Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο ΕΜΠΟΛΑ ΤΟΥ 2009 ΗΤΑΝ Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ

Κάθε νέα "πανδημία" είναι και η κορυφαία.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Αυγούστου 2014



"Αυτή δεν είναι σαν την τελευταία, οχι. Αυτή κυριολεκτικά έχει σκοπό να εξαπλωθεί σε όλη την υδρόγειο και να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους. "

Ο Έμπολα, ο Μέρς, η Γρίπη των χοίρων, η Γρίπη των πουλερικών, η Ευλογιά, το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο, (sars) και ο ιός του δυτικού νείλου.

Κι όμως είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Εχετε την εντύπωση ότι μπορείτε να στηριχθείτε στις κυβερνητικές εκθέσεις για τις ασθένειες;

Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε, όταν λένε ότι υπάρχουν 10.000 κρούσματα της νόσου X;

Κι όμως, εδω στην ελλάδα βρίζουμε όλους τους πολιτικούς, απατεώνες, κλέφτες και λαμόγια, ενω συνάμα εμπιστευόμαστε οποιαδήποτε είδηση προωθεί το παγκόσμιο ιατρικό κατεστημένο που με τη σειρά του δίνει τη σκυτάλη στο εκάστοτε Υπουργείο Υγείας της κάθε χώρας να τρομοκρατήσει τον κόσμο ότι κινδυνεύει να υπάρξει μια παγκόσμια πανδημία π.χ του Εμπολα, και ότι θα πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι άμεσα διαφορετικά θα πεθάνουμε. 

Εκεί λοιπόν ξεχνάμε τους κακούς πολιτικούς και το σάπιο σύστημα, και υπακούμε τυφλά σαν κανονικοί Γκοίμ που είμαστε.

Ο επικρατών Τύπος αποδέχεται τις εκθέσεις όπως τους έρχονται στα χέρια. Ακριβείς; Φυσικά.

Και το κοινό; Εάν οι πληροφορίες δεν ήταν εξακριβωμένες, το κοινό θα ήταν… θύματα, ανόητοι.

Για παράδειγμα, στην περίπτωση του ιού Έμπολα, οι άνθρωποι δεν θα ήξεραν ποιον να πιστέψουν. 

Επιτρέψτε μου να σας διηγηθώ μια περίπτωση, το φθινόπωρο του 2009, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Μια δημοσιογράφος είχε φυτεψει ένα στιλέτο στα σπλάχνα μιας εκστρατείας δισεκατομμυρίων δολαρίων για να τρομοκρατήσουν το κοινό σχετικά με τη γρίπη των χοίρων.

Το όνομά της είναι Σέριλ Ατκινσον, και τότε εργαζόταν για το CBS NEWS. Ήταν ρεπόρτερ τους. Πρόσφατα, χώρισαν τους δρόμους τους.

Αλλά η μεγαλύτερη ιστορία που κάλυψε δημοσιογραφικά ποτέ, από την άποψη των πιθανών επιπτώσεων, ήταν η πανωλεθρία από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών για τη Γρίπη των χοίρων.


Έως ότου τα αφεντικά της θάψουν την ιστορία.

Μέχρι που το CBS αποφάσισε ότι δεν ήθελε να λάβει περαιτέρω διαστάσεις το θέμα και να δημιουργήσει ένα σκάνδαλο που θα ανατρέψει τους πυλώνες του συστήματος υγείας των ΗΠΑ.

Θυμάστε τη γρίπη των χοίρων; Τον επίφοβο ιό H1N1; Ήταν ο αντίστοιχος «Έμπολα» του 2009 όπου όλος ο κόσμος επρόκειτο να μολυνθεί. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε «επίπεδο πανδημίας-6 ," δηλαδή το πιο επικίνδυνο στην κατηγορία.

Τα Αμερικανικά Κέντρα για τον Έλεγχο των Ασθενειών έβγαζαν τα δελτία τύπου σαν ζεστά κέικ, αναδεύοντας το φόβο, και την προώθηση του εμβολίου της γρίπης των χοίρων.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είχε μια πάρα πολύ σημαντική δουλειά: να ενημερώνει τον Τύπο, της τελευταίας στιγμής, για το πόσες περιπτώσεις της γρίπης των χοίρων υπήρξαν στις ΗΠΑ.


Αυτή ήταν η μόνη πραγματική αποστολή τους.

Αν δεν μπορούσαν να το κάνουν σωστά, δεν είχαν και κανένα λόγο να υπάρχουν.

Πώς το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αποφάσισε πόσες περιπτώσεις της γρίπης των χοίρων υπήρξαν; Πήραν τις εκθέσεις από τους οργανισμούς υγείας σε 50 πολιτείες και τις πρόσθεσαν.

Δεν είναι και καμιά πυραυλική επιστήμη. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο οποιοσδήποτε ηλίθιος θα μπορούσε να εκτελέσει αυτό το καθήκον.


Λοιπόν, όλο αυτό ήρθε μαζί με την Σέριλ Ατκινσον, και εξερράγη μια βόμβα:

"Εάν έχετε διαγνωσθεί« πιθανόν »ή « τεκμηριωμένα »τον H1N1 του 2009 ή« γρίπη των χοίρων », τους τελευταίους μήνες, μπορείτε να εκπλαγείτε μαθαίνοντας αυτό: οι πιθανότητες είναι να μην έχετε H1N1 γρίπη των [χοίρων] . Στην πραγματικότητα, μάλλον δεν έχετε καθόλου γρίπη.


"Αυτό είναι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών από κράτος σε κράτος που ελήφθησαν σε μια περίοδο τριών μηνών βίο έρευνας του CBS NEWS.

"Στα τέλη Ιουλίου, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ενημέρωσε ξαφνικά τα κράτη να σταματήσουν τις δοκιμές για τον ιό H1N1 γρίπη των [χοίρων], και να σταματήσουν την καταμέτρηση των μεμονωμένων περιπτώσεων. Το σκεπτικό που δόθηκε για την καθοδήγηση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων να παραιτηθεί από τον έλεγχο και την παρακολούθηση των μεμονωμένων περιπτώσεων ήταν: γιατί οι πόροι αποβλήτων εξετάστηκαν για τη γρίπη H1N1, όταν η κυβέρνηση έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι υπάρχει μια επιδημία;

"... Εμείς [CBS NEWS] ρωτήσαμε και τα 50 κράτη για τα στατιστικά στοιχεία τους όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα από το κράτος εργαστήρια-H1N1 [στις περιπτώσεις της γρίπης των χοίρων] πριν από την παύση των ατομικών δοκιμών μετρώντας από τον Ιούλιο. Τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν ένα μοτίβο που εξέπληξε τον αριθμό των επαγγελματιών της υγειονομικής περίθαλψης που συμβουλευθήκαμε. Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ήταν αρνητική για τον ιό H1N1, καθώς και για την εποχική γρίπη, παρά το γεγονός ότι πολλά κράτη εξέταζαν συγκεκριμένα τους ασθενείς που κρίθηκαν για να είναι πλέον πιθανοί φορείς της H1N1 γρίπης, με βάση τα συμπτώματα και τους παράγοντες κινδύνου, όπως τα ταξίδια στο Μεξικό. »( cbsnews.com, Οκτώβριος 21, 2009, "γρίπη των χοίρων υποθέσεις Υπερεκτιμημένες ή αδικαιολόγητες;")

Η έκθεση από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ήταν τιτάνια, ακόμη και αν πολλοί αναγνώστες δεν την έπιασαν:

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είχε σταματήσει την καταμέτρηση του αριθμού των κρουσμάτων της γρίπης των χοίρων στην Αμερική, με ελαφρά τη καρδία, υποθέτοντας ότι υπήρχε μια επιδημία, και, ως εκ τούτου, η δουλειά του είχε γίνει.

Αλλά αυτό ήταν ένα απροκάλυπτο ψέμα. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είχε σταματήσει την καταμέτρηση των περιπτώσεων, διότι οι εξετάσεις των ασθενών που πιθανότατα είχαν γρίπη των χοίρων δεν έδειξαν καθόλου γρίπη των χοίρων, και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν οποιοδήποτε είδος γρίπης. Με άλλα λόγια, όλη η  "επιδημία" της γρίπης των χοίρων ήταν μια αποτυχία. Μια απάτη.

Αυτό ήταν προφανές από το άρθρο της Ατκινσον.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έλεγε ψέματα μέσα από τα δόντια του.

Και το συγκλονιστικό σε αυτή την ιστορία; Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την γρίπη των χοίρων οι αποκαλύψεις της Ατκινσον εμφανίστηκαν σε έντυπη μορφή, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, προφανώς βρισκόταν σε μεγάλη αγωνία για την έκθεση, κι έτσι αποφάσισε να διπλασιάσει τα παρακάτω. Το καλύτερο ψέμα που θα έλεγε θα ήταν ένα πιο τεράστιο ψέμα.

Η καλύτερη εικασία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι ότι 22 εκατομμύρια - μολύνθηκαν με H1N1 γρίπη των χοίρων από τις 17 Οκτωβρίου [2009]."

Με άλλα λόγια, πηδώντας από τις παραφουσκωμένες και ψευδείς αναφορές για δεκάδες χιλιάδες περιπτώσεις της γρίπης των χοίρων στην Αμερική, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έλεγε ότι περίπου 1 στους 14 Αμερικανούς είχε γρίπη των χοίρων-όταν στις δικές τους εξετάσεις έδειξαν ότι ο συντριπτικός αριθμός ανθρώπων που θεωρήθηκε ότι έχει γρίπη των χοίρων δεν είχε καθόλου.

Οσον αφορά τώρα τον Εμπολα, διάφορες πειραματικές θεραπείες αναπτύσσονται, οι οποίες έχουν δείξει υποσχόμενα αποτελέσματα σε πιθήκους όταν χορηγήθηκαν μέχρι και πέντε ημέρες μετά την μόλυνση. 

Να ετοιμαζόμαστε για την μεγάλη ανακάλυψη ενός ακόμη εμβολίου που θα πρέπει να χορηγηθεί σε όλο τον κόσμο για να μην πεθάνουμε από τον θανατηφόρο ιό που αναμένεται να εξαπλωθεί παγκοσμίως ;

Τον Μάιο, ο Ζαν-Μαρί Λε Πεν, ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, είχε προτείνει ότι ο θανατηφόρος ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει την έκρηξη του παγκόσμιου πληθυσμού »

Η γένεση του Έμπολα, σύμφωνα με χθεσινή δημοσίευση στην Αθέατη γνώση, φαίνεται να προέρχεται από ένα πυρήνα που έχει, ως κέντρο, ένα εργαστήριο βιολογικών όπλων που ανήκει στους πολυ-δισεκατομμυριούχους Τζορτζ Σόρος και τους Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger