Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Μόνο ένας στους πέντε λαθραίους μετανάστες ζητάει άσυλο στην Ευρώπη και είναι από τη Συρία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Σεπτεμβρίου 2015


Η ΕΕ κατέγραψε 213.000 αφίξεις τον Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο, αλλά μόνο 44.000 από αυτούς φεύγουν από τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που πραγματικά προσπαθούν να γλιτώσουν από τον πόλεμο στην Συριά, θα πάνε σε στρατόπεδα στο Λίβανο ή την Ιορδανία.

Μετά την εντολή που διέρρευσε για άνοιγμα των συνόρων σε όλους του λαθρομετανάστες φύλλο πορείας πρός την Αθήνα και 6 μήνες παραμονής εως μόνιμης στην Ελλάδα, το αναξέλεγκτο λαθροτσουνάμι που εισέρχεται κάνει πάρτι στην υγειά των κορόιδων στη χώρα μας.

Επίσης, η δήθεν αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης δεν σημαίνει απλά βοηθάμε τους Ελληνες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα με στέγη, φαγητό, ρεύμα και νοσοκομειακή περίθαλψη, αλλά ...παροχή στέγης, παροχή ασθενείας, συσσίτιο, και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σε όλους τους λαθρομετανάστες που θα εισέρχονται στην χώρα.

Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής στρέφεται προς την κατεύθυνση της ενοικίασης χώρων (άδειων ξενοδοχείων, ιδιωτικών κλινικών, δημοτικών κτιρίων, ακόμη και διαμερισμάτων) προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μετανάστες που αιτούνται άσυλο στη χώρα μας.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αρμόδιας αναπληρώτριας υπουργού Αναστασία Χριστοδουλοπούλου «συνήθως επειδή μιλάμε για οικογένειες σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε διαμερίσματα που δεν νοικιάζονται στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Έτσι ώστε να δημιουργήσουμε και ένα κοινωνικό καλό στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν εισόδημα και να μην υπάρχουν μεγάλες μονάδες που φοβίζουν την κοινωνία και να διευκολύνουν έτσι και την ένταξη των προσφύγων»

Θα δείτε σε λίγο, ότι όσοι Ελληνες έχουν ανοίκιαστα σπίτια θα υποχρεωθούν να φιλοξενούν μέσα σε αυτά λαθρομετανάστες.

Αυτό που θέλουν, είναι ο μίσος τουλάχιστον πληθυσμός της Ευρώπης, της Βορείου Αμερικής και της Αυστραλίας, δηλαδή εκεί που υπάρχουν αρκετοι Χριστιανοί να μην είναι πλέον Χριστιανικός πληθυσμός.

Ο κεντρικός στόχος και σκοπός ήταν και είναι, όταν θα έρθει η ώρα του Χαράγματος η αντίσταση να είναι μηδενική. 

Το «δεν έχει σύνορα η θάλασσα» του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το μεταναστευτικό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. 

Επίσης, μέσα στο λαθραίο συνονθύλευμα που εισέρχεται στην χώρα μας - που σύμφωνα με το ζόμπι του Σύριζα Τασία Χριστοδουλοπούλου «οι μετανάστες λιάζονται» υπάρχουν και οι χασάπηδες του ΙΣΙΣ που προετοιμάζουν εντελώς αθόρυβα γκέτο σε διάφορα σημεία στην Ευρώπη με την βοήθεια των Αμερικανών και των Τούρκων οι οποίοι τους τροφοδοτούν με όπλα.

Η Τασία, δήλωσε ότι οι μετανάστες άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα μόλις παραιτήθηκε η κυβέρνηση (!), ενώ επισήμανε ότι «οι Σύροι που έχουν χρήματα μένουν σε ξενοδοχεία, ψωνίζουν από τα μαγαζιά, κάνουν τζίρο απίστευτο».

Γιατί όμως μεταφέρονται οι λαθρομεταναστες σε μεγαλουπόλεις το σκέφτηκε κανείς αυτό;

Κάποιοι μπορεί να πούν ότι είναι το τέλειο σχέδιο λέει για την πρόκληση μιας πανεθνικής πανδημίας από μολυσματικές ασθένειες, και κάποιοι άλλοι θα πούν ότι θέλουν να πετύχουν την αχταρμοποίηση των λαών.

Ενας ακόμη λόγος που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την λαθρομετανάστευση είναι και η Ατζέντα 21.

Η Ατζέντα 21, (βλέπε μνημόνιο στην Ελλάδα) όπως έχουμε αναφέρει στην Αθέατη γνώση- απαιτεί να γίνει ανακατανομή των πληθυσμών ανάλογα με τους φυσικούς πόρους και τον οικολογικό κίνδυνο. Κουβαλούν στην ελλάδα και σε άλλα μέρη του πλανήτη τους λαθρομετανάστες για να τους μαντρώσουν, γιατί όλοι αυτοί, που φεύγουν από τα κράτη τους στην Ασία και στην Αφρική, δεν ήταν βολεμένοι σε μεγάλες πόλεις. 

Ήταν ο κοσμάκης, που έμενε στην ύπαιθρο και δεν ελεγχόταν. Βάλ' τους - λένε - μέσα στην Ελλάδα π.χ για να τους ελέγχουμε. Και όσοι μείνουν ζωντανοί, όσοι απ' τους άσπρους, τους μαύρους, τους κίτρινους επιζήσουν, θα εγκατασταθούν σε εδάφη που κατασχέθηκαν από την Ατζέντα 21, με την πρωτοβουλία της βιώσιμης ανάπτυξης.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger