Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΟΙΜ ΓΙΑ ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Η βρετανική κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει για τις δυνητικά βλαβερές συνέπειες από στεφανιαίες εκτινάξεις μάζας, ηλιακές εκλάμψεις και άλλα σοβαρά καιρικά διαστημικά φαινόμενα, σε μια νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis / Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Ιουλίου 2015






Το περιεχόμενο του άρθρου περιέχει αποσπάσματα από τον Τόμο 21 της σειράς βιβλίων Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας - Τα οκτώ τελευταία λεπτά, και η επιμέλεια του άρθρου έγινε από τον Δημήτρη Παπαδούδη και Vagedim.

«Η ηλιακή δραστηριότητα μπορεί να παράγει ακτίνες Χ, σωματίδια υψηλής ενέργειας και στεφανιαίες μαζικές εκτινάξεις πλάσματος. Σε περίπτωση που η δραστηριότητα αυτή κατευθυνθεί προς τη Γη υπάρχει η πιθανότητα να προκληθούν εκτεταμένες επιδράσεις. 

Αυτές περιλαμβάνουν απώλεια ενέργειας, διατάραξη των αερομεταφορών, απώλεια των επικοινωνιών και τη διατάραξη (ή απώλεια) στα δορυφορικά συστήματα », αναφέρει η έκθεση, που ονομάζεται Στρατηγική ετοιμότητα Διαστημικού Καιρού.

Ενώ αυτά τα γεγονότα προκαλούνται από τη δραστηριότητα του ήλιου, "δεν υπάρχει σαφές σχέδιο για το πότε συμβαίνουν αυτές οι εκρήξεις . Ο ήλιος έχει έναν κύκλο περίπου 11 χρόνια δραστηριότητας, με τον τρέχοντα κύκλο να κορυφώνεται στις αρχές του 2014. "

Ενώ «οι επιπτώσεις είναι δύσκολο να προβλεφθούν και είναι περισσότερο υποθέσεις» , η έκθεση αναφέρει ότι ένα παρόμοιο περιστατικό θα μπορούσε να προκαλέσει:

- Τοπικές διακοπές ρεύματος

- Διακοπή των δορυφορικών λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων των διακοπών του Παγκόσμιου Δορυφορικού Συστήματος Πλοήγησης (GPS) και διαταραχές στις δορυφορικές επικοινωνίες.

- Διακοπή στις επικοινωνίες υψηλής συχνότητας

- Αύξηση της ακτινοβολίας για τα πληρώματα και τους επιβάτες κατά την πτήση, ιδιαίτερα πάνω από τις πολικές περιοχές.

- Περαιτέρω διαταραχές στα μικροσκοπικά κυκλώματα των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Τα ηλεκτρικά δίκτυα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και δορυφορικά θα πρέπει οπωσδήποτε να προετοιμαστούν για τις επιπτώσεις.


"Σε γενικές γραμμές, όσο πιο απότομα γίνει η εκτίναξη, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανές επιπτώσεις. 

Όλα αυτά τα οποία μόλις διαβάσατε σύμφωνα με την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, ουσιαστικά πρόκειται για προετοιμασία των γκοίμ ώστε να μην ξαφνιαστούν όταν έρθει το λεγόμενο φλάς του ήλιου , ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός που θα σταματήσει κάθε τεχνολογία και θα στείλει την γη πίσω στην εποχή του λίθου.

Τι ακριβώς όμως είναι αυτό το Φλάς όπως ονομάζεται , αλλά και τι θα συμβεί μετά από αυτό ;

Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

Ο Ήλιος κατά καιρούς στέλνει ροές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που αν κατευθυνθούν πρός την Γη , μπορούν να επηρεάσουν έστω και μερικώς τους δορυφόρους και να κάνουν κάποια μηχανήματα να σβήσουν για λίγο ή και τελείως για μικρό χρονικό διάστημα.

Όταν όμως ο Ήλιος λάβει εντολή να στείλει έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό γιγαντιαίου μεγέθους τότε δεν σταματησεί η τεχνολογία για λίγο μόνο αλλά για πάντα.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μία πολύ μεγάλη και απότομη αύξηση του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου. Η «πληροφορία» της μεταβολής της έντασης και επομένως της πυκνότητας της ενεργειακής ροής του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου, από τη στιγμή που θα γίνει στον Ήλιο, μεταδίδεται προς κάθε κατεύθυνση της δομής του μαγνητικού του πεδίου με την ταχύτητα του φωτός. Μόλις η ενέργεια του θηριώδους παλμού φθάσει στη Γη, ένα πολύ μικρό μέρος της θα χρησιμοποιηθεί για να εξουδετερώσει την αντίσταση του γήινου μαγνητικού πεδίου και η υπόλοιπη θα σαρώσει την Γη, περιβάλλοντάς την από κάθε κατεύθυνση.

Η αύξηση της μαγνητικής ροής που θα διέρχεται μέσα από κάθε κύκλωμα θα είναι τόσο μεγάλη, που θα δημιουργηθεί μέσα σε κάθε κύκλωμα, όπως ήδη είπαμε, πρόσθετη διαφορά δυναμικού χιλιάδων Volts με αποτέλεσμα να καούν τα πάντα. Ακόμη και οι συσκευές που είναι σβηστές θα καούν, αφού τα χιλιάδες Volts θα δημιουργήσουν σπινθήρες στους ανοικτούς διακόπτες και από τις συσκευές θα περάσουν τεράστια ρεύματα.

Σύντομα όμως ο ήλιος θα λειτουργήσει σε πλήρη ισχύ και τότε μετά το πέρας του μεγάλου παγκοσμίου πολέμου θα γίνει το φλάς που η Αποκάλυψη και άλλες προφητείες , έχουν αναφέρει εδώ και τόσα πολλά χρόνια.

Αυτό ως συνέπεια θα φέρει τα εξής.

1. Θα αλλάξει τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Και μάλιστα θα τον αλλάξει χωρίς να ερωτηθούν οι άνθρωποι. Γρήγορα και βίαια. Αυτό στέκει εφόσον καταστραφεί μονομιάς όλη η ηλεκτρική τεχνολογία του κακού. Δεν θα λειτουργεί τίποτε και οι ανύπαρκτες πλέον υποδομές και η έλλειψη κεντρική διοίκησης δεν θα επιτρέπουν την λειτουργία των κρατών με τον τρόπο που λειτουργούσαν κάποτε. Ούτε θα επιτρέπει η πλήρως ιονισμένη τροπόσφαιρα έστω και την στοιχειώδη ανάπτυξη νέων μηχανών.

2. Μία τεράστια λάμψη, θα συνοδεύσει το φαινόμενο. Η λάμψη αυτή, θα προκαλέσει μόνιμες ή παροδικές βλάβες στα μάτια αυτών που θα είναι εκτεθειμένοι και δεν θα μπορέσουν να την αποφύγουν στο φωτεινό ημισφαίριο.

3. Μετά την μεγάλη αναλαμπή, ο Ήλιος θα χάσει το ένα τρίτο της φωτεινότητάς του. Αυτό λέει και η Αποκάλυψη, που λέει επίσης, ότι και η Σελήνη θα χάσει το ένα τρίτο της λάμψης της, πράγμα λογικό, αφού το φως της, που φθάνει σε μας ανακλώμενο, προέρχεται από τον Ήλιο.

Έτσι λοιπόν θα έχουμε.


1. Μείωση του ηλιακού φωτός κατά το ένα τρίτο κατά την διάρκεια της μέρας.

2. Μείωση του φυσικού φωτός κατά την νύχτα , λόγω των νεφώσεων που γενικά θα επικρατούν και θα κάνουν το φως των άστρων να μειωθεί , αλλά και από το κατά το ένα τρίτο μειωμένο φέγγος της Σελήνης που θα έχει χρώμα κάπως κοκκινωπό , λόγω της μείωσης του φωτός που θα έρχεται από τον Ήλιο , αλλά και από τα σωματίδια που θα αιωρούνται στην ατμόσφαιρα της Γης δεσμευμένα από τα μόρια των εξατμισθέντων υδάτων.

3. Ο αέρας θα είναι πνιγηρός και η ατμόσφαιρα γενικά αποπνικτική.

4. Πα΄ρά την αυξημένη υγρασία στην ατμόσφαιρα λόγω των εξατμισμένων νερών , θα επικρατήσει ανομβρία και οι βροχές θα είναι σπάνιες, αν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα έχουμε πολλές βροχές καθώς η ατμόσφαιρα θα προσπαθεί να επανέλθει στην αρχική κατάσταση.

5. Τεράστιες θαλάσσιες περιοχές θα γίνουν βούρκοι.

Το ίδιο θα πάθουν και πολλές λίμνες , ενώ πολλά ποτάμια θα ξεραθούν.

Πρωτού προλάβουν οι άνθρωποι όμως να οργανωθούν τότε θα βγούν όπως πάλι προφητείες λένε οι αρχαίοι θεοί , τα ρυπαρά έθνη από εκεί που βρίσκονται κλεισμένοι και τότε θα αρχίσει ο μεγαλύτερος χαμός που έχει δει ως τώρα η ανθρωπότητα.


Έτσι όσο ακούτε για τον ήλιο που δυναμώνει την ισχύ του να γνωρίζετε ότι το μέγα καύμα του ήλιου που λέει η Αποκάλυψη πλησιάζει.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger