Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΣΥΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ: ΛΑΘΡΟΠΟΥΣΤΡ@ΚΙΑ ΣΥΡΙΟΙ ΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΣΤΕΡ ΓΚΕΙ

Οι διαγωνιζόμενοι για την ανάδειξη του Μίστερ Γκέι Σύρια μέσω της ομάδας στήριξης των ΛΟΑΤ  «τσάι και συζήτηση» συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη , όπου για πρώτη φορά μίλησαν για τον Μίστερ Γκέι Σύριο.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Μαίου 2016Οσα φουστράκια γλύτωσαν από τις χατζάρες των ισλαμιστών του ΙΣΙΣ κατέφυγαν ως πρόσφυγες στην Τουρκία και από εκεί οι τούρκοι δουλέμποροι τους ξαπόστειλαν στην Ελλάδα - ύστερα και από την πρόσκληση Σύριζα για ελεύθερη είσοδο λαθραίων και 6 μήνες άδεια παραμονής.

Φωτο άνω: Πέντε ομοφυλόφιλοι στην προσπάθειά τους να αναδειχθούν ο Μίστερ Gay Συρία στο διαγωνισμό τον Φεβρουάριο. Παραπάνω, οι διαγωνιζόμενοι Ισάμ (αριστερά), Γουισάμ (κέντρο) και Ομάρ (κέντρο δεξιά) και ο Γουίλιαμ ο οποίος βρήκε άσυλο από τις πολιτικές της κυβέρνησης Σύριζα (άκρη δεξιά)

Τα περισσότερα μέλη του κοινού - που ήταν σε θέση να ψηφίσουν για τον αγαπημένο τους διαγωνιζόμενο - ήταν από την Αραβική LGBT κοινότητα οι οποίοι έχουν βρει καταφύγιο στην σχετικά φιλελεύθερη Τουρκία.

Ο Γουίλιαμ (που απεικονίζεται) παρακάτω στην φωτογραφία εκτελεί ενα στριπτίζ. Από τον διαγωνισμό του Φεβρουαρίου, πέρασε λαθραία στην Ελλάδα πριν από την προθεσμία στις 20 Μαρτίου και προστατεύεται από τις αρχές στην Αθήνα.Νικητής ο 24-χρονος Χουσεΐν, ο οποίος λέει ότι οι γονείς ακόμα δεν ξέρουν ότι είναι ομοφυλόφιλος, και ελπίζει να βρίσκεται «μακριά στην Ευρώπη», όταν το ανακαλύψουν. Ο Χουσεΐν εγκατέλειψε την Συρία και τώρα κάνει εκστρατεία για περισσότερους Γκέι Σύριους να μετεγκατασταθούν στην Ευρώπη και ότι θα πρέπει να υπολογίζονται ως «ευάλωτη» ομάδα από την Ύπατη Αρμοστεία.Ενα μέρος των λαθραίων που στέλνονται στην ελλάδα και παρουσιάζονται ως καημένοι μετανάστες είναι και αυτά τα άτομα τα οποία προστατεύονται συν τοις άλλοις από την συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger