Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

liakopoulos


Το μπάχαλο που επικρατεί στην Ελλάδα είναι ένα φαινόμενο με παγκόσμιες διαστάσεις.
Σκοπός του μπάχαλου είναι η εύκολη διακυβέρνηση και εκμετάλλευση των λαϊκών μαζών.
Το επίπεδο της γνώσης που απαιτείται για την άσκηση διοίκησης σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς είναι πλέον πολύ υψηλό και απαιτεί γνώση με σωρεία από  πολύπλοκες λεπτομέρειες, που ο μέσος πολίτης αδυνατεί να γνωρίζει αλλα και να κρίνει.
Η άγνοια των διαδικασιών με τις οποίες μπορεί να επιρρεαστεί η οικονοιμία και η παραγωγική δυνατότητα ενός κράτους, οδηγεί στην πλήρη υποταγή του στους έχοντες την γνώση.
Εκείνοι που υποτίθεται ότι έχουν την γνώση σε κάθε κράτος, είναι εκείνοι που ζητούν την ψήφο του κάθελαού για να κυβερνήσουν.
Υποτίθεται όμως ότι έχουν την γνώση επειδή οι περισσότεροι από αυτούς που είναι υποψήφιοι βουλευτές, κτλ, είναι παντελώς άσχετοι και ανεκπαίδευτοι.
Βασιζόμενοι οι κοσμοεξουσιαστές στην ανάγκη των λαών για διέξοδο από τα φοβικά σύνδρομα που προωθούνται από τα ΜΜΕ δίνουν σαν λύση και διέξοδο, την δήθεν ελεύθερη επιλογή κάποιων οι οποίοι θα τους λύσουν τα προβλήματα.
Αυτοί οι  κάποιοι όμως, δεν έχουν ιδέα για το πως μπορούν να ελιχθούν μέσα στο δαιδαλώδες περιβάλλον των εκατομμυρίων νόμων και διατάξεων. Αυτή η άγνοια συνδυαζόμενη με την ανικανότητα δίνει το μπάχαλο.
Οι διοικούντες, είναι λοιπόν εκ των πραγμάτων αδύνατον να αναλάβουν πρωτοβουλίες κατά την διαχείρηση της εξουσίας και το μόνο που κάνουν είναι να επιζητούν προτάσεις από τους εκπροσώπους των κοσμοεξουσιαστών, που έρχονται, με την μορφή για παράδειγμα της Τρόϊκας και δίνουν ολόκληρα πακέτα νόμων και διατάξεων, που οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των λαών προσπαθούν να εφαρμόσουν, χωρίς να κατανοούν το γιατί και χωρίς να μπορούν να δουν το επερχόμενο αποτέλεσμα αλλά και τις συνέπειες της εφαρμογής των έτοιμων προσφερόμενων νόμων.
Αν λοιπόν εκείνοι που επελέγησαν μέσω των εκλογών, δεν μπορούν να δουν το τι έρχεται με την εφαρμογή των έτοιμων νόμων που έρχονται απέξω και τους βλέπουν σαν σανίδα σωτηρίας, φαντασθείτε τι μπορούν να αντιληφθούν οι πολίτες οι οποίοι έχουν σαν πρώτο μέλημα την αντιμετώπιση της καθημερινότητάς τους.
Όπου βρίσκονται κάποιοι ελάχιστοι, που αντιλαμβάνονται έστω ένα μέρος του τι συμβαίνει,  αμέσως φαντάζουν να έχουν εξωπραγματικό και ακατάληπτο λόγο και η φυσική αντίδραση των ανίκανων και των μετρίων είναι να τους απομονώσουν, να τους συκοφαντήσουν και να τους θέσουν στο περιθώριο.
Με δυο κουβέντες, η άγνοια αλλά και η ανικανότητα και γιατί όχι η ηλιθιόηττα της συντριπτικής πλειοψηφίας του παγκόσμιου λαού και των λεγόμενων εκπροσώπων του, είναι οι καλύτερες εγγυήσεις για το ότι η παγκόσμια μυστική ελίτ συνεχίζει εδώ και χιλιάδες χρόνια να διοικεί τον πλανήτη.
Και να σας πω ποιό είναι και το πιο τρομακτικό από όλα!!!
Οι παγκόσμιοι εξουσιαστές δεν τα κάνουν όλα αυτά για τα λεφτά, αφού έχουν όλα τα λεφτά.
Τα λεφτά, τα χρήματα, είναι το μέσον που χρησιμοποιούν για να υποδουλώσουν το μυαλό και την θέλεηση των ανθρώπων. Εκείνο που θέλουν, είναι να κάνουν τους ανθρώπους, να περνούν την μικρή ζωή τους, την μικρή παραμονή τους, στον πλανήτη φυλακή χωρίς να αντιληφθούν την αλήθεια για την οποία ήρθε ο Χριστός να μιλήσει και είπε "γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς".
Φανταστείτε λοιπόν, το σύνολο των ανθρώπων φυλακισμένο πάνω στη Γη, μόνο που κανείς δεν γνωρίζει ότι είναι φυλακισμένος, επειδή ασχολείται με το σύνολο των δραστηριοτήτων με τις οποίες ασχολούμαστε όλοι σε όλη μας την ζωή.
Αν λοιπόν όλα όσα μας απασχολούν και όλα όσα μας φανατίζουν, έχουν σαν σκοπό να μας κρατάνε κοιμισμένους και να κρατάνε το μυαλό μας απασχολημένο, ώστε να αποκλείονται σκέψεις του στυλ, ποιοί είμαστε, τι κάνουμε πάνω στη Γη, πως βρεθήκαμε εδώ, ποιός ο σκοπός της ύπαρξής μας, τι γίνεται μετά τον βιολογικό θάνατο, τότε αρχίζουμε να μπαίνουμε στο νόημα του σκοπού ύπαρξης του παγκόσμιου συστήματοςαπασχόλησης των "κρατουμένων του πλανήτη φυλακή".
Ένα σύστημα διαρκώς εξελισσόμενο και τροποποιούμενο, ώστε ποτέ να μην το αντιληφθούμε και ποτέ να μην μπορέσουμε να το καταλάβουμε, ούτε το ίδιο, αλλά κυρίως ούτε τον σκοπό της ύπαρξής του.
Σήμερα λοιπόν, πρωτομαγιά και όλοι οι εργάτες γιορτάζουν και χαίρονται. Δεν ξέρουν όμως ότι σαν σήμερα δημιουργήθηκε η οργάνωση των Ιλλουμινάτι, που είναι το κατ΄ εξοχήν όργανο της υποδούλωσής τους και ότι τα παγκόσμια αφεντικά, τους βάζουν να γιορτάζουν την ημέρα της σύγχρονης υποδούλωσής τους, για να τονίζεται και η άγνοια αλλά και η ανικανότητά τους να αντιληφθούν το τι συμβαίνει γύρω τους.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger