Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ - ΕΥΡΩ - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ



ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com
Ακούμε καθημερινά ἀπό διάφορα τσιράκια του συστήματος, να προσπαθούν να ἐμποτἴσουν στόν Ανθρώπινο ἐγκέφαλο το σενάριο της χρεωκοπίας, και την δήθεν ἐπιστροφή της Ελλάδας στο ἐθνικό της νόμισμα τη δραχμή.
Δημοσιογράφοι , Πολιτικοί, Οἰκὀνομολὄγοι, και κάθε λογής ἀσχετος, η τίς περισσότερες φορές βαλτός ἀπὸ το σύστημα, να προπαγανδίζεἰ μέτά μανίας αὐτό το ἀναληθές σενάριο

Η Ελλάδα και ὀποιαδήποτε ἀλλη χώρα της Εὐρωπαικής Ενωσης, ἀκόμα και στήν περίπτωση μιάς χρεωκοπίας,δεν προβλέπεται να φύγει ἀπό το εὐρώ παρά μόνο ἀν το θελήσει η ἰδια η χώρα να ἀποχωρήσει ἀπὄ την Ε.Ε.
Η συνθήκη της Λισαβόνας δεν προβλέπει έξοδο από το ευρώ, ωστόσο το άρθρο 50 επιτρέπει σε μια χώρα να αποχωρήσει από την ΕΕ.

Δηλαδή για να εγκαταλείψει η ελλάδα το ευρώ, θα πρέπει να αποχωρήσει και από την Κοινότητα.

Η Συνθήκη της Λισαβώνας προβλέπει την εθελουσία έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση συνολικά και έπειτα από περίπλοκες διαπραγματεύσεις. Βεβαίως, έχει τεθεί θέμα της τροποποίησης της Συνθήκης για την εισαγωγή ρήτρας αποβολής χώρας μέλους από την ευρωζώνη. Ωστόσο, η αναθεωρητική διαδικασία θα πάρει χρόνο ή και χρόνια και είναι πάντοτε αμφίβολο αν μια τέτοια ρήτρα μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθώς η αποδοχή της απαιτεί την ομόφωνη συγκατάθεση όλων των κρατών μελών. Αυτή είναι η νομική τάξη.
Ολες οι προπαγάνδες περί ἐπιστροφής στη δραχμή που ἀκούτε ἀπο το σύστημα είναι ανακρίβιες και λέγονται μόνο για να παρατείνουν την οργή του κόσμου, μέχρι να ολοκληρώσουν τα σχέδια τούς.


Ακόμα κι ἀν ἰσχυε σύμφωνα με τη συνθήκη της Λισαβόνας σενάριο ἀποχώρησης, Δέν θα ὑπήρχε περίπτωση να ἀφήσουν να φύγει μια χώρα ἀπό την εὐρωπαική ἐνωση και να εἰναι ελεύθερη, οὐτε αὐτοί, οὐτε οι διορισμένες κυβερνήσεις, που εἰναί γι αὐτό το λόγο ἀπολύτως ἐλεγχόμενες, και μας θέλουν να εἴμαστε δούλοι τούς για πάντα.

Η Ελλάδα θα έπρεπε να φύγει από την Ευρωπαϊκή  Ένωση και μετά να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Χρεωκοπία είτε εθελούσια είτε αναγκαστική δεν προβλέπει απαραίτητα έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ.
Το σχέδιο της χρεοκοπίας απο τα παγκόσμια λαμόγια, καί η δημιουργία της μεσογειακής ένωσης, υλοποιήται απο την Γαλλία, με την στήριξη της Γερμανίας με τρόπο αφανή διότι η Γαλλία έχει καλύτερες σχέσεις με τις μεσογειακές χώρες. 
Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αλλά Θα παραμείνει στην ευρωζώνη.

Η ελληνική οικονομία δεν θα καταρρεύσει υπό την έννοια ότι θα επικρατήσει χάος ή στάση πληρωμών. Με μια συντεταγμένη χρεοκοπία σημαίνει ότι η Ελλάδα  θα υποχρεώσει τους κατόχους ομολόγων να χάσουν αρχικά το 62% αλλά θα καταλήξει 75% με 80% των ελληνικών ομολόγων. Αν μάλιστα υπάρξει και ρήτρα συλλογικής δράσης τότε θα χάσουν πέραν των θεσμικών και οι ιδιώτες. Για τους ιδιώτες θα τεθεί το όριο των 100 χιλ ευρώ στα ομόλογα που κατέχουν. Λόγω αυτής της ιστορικής ανατροπής θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Τότε η Ευρώπη και η Γερμανία ειδικά έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το εξής σχέδιο. Θα κατανέμουν κονδύλια, δάνεια και δόσεις με καθαρά δικά τους κριτήρια. Η καταρρέουσα ελληνική πολιτική εξουσία θα έχει ηθικά εξοντωθεί καθώς θα ευθύνεται γι’ αυτή την ιστορική αποτυχία.

Ετοιμάζουν λοιπόν την Μεσογειακή ένωση που θα λειτουργήσει σαν ιδιαίτερο τμήμα της ευρωπαικής ένωσης, και σάν αποθήκη φτηνού εργατικού δυναμικού με βάση το Κινεζικό μοντέλο. Οι παγκόσμιοί τοκογλύφοι τραπεζίτες έχουν ήδη στο χέρι τις περισσότερες χώρες της μεσογείου.
Οταν είναι έτοιμα όλα, θα δώσουν σήμα για χρεωκοπία σε όλες τις αδύναμες χώρες της Ε.Ε πιθανότατα ξεκινώντας απο την Ελλάδα, και θα γίνει μια ομαλή μετάβαση στην μεσογειακή ένωση με κοινό μεσογειακό νόμισμα. Αργότερα θα ενσωματωθούν και τα ισχυρά Κράτη της Ε.Ε.
ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ vagedim atheatignosi.blogspot.com
Με πληροφορίες από underinformation και bankingnews

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger