Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ

Εχουν περάσει περίπου 10 χρόνια από τότε που έβγαλα τα βιβλία οι χαμένες πολιτείες στον πλανήτη Αρη και τα μυστικά του κόκκινου πλανήτη.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: prisonplanet.gr / atheatignosi
30 Σεπτεμβρίου 2015



Τότε, το συγκεκριμένο πακέτο διαφημίστηκε σε δεκάδες κανάλια σε όλη την Ελλάδα.

Τι έγραφα εγώ τότε; Πάρτε να διαβάσετε πως στον πλανήτη Αρη υπάρχει νερό και δυνατότητα ύπαρξης ζωής και όλα αυτά τα μυστήρια, με φωτογραφίες πολύ υψηλής ανάλυσης που ως Φυσικός είχα το δικαίωμα να πάρω από την ΝΑΣΑ. 

Οι φωτογραφίες αυτές είναι πολλές χιλιάδες και η κάθε μια από αυτές είναι 5 Χ 35 χιλιόμετρα. Επέλεξα λοιπόν ποιές φωτογραφίες θέλω μέσα από όλες αυτές (αρκεί να γνωρίζεις τι ακριβώς ζητάς) τις ανέλυσα, και εκεί σας παρουσίασα πολεοδομικά συγκροτήματα, ποτάμια λίμνες, βλάστηση και πολλά άλλα που υπάρχουν στον Πλανήτη Αρη.


Οταν βγήκαν λοιπόν τα βιβλία μου και με την τόση διαφήμιση που έπαιξαν στα κανάλια επόμενο ήταν όλη η Ελλάδα να το είχε ακούσει.

Οταν ο Λιακόπουλος έλεγε ότι στον πλανήτη Αρη υπάρχουν όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα, άσχετα με το ποιοί ζούν σε υπόγεια που σας έδειξα με τρισδιάστατες κατασκευές που φτιάξαμε σε 3D animation για τον ανθρώπινο πολιτισμό και συγκεκριμένο βίντεο που είχαμε φτιάξει.

Βγήκαν οι κομπλεξικοί και άσχετοι μεγαλοεπιστήμονες σε διάφορες εκπομπές χωρίς εννοείται να καλέσουν εμένα που είχα τα στοιχεία, και είπαν: ο Αρης είναι μια άνυδρη έρημος. Δεν υπάρχει περίπτωση εκεί ούτε ζωή αλλά ούτε και νερό, κι αυτά που γράφει ο Λιακόπουλος επιστημονικά δεν στέκουν και είναι παραμύθια για να πουλήσει τα βιβλία του.


Σήμερα, 10 χρόνια περίπου μετά, επειδή ο Αντίχριστος το ζήτησε, βγαίνει η ΝΑΣΑ και λέει, ξέρετε; στον πλανήτη Αρη έχει ποταμούς!!! 

Εν τω μεταξύ, εγώ είχα παρουσιάσει από δύο διαφορετικές περιόδους μια συγκεκριμένη φωτογραφία σε ενα κρατήρα, πως υπήρχε νερό που έτρεχε και πως μετά ήταν παγωμένο και πως η συγκεκριμένη πολλών χιλιομέτρων κοίτη του ποταμού ήταν μεγαλύτερη ανάμεσα σε δύο εποχές του χρόνου.


Αφού λοιπόν σήμερα το ανακοίνωσε επίσημα η ΝΑΣΑ, σου λένε, δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Λιακόπουλος λέει ασυναρτησίες, απλά θα βγούμε να πούμε ότι το είχαμε πεί κι εμείς. 

Το ίδιο άτομο που έλεγε όλα αυτά για εμένα τότε ότι, ο Αρης είναι μια άνυδρη έρημος, βγήκε και είπε ότι αυτός πάντα το έλεγε αυτό. 

Ο Λιακόπουλος δικαιώνεται και επιβεβαιώνεται σε αυτά που λέει όχι από βιβλιογραφία, αλλά επειδή δίνω προτότυπα πράγματα που δεν έχουν ξαναειπωθεί από γνωστούς συγγραφείς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger