Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΑΝΤ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ

Εχουμε γράψει και παρουσιάσει επανειλημμένως σε άρθρα μας στην Αθέατη γνώση για τα σχέδια μιας Ενωσης της Μεσογείου η αλλιώς Μεσογειακής Ενωσης.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim / Dimitris Papadoudis 
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Ιουλίου 2015





Τα σχέδια αυτά φαίνεται πως έφτασε η στιγμή να προχωρήσουν ενα βήμα παραπέρα ύστερα και από την επίτευξη της επαίσχυντης συμφωνίας που αποδέχτηκε η συγκυβέρνηση Σύριζα- Ανέλ - όπου κατάφεραν για μια ακόμη φορά η Ελλάδα και προηγουμένως η Κύπρος, να γίνουν οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της Ευρωζώνης.

Τώρα πλέον η Ελίτ έχει ξεχωρίσει στα μάτια των απανταχού Ευρωλιγούριδων ποιοί η ποιός είναι το αφεντικό σε αυτό το παιχνίδι. Μπορεί όλοι μαζί να φωνάζουμε ότι σε αυτή την Ε.Ε είμαστε μια δεμένη και αδιάσπαστη οικογένεια, όμως κάποιοι απο αυτή την οικογένεια έχουν μια διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό, ότι, οι δυνατοί πρέπει να βρίσκονται με τους δυνατούς και οι αδύναμοι με τους αδύναμους στα πλαίσια όμως μιας κοινής οικογένειας.

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε σε γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι "Η Γαλλία είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια "ισχυροποιημένη οργάνωση" της Ευρωζώνης και να συγκροτήσει, μαζί με τις χώρες που θα το επιθυμούσαν, μια "εμπροσθοφυλακή".

Αυτό που ουσιαστικά αναφέρει ο Φρανσουά Ολάντ, είναι η δημιουργία μιας ισχυρότερης Ε.Ε - Ευρωζώνης με "δημοκρατικό έλεγχο" μέσα στην ίδια την Ε.Ε. στην οποία θα συμμετέχουν τα πιό ισχυρά κράτη της Ευρώπης τα οποία κράτη θα είναι οι "άρχοντες" μια Ευρωπαικής Ενωσης - Ευρωζώνης που θα αποφασίζουν και θα διατάζουν πρός όφελος των ανίσχυρων η πτωχευμένων χωρών της Ε.Ε όπως η Κύπρος, Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία κτλ.. διασφαλίζοντας το μέλλον τους.

Το νόμισμα μέσα σε μια Ευρωπαική οικογένεια δεν μπορεί βέβαια να είναι άλλο από το Ευρώ, αφού ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρθηκε σε μια ισχυροποιημένη Ευρωζώνη. Ομως μόλις αυτές οι αδύναμες χώρες με τα πολλά χρέη (όπως η Ελλάδα) αρχίσουν να πληθαίνουν τότε θα είναι βαρίδια ανάμεσα στους ισχυρούς που θα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί μέσα στην Ευρωπαική Ενωση. 

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη μαζι με ολα τα άλλα κράτη της μεσογείου τα οποία αυτή την στιγμή τα απελευθερώνουν απο τους κακούς ηγέτες τύπου ασάντ, κτλ ... θα εγκαινιάσουν επίσημα την μεσογειακή ένωση στην οποία θα μεταβούν οι αδύναμες χώρες της Ε.Ε. και κατόπιν,  θα μπεί και η υπόλοιπη (υποτιθέμενη) ισχυρή ευρωπαική ένωση.


Στην Αθέατη γνώση, έχουμε ενημερώσει κατά καιρούς ότι η ευρωπαική ένωση ειναι ηδη ενωμένη με την Αμερική σε μια ένωση η οποία οι υπογραφές εχουν μπεί και ισχύουν μονο μερικές εμπορικές συμφωνίες για μεγάλες εταιρείες, οχι για τους απλούς πολίτες. 

Το σχέδιο προχωράει και οδεύει πρός την άμεση ολοκλήρωση του.

Οι ηγέτες-δούλοι των Αδελφοτήτων του σκότους γνωρίζουν καλά πως πρέπει να στηθεί η μεγάλη παγκόσμια κυβέρνηση ώστε να εμφανιστεί και επίσημα ο Αντίχριστος , που ζεί ανάμεσά μας απο τον Νοέμβριο του 2011 , καθώς εχουν σαφείς πως μέχρι το τέλος του 2015 δεν θα πρέπει να υπάρχει κανείς άνθρωπος χωρίς προβλήματα και χωρίς κάτι να τον απασχολεί.

Η Μεσογειακή Ενωση θα αρχίσει με την πανευρωπαική κυβέρνηση κάτι που δείχνει ξεκάθαρα οτι τα γεγονότα προχωράνε και έρχεται σύντομα η ώρα και της μητρικής εταιρείας που μαζεύει τα χρέη των κρατών ώστε όλοι να ανήκουν σε αυτήν και τον μεγάλο << σωτήρα >> του κόσμου.

Πως φτάσαμε όμως στην αρχή της Μεσογειακής Ενωσης ;

Eπρεπε αρχικά να ολοκληρωθούν πρώτα η Αφρικανική Ενωση που επισφραγίστηκε ουσιαστικά με την συνάντηση στην κηδεία του Μαντέλα το 2013 και στην συνέχεια στην ΒορειοΑμερικανική Ενωση που άρχισε με την σύνοδο του Παναμά το 2015 όπου μίλησε και το βδέλυγμα της ερημίας δίνοντας σαφείς οδηγίες πρός όλα τα τσιράκια του.


Καθώς λοιπόν πλησιάζουμε πρός το τέλος του 2015 θα δούμε στον κόσμο να γίνονται πάρα πολλά , ως τα Χριστούγεννα και ειδικά τον επόμενο χρόνο το έτος μετάβασης στην παγκόσμια κυβέρνηση ώστε και επίσημα να εμφανιστεί ο λεγόμενος Αντίχριστος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger