Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

55 - ΧΡΟΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΕΚΟΨΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΧΣΝΑΧ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Ηταν άνδρας, έγινε γυναίκα και τώρα αποφάσισε να μεταλλαχθεί σε ερπετό.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Απριλίου 2016



Κάποιοι το έχουνε στο DNA τους και κάποιοι προσπαθούν να μοιάσουν σε αυτούς. Αναφέρομαι στους Ράν Νεφελίμ του γένους Καχσνάχ, οι λεγόμενοι κατα κόσμον ερπετοειδείς. 

Ο λόγος για την 55-χρονη Εύα Τίαματ με το ψευδώνυμο "Μέδουσα".

Ο πρώην τραπεζίτης τρανσέξουαλ ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο και μοναδικό πρόσωπο που έχει αφαιρέσει και τα δύο αυτιά ως μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειάς της να γίνει «ερπετό».




Εχει υποστεί μια σειρά από επώδυνες επεμβάσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών όπως τροποποίηση της μύτης, εξαγωγή δοντιών και χρωματισμό των ματιών.


Έχει επίσης μια διχαλωτή γλώσσα και ένα τατουάζ που καλύπτει ολόκληρο το πρόσωπο, στα πλαίσια της μετατροπής της σε ένα «μυθικό θηρίο».

Τώρα παρουσιάζεται με το πλήρες όνομα Εύα Τίαματ Μπαφομέτ Μέδουσα. 

Εχει επίσης κέρατα εμφυτευμένα επάνω στο μέτωπό της,  τατουάζ και αμυχές στο πρόσωπο και στήθος που μοιάζει με ερπετό.

Ηθελε να μοιάσει εμφανισιακά σε Ράν Καχσνάχ, κι απ ότι φαίνεται μάλλον τα κατάφερε.

Όπως έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα στην Αθέατη γνωση, (σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου) οι Ραν είναι οι λεγόμενοι απογόνοι της ένωσης των αρχαίων θεών ή Νεφελίμ με ανθρώπους.

Ο τύπος,  η τύπισα, άλλαξε μαζί με την εμφάνιση του αν παρατηρήσατε και το ονομά του σε Μπαφομέτ. 

Πρίν μερικές ημέρες, η Αθέατη γνώση είχε ανεβάσει άρθρο σχετικά με την εορτή των τραβεστί η αλλιώς "Παγκόσμια Ημέρα Ορατότητας των Διεμφυλικών ατόμων (τράνς) η οποία αποφασίστηκε να οριστεί στις 31 Μαρτίου κάθε έτους και είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ανωμαλίας με το πρόσχημα δήθεν την ευαισθητοποίηση των διακρίσεων που αντιμετωπίζουν τα άτομα αυτά σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το άρθρο αναφέραμε, ότι ομοφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ συνδέονται με τον Νεφελίμ Βάαλ (η αλλιώς Μπαφομέτ) εκ του γένους Βαλάχ, καθώς όλη αυτή η ατζέντα είναι μια συλλογική προσπάθεια από την Λευκή Αδελφότητα για να καταστρέψουν την πατροπαράδοτη και φυσιολογική οικογένεια.

Ο αποκαλούμενος Μπαφομέτ, απεικονίζεται απο το 1856, με το κεφάλι κατσίκας όπου ενσωματώνει και τα δύο φύλα, δεδομένου ότι έχει το στήθος γυναίκας και απεικονίζεται ότι κατέχει και τα δύο όργανα, αρσενικά και θηλυκά.

Ο τραγόμορφος Βάαλ, είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ και ο λεγόμενος ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης. 

Ανέφερα αυτό το περιστατικό και το σύνδεσα με τον Νεφελίμ Βάαλ (Μπαφομέτ) για να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο και ότι όλα συνδέονται με τα λαμόγια που κυβερνούν τον πλανήτη μας από το παρασκήνιο.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger