Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

Για μια ακόμη φορά οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τον Λιακόπουλο και τις αποκαλύψεις του εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με την προφητεία του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, που πρώτος ο Λιακόπουλος παρουσίασε, γίνεται ένα ακόμη βήμα σε μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ (ξένες δυνάμεις).


Επιμέλεια άρθρου:Τομέας ενημέρωσης prisonplanet
Πηγή: prisonplanet
17 Οκτωβρίου 2015


Σήμερα πραγματοποιήθηκε η έκτακτη σύνοδος για τα βίαια επεισόδια μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Η Σύνοδος, την οποία ζήτησε η Ιορδανία, η μοναδική αραβική χώρα μέλος του Συμβουλίου, είχε ξεκινήσει στις 11:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας) στη Νέα Υόρκη.

Ο νεοδιορισθείς πρεσβευτής του Ισραήλ Ντάνι Danino δεν ήταν παρών κατά τη συνεδρίαση καθώς αναλαμβάνει επίσημα τα νέα του καθήκοντα την Τετάρτη, αλλά δήλωσε πριν από τη συνεδρίαση, ''το Ισραήλ έχει δεσμευτεί για τη διατήρηση του status quo, και δεν συμφωνεί με την ανάπτυξη των διεθνών δυνάμεων στο Temple Mount (Όρος του Ναού), η οποία θα παραβιάζει το status quo που έχει επικρατήσει για δεκαετίες.''

Δείτε και την δήλωση του:


Το τελευταίο διάστημα η κατεχόμενη Δυτική Όχθη και η Ανατολική Ιερουσαλήμ συγκλονίζονται από συγκρούσεις ανάμεσα σε νεαρούς που πετούν πέτρες και ισραηλινούς στρατιώτες, επιθετικές ενέργειες μεταξύ Παλαιστινίων και εποίκων και επιθέσεις, κυρίως με μαχαίρι, που προκαλούν φόβους για το ξέσπασμα μιας νέας Ιντιφάντα. 

Ήδη οι ΗΠΑ φαίνονται έτοιμες να αναλάβουν ακόμη πιο ενεργό ρόλο για τον τερματισμό αυτών των γεγονότων. Αναφορά του CNN ανέφερε ότι υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Γερμανία.

Όπως φαίνεται όλα τα γεγονότα που εντείνονται τις τελευταίες ημέρες, δημιουργούν μια ευκαιρία για διεθνή - νατοική παρέμβαση στο Ισραήλ κι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει μια τέτοια επέμβαση. Το εβραικό κοινόβούλιο παλαιότερα είχε δηλώσει ότι χωρις το χώρο του ναού του Σολομώντος κάτω απο αποκλειστική εβραική κυριαρχία, δεν υπάρχει εβραικό κράτος. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και η Ρωσία.

Χρόνια πριν, ο Λιακόπουλος τα έλεγε και τα έγραφε δημοσίως. Ένα απόσπασμα από κείμενο του: <<Σας είχα πει τότε με τα γεγονότα της Λιβύης, ότι έρχεται η σειρά του Ισραήλ και ότι τα Ιεροσόλυμα θα δοθούν στην εποπτεία του ΟΗΕ και ο νατοϊκός στρατός θα πάρει ακόμη και δια της βίας την περιοχή. 

Ακούγεται περίεργο αφού όλοι έμαθαν να λένε ότι οι Εβραίοι κάνουν κουμάντο, αλλά με σαφήνεια είπε ο Χριστός ότι "θα σας δείξω την συναγωγή του σατανά, μέσα στην οποία θα είναι όλοι εκείνοι που θα λένε ότι είναι Εβραίοι και δεν θα είναι".>> (click 25/07/13)

Να λοιπόν που επίσημα με τα γεγονότα τρέχουν οι εξελίξεις, ώστε τα Ιεροσόλυμα να μην ανήκουν στο Ισραήλ.

prisonplanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger