Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΖΩΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...!!! "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΑ" ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ Προ ημερών ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου υποστήριξε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να περικόψει όλες τις εξοπλιστικές δαπάνες, δηλώνοντας έτοιμος να το «ρισκάρουμε» με την Τουρκία.

Εχθές μιλώντας στο MEGA για το Σκοπιανό είπε πως .. «FYROM λέγεται η χώρα, δεν λέγεται Σκόπια. ΠΓΔΜ, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν ξέρω καμιά χώρα που λέγεται Σκόπια»
. Eglimatikotita

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ...;;; ΘΙΧΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ... ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ...! ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΠΛΑ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ. ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ...

"ΣΤΟΧΟΣ"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger