Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Πρέπει να ειδοποιήσω τα παιδιά μου ότι έφτασε η στιγμή να παλέψουμε και να εφαρμόσουμε την μεγαλύτερη Δημοκρατία του κόσμου την οποία όρισε και δημιούργησε ο Θεός.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
1 Οκτωβρίου 2015





Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι προιόν απομαγνητοφώνησης το οποίο επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση από την εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στις 22/9/2015 στο Prisonplanet.gr με την τηλεφωνική παρέμβαση του Πατέρα Σάββα Αχιλλέως. 

Ο Κύριος είπε στους μαθητές Του «Οστις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν ». Οποιος θέλει είπε ο Χριστός. Δεν ανάγκασα κανέναν. 

Να το ακούσουν αυτό οι διευθύνοντες την Ελλάδα, να βγούν στον κόσμο και να τους πούν ότι: Αν δεν ακολουθήσεις δεν θα έχεις να φάς, δεν θα έχεις να κοιμηθείς, διότι ο Αντίχριστος θα χτυπήσει  σε τρία μέρη: 

Στο φαγητό, στον ύπνο και στην κυκλοφορία.

Δηλαδή, για να κυκλοφορήσεις κάπου, θα πρέπει να έχεις τον Αντίχριστο μαζί σου. Θέλεις να φάς; πρέπει να έχεις τον Αντίχριστο μαζί σου. Θέλείς να κοιμηθείς; πρέπει να έχεις τον Αντίχριστο μαζί σου.

Ολα αυτά είναι εκείνα τα οποία θα επακολουθήσουν τις ημέρες αυτές, και όλα αυτα τα έλεγα στα παιδάκια μου πρίν από 25 ολόκληρα χρόνια. 

Θα πρέπει όμως πρώτα να έχουμε υπ όψιν ενα πράγμα, ότι πρίν εφαρμοστούν όλα αυτά, θα στείλει ο Θεός δύο προφήτες, τον Ενώχ και τον Ηλία να κυρήξουν τον λόγο του και να προειδοποιήσουν τον κόσμο να μην πάνε πίσω από τον Αντίχριστο και εγκαταλείψουν τον Θεό. 

«Οστις θέλει οπίσω μου ελθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού, και ακολουθείτω μοι» Αυτό πρέπει να πράτουν τα έθνη, ο κόσμος και οι κυβερνήτες αυτού του ψεύτικου κόσμου να είναι σε θέση να εφαρμόσουν τον λόγο του Θεού.

Λένε ότι θέλουν με το ζόρι να καταργήσουν τα χρήματα και να πληρώνουμε με τις κάρτες. 

Με το ζόρι και την βία δεν γίνεται ποτέ καμιά δουλειά. 

Εκείνος ο οποίος θα καταλάβει ότι ο Χριστός είναι η μοναδική Δημοκρατία στον κόσμο, τότε θα τον ακολουθήσει με την θέληση του.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger