Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Απόψε θα σας πώ για την συνέχεια της «Δημοκρατίας του Θεού» που αναφέρθηκαμε στην προηγούμενη εκπομπή.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
12 Οκτωβρίου 2015



Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι προιόν απομαγνητοφώνησης το οποίο επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση από την εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στις 09/10/2015 στο Prisonplanet.gr με την τηλεφωνική παρέμβαση του Πατέρα Σάββα Αχιλλέως. 

Μετά ταύτα, εμφανίζονται δύο μεγάλες προσωπικότητες. Ο Ενώχ και ο Ηλίας. Αυτές οι δύο μεγάλες πνευματικές μορφές θα είναι ντυμένοι με κουρελιασμένα ενδύματα και θα τους βλέπουμε να βγάζουν από το στόμα τους πύρινα λόγια.

Μετέπειτα, αυτές οι δυό μορφές θα συντριφτούν από τους αντιπάλους τους οπαδούς του Αντιχρίστου μέχρι θανάτου και θα παραμείνουν άταφοι μέσα στην πλατεία της πόλεως της μεγάλης της Ιερουσαλήμ επί τρείς ημέρες. 

Στις τρείς ημέρες πολλοί θα φωνάζουν: «Νά ποιοί ήταν αυτοί που μας έπαιζαν τους μεγάλους και τους Αγίους. Δεν ήταν απολύτως τίποτα!»

Μεταξύ των τριών ημερών όμως που θα είναι άταφοι και θα τους δεί όλος ο κόσμος μέσα από την τηλεόραση, θα αναστηθούν, θα αρχίσουν και πάλι την μάχη και θα φωνάζουν στον κόσμο: Μην αρνηθείτε τον Θεό. Μην αρνηθείτε τον Χριστό. Μην αρνηθείτε την αλήθεια. 

Και μέσα σε όλη αυτή την απορία του κόσμου θα έρθει στιγμή που θα αρχίσουν και πάλι να τους καταδιώκουν. Αυτοί θα ομολογήσουν τον Χριστό, τον Θεό τον αληθινό, αλλά ο κόσμος και πάλι αφού θα δεί "το θαύμα" θα αθετήσει τους λόγους τους.

Τότε θα μαζευτεί ολόκληρος ο κόσμος, και θα χωρίσει ο Θεός τα πρόβατα από τα ερίφια, και θα καθίσουν εκ δεξιών οι εκλεκτοί του Θεού, εκείνοι που δεν θα αρνηθούν τον Θεό, και θα πεί τότε ο Θεός από τον θρόνο του: «δεύτε οι ευλογημένοι του πατρός μου, κληρονομήσατε την ητοιμασμένην υμίν βασιλείαν από καταβολής κόσμου. Εσάς εξέλεξε ο Πατέρας μου.»

Εκείνη η γλυκύτητα που θα βγάζει από το στόμα του ο Θεός, θα είναι τόσο μεγάλη, που δεν θα μπορέσει να συγκριθεί με τίποτα από τότε που δημιουργήθηκε από τον Θεό η Γή.

Ο Πάπας υμνεί τον Διάβολο, και είναι δικιά του δουλεία. Εμείς όμως θα πούμε την αλήθεια όπως οι δυο προφήτες, ο Ενώχ και ο Ηλίας. 

Σε αυτούς όμως που θα αρνηθούν τον Θεό, εκείνη η μέρα θα είναι τόσο τρομερή, που κι αν μαζευτούν όλα τα κακά και όλοι οι κεραυνοί του κόσμου απο καταβολής της ανθρωπότητος, δεν θα μπορέσουν να φτάσουν την τιμωρία εκείνη, όπου ο Πανάγαθος Θεός θα διαχωρίσει τους αρνητές του από τους υπηκόους.

Αυτή την στιγμή, παρακαλώ όλους εκείνους οι οποίοι διαβάζουν αυτά τα λόγια: Μην αρνηθείτε τον Χριστό. Μην αρνηθείτε τον Θεό. Μην αρνηθείτε την πραγματικότητα και την αλήθεια. 

Οσοι μείνουν πιστοί δεν θα ζημιωθούν. Θα δεχτούν την αγάπη του Θεού και ανεκλάλητη χαρά η οποία θα υμνήσει εκείνους που θα ακολουθήσουν την αλήθεια. Θα απολαύσουν όλα τα αγαθά του Θεόυ, της γής και της πλάσης. 

Ως εδώ σταματάει και η αποστολή των δύο μεγάλων προφητών του Ενώχ και του Ηλία.

Ως εδώ, ο Θεός θα εκπληρώσει εκείνα τα οποία πρέπει να εκπληρώσει. Θα προειδοποιήσει, και θα' ρθει η στιγμή που θα ζητάει ο κόσμος λίγο νερό να βάλει στο στόμα του και δεν θα έχει.  

Θα πηγαίνουν στον Αντίχριστο και θα του λένε: Μας υποσχέθηκες νερό να πιούμε. 

Και θα απαντήσει τότε ο Αντίχριστος: Το νερό δεν το κρατάω εγώ, το νερό το κρατάει εκείνος που κάθεται στον θρόνο και κυβερνά όλη την Γή και όλους τους ζωντανούς και τους πεθαμένους. 

Κανείς δεν θα μπορέσει να κάνει τίποτα αν δεν θα έχει την σφραγίδα του Αντιχρίστου στο χέρι το δεξί και στο μέτωπο. Αυτή η σφραγίδα θα είναι ανεξίτηλη και δεν θα μπορεί να σβηστεί. 

Οταν θα πηγαίνεις στην τράπεζα για να πάρεις τα χρήματά σου τα οποία οικονόμησες, θα σου πούν: Εχεις την σφραγίδα; Κι αν είσαι με τον Αντίχριστο, θα δείξεις το χέρι σου. 

Δεν θα μπορείς να κάνεις το σημείο του Τιμίου Σταυρού με το χέρι σου, διότι ο Αντίχριστος θα έχει σφραγίσει το δεξί χέρι των οπαδών του.

Αχ Θεέ μου. Και όταν σε αρνηθούμε, που θα πάμε; στην αλήθεια; Η αλήθεια δεν υπάρχει πλέον, διότι ο Αντίχριστος θα φωνάζει: Εγώ είμαι ο Θεός! 

Οταν όμως έρθει η στιγμή να πληρώσει τα κενά, θα λέει: Εγώ δεν κυβερνάω ...  Κυβερνάει εκείνος που κάθεται στον θρόνο του. Αυτή θα είναι πλέον η αλήθεια. 

Ο Αντίχριστος θα αξαφανιστεί για πάντα. Δεν θα υπάρχει πλέον. Κι εκείνοι που θα τον ακολουθήσουν θα εξαφανιστούν και αυτοί.

Ας παρακαλέσουμε τον Κύριο μας: Κύριε μας, μην μας αρνηθείς, μην μας εγκαταλείψεις, μην μας ξεχάσεις.  Κύριε των Δυνάμεων, μεθ' ημών γενού, άλλον γαρ εκτός σου βοηθόν, εν θλίψεσιν ουκ έχομεν.

Αυτά είναι τα τελευταία μου λόγια και συμβουλές τα οποία απευθύνω στα παιδιά εκείνα που αγάπησαν τον Χριστό και δεν θα τον αρνηθούν.

Μείνον Κύριε μεθ' ημών ότι προς εσπέραν εστίν και κέκλικεν η ημέρα. Μείνον μεθ' ημών Αγιε, μείνον μεθ' ημών Κύριε μείνον μεθ' ημών Δέσποτα.

Μην μας ξεχάσεις Κύριε. Και τα παιδιά που ακούν τα λόγια σου αυτή την στιγμή, σφράγισε τα με την δική σου την σφραγίδα. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger