Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

ΑΝΙΣΕΣ ΜΑΧΕΣ: ΣΧΕΔΙΟ IRON MOUNTAIN - Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΚΑΡΕ {ΒΙΝΤΕΟ}

Το Σιδερένιο Βουνό είναι μία μέθοδο παγκόσμιας διακυβέρνησης χωρίς πολέμους. 

Πολλοί αναγνώστες στην Αθέατη Γνώση θα αναρωτηθούν: Μα καλά, και όλοι αυτοί οι πόλεμοι που γίνονται σε όλον τον κόσμο τι είναι; 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Αυγούστου 2014


Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο χρήστης του Youtube, και μετά διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί για το σχέδιο Σιδερένιο Βουνό - για να καταλάβετε πως πραγματοποιείται η μείωση του πληθυσμού εν καιρώ ειρήνης.



Τον Ιούνιος του 2014 το τεύχος του American Journal of Public Health ανέφερε:

Περίπου το 90% όλων των θανάτων στους πολέμους είναι άμαχοι:

«Οι θάνατοι των αμάχων πολέμου αποτελούν το 85% έως 90% των θυμάτων που προκαλούνται από έναν πόλεμο, με περίπου 10 πολίτες να πεθαίνουν για κάθε έναν πολεμιστή που σκοτώνεται στη μάχη.»

Ας δούμε όμως τι ακριβώς είναι το σχέδιο Σιδερένιο Βουνό σε μια ανάλυση του Δημοσθένη Λιακόπουλου.

TO ΣΧΕΔΙΟ IRON MOUNTAIN


Το 1962 σκότωσαν τον Κένεντυ, τον Πρόεδρο της ειρήνης όπως τον αποκαλούσαν, επειδή λένε ότι είχε ταχθεί υπέρ της ειρήνης. Δεν είναι, όμως, έτσι τα πράγματα. 

Όταν ο Κένεντυ ήταν Πρόεδρος, πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας εισέδυσαν μέσα στο προσωπικό του Λευκού Οίκου, που ήταν το επίγειο άντρο της Λευκής Αδελφότητας και έπεισαν τον Κένεντυ ότι είναι καλό να βρει έναν τρόπο να κυβερνά τον κόσμο χωρίς πολέμους.

Διότι λόγω της ύπαρξης των πυρηνικών είναι επικίνδυνο να κάνεις πολέμους και μέσω αυτών και των τραπεζικών δανείων να πιέζεις κράτη καταστρέφοντας τις οικονομίες τους.

Αν και γίνονται διάφοροι έλεγχοι, μπορεί να βρεθεί ένας τρελός Ρώσος και να διαλύσει τα πάντα, του είπαν. Οι πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας του είπαν: καλό είναι να δημιουργήσεις μία μέθοδο παγκόσμιας διακυβέρνησης χωρίς πόλεμο. 

Πίσω από τους πράκτορες της Μαύρης Αδελφότητας ήταν οι πράκτορες της Αδελφότητας της Αλήθειας, οι οποίοι ήθελαν να αυξηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός και να σταματήσουν οι πόλεμοι.

Ο Κένεντυ δημιούργησε τότε μια ομάδα 15 επιστημόνων και τους είπε: θέλω ν' αποσυρθείτε σε μια οχυρή τοποθεσία, στο Σιδερένιο Βουνό, στο Iron Mountain και να μου βρείτε την μέθοδο ειρηνικής διακυβέρνησης.

Το Iron Mountain είναι μία οχυρή τοποθεσία στα έγκατα της Γης. Μπαίνεις στο βουνό, κατεβαίνεις με ασανσέρ κι εκεί μέσα είναι κρυμμένα όλα τα αρχεία των πολυεθνικών και των τραπεζών για να μη χαθούν ποτέ ό,τι και να συμβεί. Θα πάτε εκεί μέσα - λέει - και θα μου κάνετε ένα σχέδιο διακυβέρνησης του πλανήτη με ειρήνη και όχι πόλεμο.

Η Λευκή Αδελφότητα ανακάλυψε το σχέδιο της Μαύρης και την επόμενη χρονιά, το 1963, σκότωσε τον Κένεντυ και τοποθέτησε άλλον πρόεδρο στον Λευκό Οίκο. Αλλά όταν η Λευκή Αδελφότητα είδε το σχέδιο, σκέφτηκε: αυτό είναι πολύ καλό για τις μέρες, που θα φέρουμε τον Αντίχριστο, ή την παγκόσμια χούντα.

Για την ώρα, όμως, θα έχουμε πολέμους. Πόλεμο στο Βιετνάμ, στη Σερβία, στο Ιράκ, πόλεμο στο Αφγανιστάν, τρομοκρατία παντού. Ωστόσο, κάντε το σχέδιο. Το 1966 το σχέδιο ήταν έτοιμο παίρνοντας το όνομα The Iron Mountain Report (η αναφορά από το Σιδερένιο Βουνό).


Με δυο κουβέντες το σχέδιο έλεγε ότι αυτά, τα οποία πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας πολέμους στην παγκόσμια διακυβέρνηση είναι: πρώτον, να βάζουμε τους ανθρώπους να τα ακουμπάνε για το καλό της χώρας τους ή της συμμαχίας της και δεύτερον, να πεθαίνουν. Εμείς σας το δίνουμε αυτό μέσω ειρήνης. 

Η Αθέατη γνώση σας παρουσιάζει μια περίληψη από την πρώτη παράγραφο της Έκθεσης της ΕΝΟΤΗΤΑΣ 7 - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ , κάτω από τον υπότιτλο Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, που έχει ως εξής:

Πριν από την εκτίμηση ενός σεναρίου ειρήνης, πρέπει να αναγνωριστεί ότι ο πόλεμος είναι το θεμέλιο του κοινωνικού μας συστήματος. Η φύση του πολεμικού συστήματος, και οι λειτουργίες που επιτελεί για την κοινωνία πρέπει να κατανοηθούν σαφώς.

Η έκθεση σπάει τις λειτουργίες του πολέμου σε πέντε κατηγορίες.  οικονομική, πολιτική, κοινωνιολογική, οικολογική, πολιτιστική και επιστημονική.

Από οικονομική άποψη, ο πόλεμος σε όλη την ιστορία του έχει σταθεροποιηθεί και παράσχει ένα σύστημα για τον έλεγχο των εθνικών οικονομιών. 

Σε πολιτικό επίπεδο, ο πόλεμος, και η μόνιμη δυνατότητα του πολέμου υπήρξαν βασικά θεμέλια για μια σταθερή κυβέρνηση, διαδίδοντας την αποδοχή της πολιτικής αρχής, διατηρώντας τις «απαραίτητες» ταξικές διακρίσεις, και υποτάσσοντας τους πολίτες στο κράτος. Η έκθεση υποστηρίζει ότι χωρίς την στήριξη των αξιόπιστων απειλών του πολέμου, κανένας σύγχρονος κυβερνήτης δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει τον κατάλληλο έλεγχο.

Κοινωνιολογικά, ο πόλεμος, και η παρουσία στρατιωτικών οργάνων έχουν βοηθήσει καθ 'όλη τη διάρκεια της Iστορίας για τον έλεγχο της κοινωνικής διαφωνίας και τις αντικοινωνικές συμπεριφορές, προωθώντας τη δεσμευτική κοινωνική υποταγή και την κοινωνική συνοχή.

Οικολογικά, ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος για την εξισορρόπηση του πληθυσμού με την προσφορά τροφίμων και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. 


Πολιτιστικά και επιστημονικά, ο πολεμικός πολιτισμός έχει διαμορφώσει τις αξίες στις δημιουργικές τέχνες, καθώς και την παροχή κινήτρων για εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger