Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ - ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ;

Τα γεγονότα εκτυλίσσονται όπως ακριβώς έχουν αποφασιστεί από τους αφανείς κοσμοκράτορες οι οποίοι παρακολουθούν ατάραχοι από το παρασκήνιο τα σχέδια τους να υλοποιούνται επάνω στο ανθρώπινο είδος, η αλλιώς τους γκοίμ.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Νοεμβρίου 2016



Όπως γνωρίζετε, υπάρχει νόμος για ηλεκτρονική επιτήρηση υποδίκων, καταδίκων και κρατουμένων σε άδεια με ηλεκτρονικά βραχιόλια με τσίπ, τα οποία δόθηκαν σε κατ οίκον περιορισμό κρατούμενους.

Ο Σάββας Ξηρός, όπως θυμούνται μερικοί, το 2015 αρνήθηκε να το φορέσει λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, επειδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη.

Στην πραγματικότητα όμως, πουθενά δεν αναφέρει την λέξη "τσιπάκι" η Αποκάλυψη - πάρα μόνο την λέξη "χάραγμα" και ότι χωρίς αυτό δεν θα μπορείς ούτε να πουλήσεις ούτε να αγοράσεις. 

Τώρα ποια θα είναι η τελική μορφή του χαράγματος θα το δούμε μελλοντικά. 

Το λεγόμενο βραχιόλι επιτήρησης, ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν μια αποτυχία. Ο κρατούμενος ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγει από το σπίτι του και καταστρέφοντας το βραχιολάκι με το τσίπ να μην γίνεται αντιληπτός από την αστυνομία.

Η πρώτη απόδραση κρατουμένου που βρισκόταν υπό επιτήρηση με ειδικό βραχιολάκι είναι γεγονός.

Μια 43-χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπλοκή σε μεγάλη υπόθεση υπεξαίρεσης και κατάχρησης σε βάρους του Δημοσίου, λαθρεμπόριο και ξέπλυμα χρήματος, βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό και επιτήρηση με βραχιολάκι.

Η κρατούμενη έφυγε από το σπίτι και οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας που έφτασαν στο σημείο που την εντόπισαν βρήκαν το βραχιολάκι κομμένο αλλά η γυναίκα είχε γίνει άφαντη και αναζητείται.

Λές και δεν γνώριζε η εταιρεία που προωθεί αυτά τα βραχιόλια ότι είναι πανεύκολο κάποιος κρατούμενος να αποδράσει και να εξαφανίσει τα ίχνη του από την αστυνομία. 

Αλλά είναι τεχνηέντως φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ακολουθήσει το επόμενο βήμα. 

Επόμενο βήμα; 

Να ισχυροποιηθούν τα βραχιόλια ώστε να μην μπορεί ο κρατούμενος να τα αφαιρέσει με ένα απλό τράβηγμα.  Κι εκείνα όμως τα βραχιόλια θα αποτύχουν - για να έρθει η πιο σίγουρη λύση.

Τα βραχιόλια μπορεί να γίνουν με συνοπτικές διαδικασίες τσιπάκια εμφυτεύσιμα πάνω στο δέρμα του κρατούμενου. 

Τα βήματα είναι σχεδιασμένα να γίνονται πάντοτε σταδιακά για να μην αισθανθεί τις αλλαγές απότομα το αγελαίο πλήθος των ανυποψίαστων γκοίμ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger