Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

«ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ»

Οι ναοί και οι ιερείς της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας βρίσκονται ολοένα και περισσότερο κάτω από την επίθεση Έλλήνων Καθολικών (Ουνίτες) και διαφωνούντες, ανέφερε σε μια δήλωση του την Τρίτη το Συνοδικό Τμήμα του Πατριαρχείου της Μόσχας. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Αυγούστου 2014







Στην φωτογραφία πρωτοπορούν οι Ουνίτες και ακολουθεί πορεία από το Νεοναζιστικό και φιλοαδελφικό κόμμα της Χρυσής αυγής "Σβομπόντα".

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, παροτρύνει τις αρχές της Ουκρανίας και τις διεθνείς οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την άμεση διερεύνηση όλων αυτών των περιστατικών.

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει την δήλωση του Πατριαρχείου της Μόσχας για τους υποκινούμενους από τη δύση Ελληνες Κληρικούς Καθολικούς που συμμετέχουν ενεργά σε βασανιστήρια, κατηγορίες και απειλές πρός την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας.

«Οι Ναοί της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, κα οι ιερείς της ολοένα και περισσότερο όχι μόνο υποφέρουν από τις συνέπειες των εχθροπραξιών, αλλά έχουν γίνει και αντικείμενο στοχευμένων επιθέσεων από Έλληνες Καθολικούς και διαφωνούντες που απολαμβάνουν της εμφύλιας διαμάχης με κακόβουλους σκοπούς," - ανέφερε σε μια δήλωση.

Οι Ιερείς κακοποιούνται, με βασανιστήρια και εκφοβισμό, αναγκαστική κράτηση, και ανάκριση, σημειώνει το Συνοδικό Τμήμα. 

Κατά τη διάρκεια αυτών των ένοπλων ανδρών που ανήκουν στην ουκρανική Ελληνική Καθολική Εκκλησία, ή τις μη κανονικές ομάδες και ισχυρίζονται ότι έχουν εγκριθεί από τις ουκρανικές αρχές, προωθούνται «παράλογες κατηγορίες και τελεσίγραφα, συμπεριλαμβανομένων - να βγούμε από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας ώστε να ξαναγράψουν την εκκλησιαστική περιουσία.."

Στη δήλωση εφιστά την προσοχή το γεγονός ότι ορισμένοι από τους Ελληνες Καθολικούς κληρικούς και εκπροσώπους σχισματικών κοινοτήτων, προσπαθούν να εξασφαλίσουν την υποστήριξη ορισμένων ριζοσπαστικών δυνάμεων σε αντάλλαγμα για ένα «δικαίωμα να επιβάλλουν και τη βία κατά των ενοριών της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας." 

"Οι Έλληνες Καθολικοί και σχισματικοί ηγέτες που υποδαυλίζουν ανοιχτά το αδελφοκτόνο μίσος, συμφωνούν με τη χρήση βίας κατά του άμαχου πληθυσμού, ζητώντας τη δίωξη όλων όσον εργάζονται για την ειρήνη και τον διάλογο, συμπεριλαμβανομένων των ιερέων της κανονικής Εκκλησίας" - αναφέρει το έγγραφο.

Η Ουκρανία λειτουργεί σήμερα την κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας (UOC), η οποία είναι αυτοδιοικούμενο μέλος της Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Οπως καταλαβαίνεται, οι Ελληνες τραγο-καθολικο-φιλοδυτικοί Ουνίτες, με τις ευλογίες του Βατικανού και της Αμερικής εμπλέκονται ενεργά σε βασανιστήρια απειλές και εκφοβισμό υπό την αιγίδα του σατανιστή Πάπα Φραγκίσκου

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger