Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1825 ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Σαν σήμερα

ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
ΤΟΥ 2012 ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ




ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΛΕΤΗΣ                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ
ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ


Η χαραύγη των ἐλλήνων πολιτικών προδοτὤν. Αυτοί οι δύο εἰναι οι πρώτοι διδάξαντες της πολιτικής ἀνιθηκότητας, και οι πρωτεργάτες της διαπλοκής. ἰσως και γι αὐτό τούς ἐχει τιμήσει δεόντως, με το να δώσει τα ὀνόματα τούς σε δρόμους και πλατείες σε πολλές πόλεις. Και ἀσφαλώς τα ποτραίτα τούς, χαίρουν τιμιτικής θέσης στο "ναό της δημοκρατίας" τη Βουλή!


Ο Κουντουριώτης χωρίς κάν να πιάσει τουφέκι στο χέρι του βρέθηκε ξαφνικα να ἐκλέγεται πρόεδρος του νομοτελεστικού στο Μεσολόγγι.


Ο Κωλέτης  ἠταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Ρουμελιώτικης και Υδραίκης φατριάς που ἐχοντας στα χέρια της πλέον το μεγάλο δάνειο της Αγγλίας με ἐγγὑητή τον Μαυροκορδάτο.
Ο Κωλέτης με το ἐτἐρό του ἠμισι στη διαπλοκή Μαυροκορδάτο, στηρίζουν το ἀνδρείκελο Γεώργιο Κουντουριώτη στήν πρώτη ἐπίσημη κυβέρνηση τηε Ελλάδας, ἐχοντας μάλιστα και την ἀβάντα του δανείου, που διασκορπάται κυριολεκτικά σε κομματικές παροχές και ἐνίσχυση των δικών τους.


Τα χρήματα αὐτά που ὑποτἰθεται θα γινόταν μπαρουτόβολα, τουφέκια, ὀπλα, και ἐφόδια, κατασπαταλήθηκε ἀπό αὐτή την λἠστοσυμμορία, ἐπιβαρύνοντας ἀργότερα τον ἠδη καταπονεμένο ἀπ΄ τον πόλεμο Ελληνα πολίτη, που με τη φορολογία που ἐπέβαλε ο Οθωνας γονάτισε ἀκόμα περισσότερο για το τίποτα.


Μά η μεγάλη τούς προδόσια ἠταν ἀλλη! Ηταν η ἐπέσχὑντη και κατάπτυστη φυλάκιση των μεγάλων ὀπλαρχηγών, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, ΓΡΙΒΑ, ΑΦΩΝ ΣΙΣΙΝΗ, ΝΟΤΑΡΑ
Στο μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στήν Υδρα.


Και μάλιστα η προδοσία τους προχωρά ἀκόμα παραπέρα, με την εἰσβολή του Ιμπραήμ στήν Πελοπόνησσο, ο Κουντουριώτης ο Κωλέτης και η παρέα του ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να ἀποφυλακίσουν τούς ὀπλαρχηγούς, με το αἰτιολογικό ὀτι αὐτοί ὑποκίνησαν το ἐθνος σε Εμφύλιο.


Κι ἐνώ ο Ιμπραήμ ρίχνει τα κάστρα της Σφακτηρίας και της Μἐθώνης και καίει χωρια του νότιου Μωριά σφάζοντας και λεηλατὠντας, αὐτά τα κτήνοι κοιτάζουν, 
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΩΚΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.


Αν εἰναι δυνατόν!!!












Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger