Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΗΣ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ;

Το τέλος της συγκυβέρνησης Συριζανέλ πλησιάζει, και ορισμένα στελέχη όπως βουλευτές και υπουργοί, προετοιμάζουν το έδαφος προς ενδεχόμενο δημοψήφισμα για επιστροφή στην δραχμή.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
31 Ιανουαρίου 2017


Εννοείται ότι δεν θέλουν κάτι τέτοιο να συμβεί, όμως είναι το τελευταίο τους χαρτί αφού θα τα παίξουν όλα για όλα προκειμένου να μην πιάσουν πάτο στις επόμενες εκλογές.

Ετσι, μοιράζοντας σανό στους γκοίμ με ενα ακόμα δημοψήφισμα θα περιορίσουν έστω και στο ελάχιστο τον απόλυτο εξευτελισμό που τους περιμένει.

Το δημοψήφισμα αν πραγματοποιηθεί, θα είναι απάτη όπως και το προηγούμενο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, και γι αυτό, σας παραθέτουμε για πολλοστή φορά από την Αθέατη γνώση τι ακριβώς προβλέπεται σχετικά με το θέμα της δραχμής, το οποίο συζητείται από την ημέρα που μπήκαμε στο μνημόνιο.

Αποχώρηση μιας χώρας από το ευρώ και εκτύπωση Εθνικού νομίσματος όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα εδω και πέντε χρόνια στην μάταιη προσπάθεια μας να αφυπνίσουμε μια μεγάλη μερίδα κόσμου ο οποίος βρίσκεται σε λήθαργο, είναι ότι η συνθήκη της Λισαβόνας δεν προβλέπει έξοδο από το ευρώ.

Ωστόσο το άρθρο 50 επιτρέπει σε μια χώρα να αποχωρήσει από την ΕΕ. Δηλαδή, ότι για να εγκαταλείψει μία χώρα το ευρώ η χώρα θα πρέπει να αποχωρήσει και από την Κοινότητα. Πράγμα απίθανο που δεν χωράει ούτε καν συζήτηση.

Οταν μια χώρα είναι μέλος της Ε.Ε και έχει ώς νόμισμα το ευρώ δεν μπορεί να φύγει από αυτό, διότι δεν προβλέπεται πουθενά σε κανένα άρθρο κάτι τέτοιο.

Η Συνθήκη της Λισαβώνας προβλέπει την εθελουσία έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση συνολικά και έπειτα από περίπλοκες διαπραγματεύσεις- παίρνοντας παράδειγμα από το Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο παραμένει ακόμα στην Ευρώπη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger