Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο «ΦΑΝΕΡΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ» ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΤΟΥ ΟΟΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΕΨΗ"

Το Ινστιτούτο για την "Νέα Οικονομική Σκέψη" οργανώνει την έκτη ετήσια διάσκεψη του από τις 8 Απριλίου μέχρι τις 11 Απριλίου 2015, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (βλέπε Αθέατη γνώση για ΟΟΣΑ της Ατζέντα 21 και Πράσινη ανάπτυξη Τσίπρα) στο Παρίσι.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
Μεγάλη Πέμπτη 2015



Το συνέδριο, με τίτλο "Νέα Οικονομική Σκέψη: ελευθερία, ισότητα, αβεβαιότητα" επικεντρώνεται στα κύρια θέματα της ανισότητας, της οικονομικής αστάθειας, καθώς και τη διδασκαλία της οικονομίας. 

Ο καθηγητής της σχολής οικονομικών του Παρισιού Τομά Πικέτι και οι νομπελίστες Τζόσεφ Στίγκλιτζ και Τζέιμς Χέκμαν, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, και ο κερδοσκόπος Νεοταξίτης συνιδρυτής του Ινστιτούτου Τζορτζ Σόρος (ο οποίος είναι ο κύριος χρηματοδότης του Σύριζα) συνομίλησαν με εκατοντάδες επιστήμονες για τη διερεύνηση τρόπων πως η νέα οικονομική σκέψη μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα την κοινωνία.

Εκεί που έφτυνε γλείφει ο Πανοκαμμένος. 
Και τώρα ας δούμε τι δήλωσε πρίν από 5 ημέρες ο Πανοκαμμένος σε ενα απόσπασμα από την ομιλία του στην Βουλή όπου αναφέρετε και στον παγκόσμιο κερδοσκόπο όπως τον αποκαλεί Τζόρτζ Σόρος. 

Δελτίο τύπου 04/04/2015 http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=5717

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Θα αποδειχθεί εάν κάποιοι αποκόμισαν κέρδη από αυτή την πολιτική.

Ο πρώην πρωθυπουργός, τον Δεκέμβριο του 2009, με δημόσια δήλωσή του είπε ότι θα καταφέρουμε μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο χρέος χωρίς ξένη βοήθεια. Σε 14 ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, βρισκόταν σε μια δεξίωση στο σπίτι του κ. Στέλιου Ζαβού, εκπροσώπου και κουμπάρου του διεθνούς κερδοσκόπου, του κ. George Soros και φίλου του άλλου «πεφωτισμένου» μεγαλοκερδοσκόπου κ. John Paulson. Είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα ξεκινάει πλέον την καταστροφική πορεία της ευρωζώνης. Λίγες μέρες μετά δημοσιεύεται στην εφημερίδα WallStreet Journal ότι ο ίδιος άνθρωπος οργάνωσε ένα μυστικό δείπνο για το πώς θα ελεγχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ, με καλεσμένους τον GeorgeSoros, τον John Paulson, τον Nouriel Roubini και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους. Η Ελλάδα γίνεται πλέον ο πυροκροτητής της Ευρώπης.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger