Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΕΦ. 21

Θα σας πω λοιπόν μια ιστορία. Και εννοείται, ότι οι ωραίες ιστορίες πάντα είναι αυτές που προέρχονται μέσα από το Ευαγγέλιο το οποίο είναι "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ" των βιβλίων.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
Μεγάλη Τρίτη 2015



Το κείμενο προέρχεται από την εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στις 3/4/15 στο Prisonplanet.gr το οποίο απομαγνητοφωνήθηκε και επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση.

Η ιστορία αυτή που θα σας πώ προέρχεται από το κατά Λουκάν Ευαγγέλιο και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο 21. 

Ηταν λοιπόν ο Χριστός με τους μαθητές του σε κάποιο μέρος όπου έβαζαν διάφορα τάματα/δώρα Θεού. 

4 «ἅπαντες γὰρ οὗτοι ἐκ τοῦ περισσεύοντος αὐτοῖς ἔβαλον εἰς τὰ δῶρα τοῦ Θεοῦ». Ολοι οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί έδωσαν απο το περίσσευμά τους και έκαναν μια κάποια δωρεά.

Είδαν τότε κάποια χήρα φτωχή να ρίχνει εκεί δύο λεπτά, κι ενώ όλοι αυτοί έριξαν από το περίσσευμά τους στα δώρα, αυτή έβαλε από το υστέρημά της, και έριξε όλη την περιουσία που είχε. 

Και όταν μερικοί έλεγαν για το ναό ότι είναι κοσμημένος με λίθους ωραίους και με αφιερώματα, είπε ο Χριστός:

«Γι’ αυτά τα οποία βλέπετε θα έρθουν ημέρες κατά τις οποίες δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα που δε θα καταστραφεί». 

Πάνω σε αυτό το θέμα τότε τον ρώτησαν: «Δάσκαλε, πότε θα γίνουν ολα αυτά και ποιο θα είναι το σημείο όταν μέλλουν να γίνονται αυτά;» 

Και ο Χριστός είπε: «Προσέχετε μην πλανηθείτε. Γιατί πολλοί θα έρθουν χρησιμοποιώντας το όνομά μου, λέγοντας: “Εγώ είμαι”, και: “Και ότι ο καιρός έχει πλησιάσει”. Γι αυτό να μην τους ακολουθήσετε. 

Όταν λοιπόν ακούσετε πολέμους και χαλασμό, μην χάσετε το ηθικό σας. Γιατί πρέπει πρώτα να γίνουν αυτά, αλλά δεν είναι αμέσως το τέλος». 

Θυμίζω σε αυτό το σημείο, ότι στον εξορκισμό του Πατρός Σαββα Αχιλλέως που είναι γραμμένα όλα αναλυτικά μέσα στον Τόμο 50 του " Γιατί και Πώς Ζούν Αναμεσά μας" λέει ο Δαίμονας: 

«Οταν δείτε να γίνεται χαμός μεγάλος, όταν δείτε να έρχεται καταστροφή μεγάλη, τότε είναι ο δικός μου ο καιρός ( του αντιχρίστου).»

Ο Χριστός είπε να μήν χάσουμε το ηθικό μας διότι πρώτα θα πρέπει να γίνουν αυτά, αλλά δεν θα έρθει αμέσως το τέλος. 

Εδω αγαπητοί φίλοι έχουμε τεράστια «υπερκουρτίνα» από τον Χριστό. Τώρα βέβαια τι να πώ, ότι το είπε και ο Παίσιος; Οταν μου το λέει ο Χριστός τι νόημα έχει;

Εχει μήπως νόημα να πω ότι το λέει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης ότι θα γίνει ο μεγάλος χαμός ο πόλεμος και μετά θα έρθει η χιλιόχρονη ειρήνη;

9 ἀλλ᾿ οὐκ εὐθέως τὸ τέλος. 
Αλλά δεν θα έρθει κατευθείαν μετά το τέλος». 

Τότε τους έλεγε: «Θα ξεσηκωθεί έθνος εναντίον έθνους και εξουσία εναντίον εξουσίας, και θα γίνουν κατά τόπους σεισμοί μεγάλοι, και θα γίνουν πείνες και αρρώστιες, και φαινόμενα φοβερά, και στον ουρανό θα γίνουν σημεία μεγάλα»

Ποιά είναι αυτά τα σημεία που θα βλέπουμε στον ουρανό. Σίγουρα δεν αναφερόταν ο Χριστός σε αεροπλάνα, διότι τα αεροπλάνα στη εποχή μας είναι κάτι συνηθισμένο. Οπότε. ο Χριστός αναφέρεται σε κάτι που δεν είναι συνηθισμένο και που θα το δούμε στον ουρανό.

Θα είναι κάποιος τεράστιος μετεωρίτης που θα πέσει ..... θα είναι το 4 Σενάριο που θα έχουν ξεκινήσει, και αν το ξεκινήσουν, σε ποιό σημείο θα φτάσει δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Αυτά είναι σχεδιασμένα από τους Κακούς και προφητευμένα από τον Χριστό, και μάλιστα ο Χριστός γιατί είπε οτι δίνονται οι προφητείες; «ώστε να ακούνε οι άπιστοι που φοβούνται, και όταν βγαίνει η προφητεία να ενδυναμώνεται η πίστη τους»

Αυτά τα είπε ο Χριστός μέσα από το Ευαγγέλιο, και συνεχίζει: «Και φαινόμενα φοβερά, και από τον ουρανό θα γίνουν σημεία μεγάλα. Πριν όμως απ’ όλα αυτά θα βάλουν πάνω σας τα χέρια τους και θα σας καταδιώξουν, παραδίνοντάς σας στις συναγωγές και στις φυλακές».

Σε αυτό το σημείο φίλοι μου τίθεται ενα θεματάκι. Αντε τις φυλακές τις καταλαβαίνουμε. Γιατί όμως ο Χριστός δεν λέει παραδίδονται στους εξουσιαστές αλλά λέει παραδίνονται στις συναγωγές;

Συναγωγές έχουν οι Εβραίοι. Γιατί όμως σε συναγωγές; Μήπως ο κόσμος θα δικάζεται μέσα σε συναγωγές, η το είπε για να το καταλάβουν επειδή εκείνη την περίοδο σε συναγωγές γινόταν οι δίκες; 

Τελεία και σχόλιο. Προσέξτε τώρα, σκέψεις κάνουμε. Εκείνη την εποχή την εξουσία την ειχαν οι Ρωμαίοι. Σε συναγωγή μέσα όταν πήγαν τον Χριστό τι είδους δικαστήριο ήταν;

Θρησκευτικό δικαστήριο, διότι συναγωγές έχουν μόνο οι Εβραίοι. Αρα, λέει: οι Εβραίοι θα ελέγξουν την πίστη σας μέσα σε συναγωγές και μετά σε φυλακές, διότι η εξουσία θα σε πάει στην διοίκηση (εκείνη την εποχή στην Ρώμη)  και τώρα, σε όποια αστυνομία, δικαστήρια κτλ..

Τότε όμως που θα γίνονται ολα αυτά, σε συναγωγές θα σας πάνε και μετα στις φυλακές, και μετά λεει: 12 «ἀγομένους ἐπὶ βασιλεῖς καὶ ἡγεμόνας ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός μου» 

Δηλαδή οδηγώντας σας μπροστά σε βασιλιάδες και σε ηγεμόνες εξαιτίας του ονόματός μου. 

Καταλαβαίνετε τι μεγάλη υπόθεση είναι να σε κατηγορήσουν επειδή μιλάς για το Χριστό;

Τι μεγάλη ευτυχία είναι αυτή!  

Εχετε κι εμένα που κακώς σας λέω μην τους τρομάζετε μην τους μιλάτε. Αφήστε εμένα, για τον Χριστό θα μιλάτε, για το Ευαγγελίο. Εχετε κατά λέξη το λόγο του Θεού.

«ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός μου ἀποβήσεται δὲ ὑμῖν εἰς μαρτύριον. » 
Δηλαδή εξαιτίας του ονόματός μου θα αποβεί σ’ εσάς αυτό μαρτύριο.

«θέσθε οὖν εἰς τὰς καρδίας ὑμῶν μὴ προμελετᾶν ἀπολογηθῆναι·» 
Να έχετε λοιπόν στις καρδιές σας, μην προμελετάτε να απολογηθείτε. 

Οταν θα χρειαστεί να απολογηθείτε εξαιτίας των κατηγοριών που θα έχετε για εμένα να μην σκέφτεστε ότι θα απολογηθείτε.

«ἐγὼ γὰρ δώσω ὑμῖν στόμα καὶ σοφίαν, ᾗ οὐ δυνήσονται ἀντειπεῖν οὐδὲ ἀντιστῆναι πάντες οἱ ἀντικείμενοι ὑμῖν. »  Γιατί εγώ θα σας δώσω στόμα και σοφία, στην οποία δε θα δυνηθούν να αντισταθούν ή να αντείπουν όλοι οι αντίθετοι σ’ εσάς. 

«παραδοθήσεσθε δὲ καὶ ὑπὸ γονέων καὶ συγγενῶν καὶ φίλων καὶ ἀδελφῶν, καὶ θανατώσουσιν ἐξ ὑμῶν» Θα παραδοθείτε, λοιπόν, και από γονείς και αδελφούς και συγγενείς και φίλους, και θα θανατώσουν μερικούς από εσάς.

Γονείς, φίλοι, αδελφοί. Αυτοί θα σας παραδώσουν.

Αλήθεια, τι εποχή θα είναι αυτή; Η εποχή που ζούμε τώρα είναι η εποχή που οι γονείς, οι φίλοι και τα αδέλφια θα μας παραδώσουν εξαιτίας των λόγων που θα λέμε για τον Χριστό;

Ακόμη οχι, είναι νωρίς για να μας παραδώσουν σε συναγωγή η εξουσία, αλλά ....  μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Δηλαδή, θα έρθει η ώρα σύντομα που θα έχουν αλλάξει με τέτοιο τρόπο τα πράγματα που δεν θα είναι δυνατό να μιλάς για τον Χριστό, αλλά κι αν μιλάς για τον Χριστό, ακόμη και οι δικοί σου άνθρωποι θα λένε: «Αυτός είναι πάρτε τον!» Για να είμαστε εμείς ήσυχοι. 

Θα λένε: «Εμείς είμαστε καλοί, δεν μιλάμε για τον Χριστό. Αυτός/αυτή είναι η κακιά που μιλάει για τον Χριστό!!!» θα λέει ο πατέρας και η μάνα για το παιδί τους. 

Τα λόγια αυτά δεν τα είπε ούτε ο Ευαγγελιστής που είναι φωτισμένος από το Αγιο Πνεύμα, ούτε κάποιος σοφός Γέροντας η Θεολόγος. Τα έχει πέι ο Χριστός! 

Τελεία και παύλα!

17 «καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων διὰ τὸ ὄνομά μου·» 
Και θα είστε μισούμενοι από όλους για το όνομά μου. 

Τι μεγάλη τιμή να ανήκεις σε αυτή την μειοψηφία εκείνων που θα σε μισησουν οι άνθρωποι εξαιτίας του ονόματος του Χριστού. Και σας διαβεβαιώ, ότι ο κάθε ένας και η κάθε μια από εσάς, θα είστε άνθρωποι με μια εκπληκτική γαλήνη και ευτυχία μέσα σας όπου σιωπηλοί θα δέχεστε τις κατηγορίες ένεκεν του ονόματος του Χριστού.

18 «καὶ θρὶξ ἐκ τῆς κεφαλῆς ὑμῶν οὐ μὴ ἀπόληται·»  
Αλλά ούτε μια τρίχα από το κεφάλι σας δε θα μπορούν να πειράξουν. 

Διότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Αρχων αυτού του κόσμου είναι ο διάβολος. Το έχει πεί ο Χριστός και πολλοί άλλοι. Ομως το "μαγαζί" που του έχει παραχωρηθεί ο διάβολος το νοικιάζει, κι εδω μέσα, αν δεν επιτρέψει ο Θεός κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει αν δεν έχει εξουσία άνωθεν.

19 ἐν τῇ ὑπομονῇ ὑμῶν κτήσασθε τὰς ψυχὰς ὑμῶν. 
Θα κερδίσετε τις ψυχές σας (ουσιαστικά την ελευθερία από τον πλανήτη φυλακή) με την υπομονή σας». 

20 ὅταν δὲ ἴδητε κυκλουμένην ὑπὸ στρατοπέδων τὴν ῾Ιερουσαλήμ, τότε γνῶτε ὅτι ἤγγικεν ἡ ἐρήμωσις αὐτῆς. 

Όταν όμως δείτε την Ιερουσαλήμ να κυκλώνεται από στρατόπεδα, τότε να γνωρίζετε ότι έχει πλησιάσει η ερήμωσή της. 

21 τότε οἱ ἐν τῇ ᾿Ιουδαίᾳ φευγέτωσαν εἰς τὰ ὄρη, καὶ οἱ ἐν μέσῳ αὐτῆς ἐκχωρείτωσαν, καὶ οἱ ἐν ταῖς χώραις μὴ εἰσερχέσθωσαν εἰς αὐτήν, 

Τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φεύγουν στα όρη και όσοι είναι στο μέσο αυτής ας αναχωρήσουν και όσοι είναι στην ύπαιθρο ας μην εισέλθουν σ’ αυτή.

22 ὅτι ἡμέραι ἐκδικήσεως αὗταί εἰσι τοῦ πληρωθῆναι πάντα τὰ γεγραμμένα.

γιατί αυτές είναι ημέρες εκδίκησης, για να εκπληρωθούν όλα τα γραμμένα.  

Επιτρέψτε μου τώρα σε αυτό το σημείο να κάνω μια παραπομπή, λαμβάνοντας την ευκαιρία να σχολιάσω το σημείο εκείνο που λέει: ὅτι ἡμέραι ἐκδικήσεως αὗταί εἰσι τοῦ πληρωθῆναι ( "πληρώ" το ρήμα. "πληρωθῆναι" απαρέμφατο) πάντα τὰ γεγραμμένα.

Να εκπληρωθούν!

οὐκ ἦλθον καταλῦσαι τοὺς προφήτας ἀλλὰ πληρῶσαι.

Τι λένε τα "λαμόγια";;; όχι να καταργήσει τον Μωσαικό Νόμο, αλλά να συμπληρώσει 

Δεν είναι όμως έτσι. Ηρθε "να εκπληρώσει " αυτα που λένε οι προφητείες.

"Πληρώ" δεν σημαίνει συμπληρώνω, σημαίνει εκπληρώνω  φέρω εις πέρας, εκπληρώνω την προφητεία, το κάνω να συμβεί.

Οπότε, αν μιλάμε για Μωσαικό νόμο να θυμήσουμε ότι ο Χριστός διέλυσε πλήρως τον Μωσαικό νόμο ο οποίος είναι γραμμένος στην Πεντατευχο (Τορά στα Εβραικά) και είναι ο νόμος του Γιαχβέ που λέει να κάψεις καλά την ψησταριά να ανεβεί ο καπνός ψηλά επάνω για να μυρίσει ο Θεός για να το ευχαριστηθεί για να κοιμηθεί καλά το βράδυ, διότι αν δεν κοιμηθεί καλά το βράδυ την άλλη μέρα θα πάθεις ψωρίαση, θα σου καούν οι αποθήκες κτλ..

Αυτά όσον αφορα το "πληρωθῆναι" Να εκπληρωθούν λοιπόν και οχι να συμπληρωθούν τα γεγραμμένα.

23 οὐαὶ δὲ ταῖς ἐν γαστρὶ ἐχούσαις καὶ ταῖς θηλαζούσαις ἐν ἐκείναις ταῖς ἡμέραις· ἔσται γὰρ τότε ἀνάγκη μεγάλη ἐπὶ τῆς γῆς καὶ ὀργὴ τῷ λαῷ τούτῳ.

Αλίμονο σε όσες έχουν παιδιά στην κοιλιά και σε όσες θηλάζουν εκείνες τις ημέρες. Γιατί θα γίνει καταπίεση μεγάλη πάνω στη γη και οργή στο λαό τούτο.

24 καὶ πεσοῦνται στόματι μαχαίρας, καὶ αἰχμαλωτισθήσονται εἰς πάντα τὰ ἔθνη, καὶ ῾Ιερουσαλὴμ ἔσται πατουμένη ὑπὸ ἐθνῶν ἄχρι πληρωθῶσι καιροὶ ἐθνῶν. 


Και θα πέσουν από το στόμα της μάχαιρας και θα οδηγηθούν αιχμάλωτοι σε όλα τα έθνη, και η Ιερουσαλήμ θα πατιέται συνεχώς από τα έθνη, μέχρις ότου συμπληρωθούν οι καιροί των εθνών».  

Και αυτό έρχεται σε συνδυασμό με το προηγούμενο που μας λέει: όταν θα δείτε στρατόπεδα γύρω από την Ιερουσαλήμ.

Θα αναρωτιόμαστε λοιπόν τότε, πως ο Ιωσήφ ο Βατοδεδινός ο μακαριστός που μου είχε στείλει με εκείνον τον περίεργο τρόπο την προφητεία του έλεγε ότι: θέλει να γίνει ο αντίχριστος ο Βασιλιάς του κόσμου κι έρχεται η Αρκτος (η Ρωσία) στα Ιεροσόλυμα.

25 Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου.

«Και θα γίνουν σημεία στον ήλιο και στη σελήνη και στα άστρα, και πάνω στη γη στενοχώρια των εθνών με αμηχανία για τους ήχους της θάλασσας και το σάλο.

Φίλοι μου, όταν έχουμε μπροστά μας τα λόγια του Χριστού τι να τους κάνουμε τους υπολοίπους;

Εδω μας λέει ο Χριστός: Και θα υπάρξουν σημεία, δηλαδή πράγματα που θα γίνουν από τον ήλιο, το φλάς όπου ο ήλιος θα χάσει το 1/3 του φέγγους, όπως θα χάσει αναγκαστικά και η σελήνη το ίδιο όπου θα φαίνεται κόκκινη στον ουρανό, αλλά και στα άστρα, δηλαδή στο Ματριξ θα φαίνεται αλλιώς στα μάτια μας, και από την θάλασσα που θα γίνει χαλασμός.

Πως συνδέεται όμως τωρα αυτό με τον ήλιο τη σελήνη και την θάλασσα;

Δίοτι όπως έχουμε πεί σύμφωνα με αυτά που μας λέει η Αποκάληψη και αφής στιγμής το φυσικό φαινόμενο έρχεται - σύμφωνα με αυτά που ισχύουν στον κόσμο των ονείρων ( το Μάτριξ) όταν συμβεί το φλάς του ήλιου εκτός από τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα καταστρέψει ολόκληρη την τεχνολογία που υφίσταται, θα έρθει και φώς πολύ από τον ήλιο, και όσοι δεν προλάβουν να καλύψουν τα μάτια τους η όσοι δεν είναι πίσω από πόρτα η πλάκα όπως λέει και ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

48 ώρες περίπου μετά θα έρθει το θερμικό κύμα από τον ήλιο στην γή. Μόλις φτάσει, το 1/3 του νερού από τις θάλασσες τις πηγές και τα ποτάμια θα εξατμιστεί και η ατμόσφαιρα θα έχει αυξημένη υγρασία - η οποία υγρασία θα βοηθήσει ακόμα παραπάνω τον υψηλό ιονισμό της ατμόσφαιρας. Δηλαδή η ιονόσφαιρα θα επεκταθεί πάρα πολύ - θα είναι ιονισμένη/ηλεκτρισμένη όλη η ατμόσφαιρα.

26 ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ· αἱ γὰρ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται. 

ενώ θα λιποθυμούν οι άνθρωποι από το φόβο και την προσμονή αυτών που θα επέλθουν στην οικουμένη, γιατί οι δυνάμεις των ουρανών θα σαλευτούν. 

Θα έχουμε δηλαδή αλλαγές τις οποίες δεν θα μπορούμε να τις αντιληφθούμε. Αυτά είναι πράγματα που λέει ο Χριστός ότι θα συμβούν.

27 καὶ τότε ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐν νεφέλῃ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς. 

Και τότε θα δουν τον Υιό του ανθρώπου ερχόμενο μέσα σε νεφέλη με δύναμη και δόξα πολλή. 


28 ἀρχομένων δὲ τούτων γίνεσθαι ἀνακύψατε καὶ ἐπάρατε τὰς κεφαλὰς ὑμῶν, διότι ἐγγίζει ἡ ἀπολύτρωσις ὑμῶν. 

28 Όταν λοιπόν αρχίζουν να γίνονται αυτά, ανορθωθείτε και σηκώστε πάνω τα κεφάλια σας, γιατί πλησιάζει η απολύτρωσή σας». 

Τώρα θέλω να πάω στον στοίχο 33 που λέει: ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ λόγοι μου οὐ μὴ παρέλθωσι. 

Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, οι λόγοι μου όμως δε θα παρέλθουν». 

Ο ουρανός και γη μας λέει ότι "παρελέυσονται (θα φύγουν).  Ομως πως θα φύγουν ο ουρανός και η γή;

Διότι απλούστατα όπως αναφέρει και στην Αποκάλυψη: θα διπλωθούν σαν βιβλίο. Θα σηκωθούν και θα φύγουν. Είναι προσωρινά και δεν υπάρχουν. 


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger