Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΛΕΣΒΙΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Με τους εκατοντάδες χιλιάδες περισσότερους μετανάστες που τίθενται να ξεχυθούν στη Σουηδία, μια Επίσκοπος στη Στοκχόλμη πρότεινε να αφαιρεθούν οι σταυροί από μια χριστιανική εκκλησία και να αντικατασταθούν με ισλαμικά σύμβολα προκειμένου να ικανοποιήσουν τους μουσουλμάνους.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
5 Οκτωβρίου 2015


Η Επίσκοπος Εύα Μπρούνε θέλει να αφαιρεθούν τα χριστιανικά σύμβολα από την εκκλησία για να κάνουν το κτίριο "πιο ελκυστικό» για τους μουσουλμάνους, αναφέρει ο δημόσιος τηλεοπτικός σταθμός της Σουηδίας.

«Μισθώνοντας ένα δωμάτιο στους ανθρώπους άλλων θρησκειών, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε υπερασπιστές της δικής μας πίστης. Οι Ιερείς καλούνται να διακηρύξουν το Χριστό. Εμείς το κάνουμε αυτό κάθε μέρα και σε κάθε συνάθροιση με τους ανθρώπους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε εχθρικοί απέναντι στους ανθρώπους άλλων θρησκειών », έγραψε η Μπρούνε, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σχέδιο.

Η Μπρούνε, η οποία είναι η πρώτη λεσβία επίσκοπος της καθιερωμένης εκκλησίας στον κόσμο που το έχει δηλώσει ανοιχτά, θέλει η Εκκλησία να αντιμετωπίζεται περισσότερο σαν ένα δημόσιο αεροδρόμιο, όπου τα δωμάτια προσευχής θα τίθενται στη διάθεση των μουσουλμάνων, αφαιρώντας τα χριστιανικά σύμβολα και "σηματοδωτόντας την κατεύθυνση της Μέκκας. "

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger