήσει τη δίψα του παγκόσμιου πληθυσμού και να κρατήσει τις τρέχουσες ενεργειακές λύσεις, αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε σήμερα. 

Είναι μια διαφωνία των ανταγωνιστικών αναγκών, μεταξύ της κατανάλωσης νερού και της ενεργειακής ζήτησης. Πίσω από την έρευνα είναι μια ομάδα ερευνητών από τη Νομική σχολή του Βερμόντ στο Πανεπιστήμιο του Ααρχους στη Δανία, και του CNA Corporation στις ΗΠΑ.

Ας δούμε όμως τώρα το σχέδιο των λαμόγιων και πως έχουν στήσει αυτή την παγκόσμια έλλειψη νερού χωρίς να αναφέρουμε τις αποκαλούμενες από τους Γκοίμ θεωρίες συνομωσίας, αλλά με αποδείξεις που έχουμε αναφέρει πολλές φορές από το μπλόγκ Αθέατη γνώση.

Τεχνητή χιονοθύελλα φέρνει το χάος στο Πεκίνο

Κινέζοι επιστήμονες προκάλεσαν τεχνητά την δεύτερη μεγαλύτερη χιονοθύελλα σπέρνοντας τον όλεθρο στο Πεκίνο, και προκαλώντας συζητήσεις στα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την πρακτική της επιδιόρθωσης με τη μητέρα φύση.

Αφότου έπεσε την 1η Νοεμβρίου 2012 το πιό πρόωρο χιόνι, που έχει χτυπήσει ποτέ την πρωτεύουσα στα 22 χρόνια, η πρωτεύουσα θα τυλιχτεί και πάλι στα λευκά, με περισσότερο χιόνι που αναμένεται τις επόμενες τρεις ημέρες, δήλωσε το Εθνικό Μετεωρολογικό Κέντρο. 

Απο την εφημερίδα China Daily, αναφέρει ένας ανώνυμος υπάλληλος σε δήλωση του, ότι το γραφείο καιρικής τροποποίησης του Πεκίνου είχε προκαλέσει τεχνητά και τις δύο θύελλες με τη σπορά νεφών με χημικές ουσίες, μια πρακτική που μπορεί να αυξήσει την πτώση έως και 20 τοις εκατό.

Πέρα από τις καθημερινές παρενοχλήσεις, οι εμπειρογνώμονες αναφέρθηκαν ότι η χειραγώγηση του καιρού θα έχει μακροπρόθεσμα κι άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες. 

"Κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσο η χειραγώγηση του καιρού θα αλλάξει τον ουρανό,»  δήλωσε ο Xiao Gang, καθηγητής στο ίδρυμα ατμοσφαιρικής φυσικής στην κινεζική ακαδημία επιστημών.


"Εμείς δεν θα πρέπει να εξαρτηθούμε πάρα πολύ από τα τεχνητά μέσα για να έχουμε βροχή ή χιόνι, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές αβεβαιότητες στον ουρανό."

Οπότε, πόσο δύσκολο θα ήταν για αυτούς από τη στιγμή που μπορούν να προκαλούν τεχνητά χιόνια, να προκαλέσουν και τεχνητή ξηρασία;

Η ξηρασία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί με τεχνητό τρόπο. Συγχρόνως με το HAARP ως όπλο τροποποίησης του καιρού για να προωθηθεί η ξηρασία, παίζει το ρόλο της σε όλο αυτό και η Ατζέντα 21.

Χρησιμοποιώντας το νερό για να διευκολύνουν την Ατζέντα 21

Την Ατζέντα 21 την έχουμε μάθει για τα καλά όλοι μας, και από τους πρώτους που αναφέρθηκε επίσημα στην ελλάδα για το τι κρύβεται πισω από αυτήν ήταν ο δημοσθένης Λιακόπουλος. 

Για να βάλουν την υπογραφή τους οι τότε ηγέτες των κρατών τους είπαν, ότι το σχέδιο είναι για το καλό του πλανήτη, ο οποίος κινδυνεύει από υπερθέρμανση και από ξηρασία και ότι δεν θα υπάρχουν φαγητά και σπαρτά. Τους είπαν ότι με το σχέδιο αυτό, ο πλανήτης μας θα είναι επιτέλους ασφαλής. Το θέμα της λειψυδρίας ανοίγει την πόρτα για την χονδρική εγκατάσταση της Ατζέντα 21. 

Με τον έλεγχο του νερού, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης θα μπορούν να προσδιορίσουν ποιος ζει πού και υπό ποιες συνθήκες, αν τους επιτραπεί να ελέγχουν το νερό. Δεύτερον, οι πληθυσμοί θα μπορούσαν να «στριμωχτούν» συσκευασμένοι σε στοίβες στις μεγαλουπόλεις που η Ατζέντα 21 έχει προγραμματίσει ότι θα υπάρχουν.

Μαζί λοπόν με την Ατζέντα 21 και το HAARP, συμβάλλουν μέσα στο παιχνίδι και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. 

Χρησιμοποιώντας το νερό για να μειώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό

Η γεωργία χρησιμοποιεί το 70% της παγκόσμιας παροχής νερού. Επομένως, η έλλειψη νερού γρήγορα θα οδηγήσει σε ελλείψεις τροφίμων. Και τι βλέπουν οι παγκοσμιοποιητές ως λύση στην προκύπτουσα κρίση στα τρόφιμα που θα ακολουθήσει στα χνάρια των σχεδιασμένων ελλείψεων νερού; Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία για την προώθηση ανθεκτικών στην ξηρασία μεταλλαγμένων καλλιεργειών.

Αυτό είναι σωστό, προωθούν τα ΓΤΟ στα χνάρια της τεχνητά σκηνοθετημένης λειψυδρίας! Έτσι, αν δεν πεθάνουμε από δίψα ή να ξοδέψουμε τον οικογενειακό προϋπολογισμό, προσπαθώντας να αποκτήσουμε νερό, θα βρεθούμε όλο και περισσότερο να δηλητηριαζόμαστε από τοξικά, ανθεκτικά στην ξηρασία ΓΤΟ. 

Αυτά τα ίδια ΓΤΟ, εξετάστηκαν σε διαχρονικές μελέτες και έδειξαν ότι τα πειραματόζωα που τα κατανάλωναν ανέπτυξαν θανατηφόρους όγκους και πέθαναν. Και πάλι, η λαμπρότητα αυτού του σχεδίου είναι εκπληκτική κατά την οποία μια τεχνητή έλλειψη νερού δημιουργείται ..... και οι αμετανόητοι Γκοίμ θα φωνάζουν: <<Θέλουμε ΓΤΟ καλλιέργειες ανθεκτικές στην ξηρασία!!!>>

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger