Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

SOS: ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ - ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΝΗΠΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Εκστατεία για να βρούν υποστηρικτές ώστε να διοργανωθεί το 2o LGBTQI+ Pride Κρήτης στο Ρέθυμνο πραγματοποιούν οι υπεύθυνοι του κατάπτυστου αυτού εκτρώματος προώθησης της ανωμαλίας. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Απριλίου 2016Εμεις στην Αθέατη γνώση, στην προσπάθεια μας να έχουμε όσο το δυνατό περισσότερο ενήμερους τους αναγνώστες μας, ετοίμασαμε ενα ρεπορτάζ το οποίο αφορά ενα γεγονός το οποίο δεν θα μπορούσαμε να μην αναδείξουμε από το μπλόγκ μας.

Την προώθηση του κιναιδισμού και της παντός τύπου αρρωστημένης ανωμαλίας έχουν υποσχεθεί να φέρουν είς πέρας τα κοπρόσκυλα της νεοταξικής συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ μετά και την Τρίτη Αποστασία, η οποία ήταν η επισφράγιση της υποταγής μας στο νέο καθεστώς που βιώνουμε σήμερα.

Τα αποτελέσματα της Αποστασίας έχουν φανεί εδω και 1,5 περίπου χρόνο και όσο προχωράει ο καιρός τα πράγματα ολοένα και χειροτερεύουν για το μέλλον της πατρίδας μας.

Οι αποστάτες με την δαιμονική επιρροή που τους κυριεύει, άρχισαν πλέον να μολύνουν και αθώες παιδικές ψυχές, και δια του λόγου το αληθές, οι διοργανωτές του LGBTQI+ Pride Κρήτης στο Ρέθυμνο βάζουν λυτούς και δεμένους προκειμένου να επιτραπεί η δημόσια εμφάνιση τους στους δρόμους του Ρεθύμνου για να κάνουν τα αίσχη τους - παρά την απαγόρευση του δημοτικού συμβουλίου του Ρεθύμνου το οποίο προσφάτως αρνήθηκε τη διεξαγωγή Gay Pride στην πόλη.

Ξεπερνώντας κάθε ηθικό φραγμό που μπορεί να είχαν, οι γονείς και οι νηπιαγωγοί του αυτοδιαχειριζόμενου παιδικού στεκιού Ρεθύμνου ''το σπόρι'' παίρνουν θέση στηρίζοντας το φεστιβάλ.

"Σπόρι"σύμφωνα με τις πληροφορίες του μπλόγκ τους, έχουν ονομάσει την αναζήτηση της δημιουργικής συνύπαρξης παιδιών και ενηλίκων με στόχο την ελεύθερη, ατομική και συλλογική εξέλιξη των παιδιών και τη διαρκή αυτοβελτίωση των ενηλίκων.

Το εγχείρημα αποσκοπεί αφ’ ενός στο να δημιουργηθεί άμεσα  ένας αυτοδιαχειριζόμενος, μη κερδοσκοπικός χώρος καλλιέργειας και έκφρασης (συναισθηματικής, νοητικής, σωματικής) για παιδιά προσχολικής ηλικίας και αφ’ ετέρου στο να τεθεί στην τοπική και την  ευρύτερη κοινωνία ένας προβληματισμός – ερώτηση – δράση  σχετικά με τα θέματα: παιδική ηλικία, οικογένεια, (προ)σχολική ιδρυματοποίηση, ομοιόμορφη διαμόρφωση ατομικισμών σε ανταγωνισμό.

Οι νηπιαγωγοί λοιπόν αυτοί, κάνουν επίσημη δήλωση συμπαράστασης στους διοργανωτές αυτού του εξαμβλώματος λέγοντας ότι: « είναι ευκαιρία για εμάς ως άτομα με ανησυχίες και διάθεση για αναζήτηση, να στοχαστούμε μαζί με την LGBTQI+ κοινότητα πάνω σε θέματα απελευθέρωσης αλλά και μαζί να διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε για την ισότητα και τον αυτοπροσδιορισμό.»

« Είναι ευκαιρία για εμάς και τα παιδιά μας να βρεθούμε κοντά σε αυτό που ίσως το μεγάλο τμήμα της κοινωνίας ονομάζει "διαφορετικό", ώστε να βιώσουμε στη πράξη πως αυτό το "διαφορετικό" είναι ταυτόχρονα και "ίδιο". 

Ως συνέλευση δεν θεωρούμε ότι τα παιδιά μας κινδυνεύουν ή ουδόλως προσβάλλονται από ανθρώπους που δηλώνουν αγάπη και διεκδικούν μερίδιο στον έρωτα τη σεξουαλικότητα και τον αυτοπροσδιορισμό. 

Υ.Γ. : Πιστεύω να κατανοείτε επαρκώς την σοβαρότητα αυτού που ετοιμάζουν να πραγματοποιήσουν και το πόσο μπορεί να επιρρεάσει τις παιδικές αυτές ψυχές.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger