Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΙΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ

Ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία και απεσταλμένο τσιράκι της CIA Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι (αυτοκηρυχθείσας μουσουλμάνος χαλίφης) , προσφέρει μια "επιδότηση" για τα μέλη της ριζοσπαστικής ομάδας που επιθυμούν να εισέλθουν σε γάμο.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Αυγούστου 2014


Η δωρεά περιλαμβάνει τη στέγαση και το ποσό των 1200 δολαρίων.

Τον Ιούλιο, το ΙΣΙΣ το οποίο τάχθηκε υπέρ του δημόσιου λιθοβολισμού για μοιχεία, άνοιξε ένα «γραφείο γάμου» για τις γυναίκες που θέλουν να παντρευτούν Ισλαμοφασίστες του ομίλου στο έδαφος που ελέγχουν στη Συρία και το Ιράκ.

Το γραφείο της μαχητικής ομάδας λειτουργεί σε μια πόλη στην επαρχία Χαλέπι της βόρειας Συρίας, για τις "μόνες γυναίκες και χήρες που θα ήθελαν να παντρευτούν κάποιον μαχητή του ΙΣΙΣ.

Η ομάδα παρακολούθησης, αναφέροντας τους κατοίκους, δήλωσε ότι τα ενδιαφερόμενα μέλη καλούνται να παρέχουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους, "και οι μαχητές του ΙΣΙΣ θα έρθουν και θα χτυπήσουν την πόρτα σας και επίσημα θα σας ζητήσουν σε γάμο."

Στις αρχές του Ιουνίου, οι  κάτοικοι της Baiji, μια ιρακινή πόλη υπό τον έλεγχο του ΙΣΙΣ, είπε ότι προσπαθούν να κρατήσουν τις ανύπαντρες γυναίκες ασφαλής από τις προσπάθειες να τις παντρέψουν με κάποιον Ισλαμοπίθηκο.

Οι κάτοικοι λένε ότι ο  χειρότερος φόβος τους προήλθε από τους μαχητές του ΙΣΙΣ που πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα ρωτώντας πόσες παντρεμένες και ανύπαντρες γυναίκες μένουν στο σπίτι.

Ο όμιλος ελέγχει πλέον μεγάλα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας στοχεύοντας τις μειονοτικές ομάδες αναγκάζοντας περίπου 200.000 ανθρώπους να τραπούν σε φυγή.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger