Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΟΥΡΟΥΝ ΚΑΘΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ!


Τα μέλη του σουηδικού Vänsterpartiet, που σημαίνει Αριστερό Κόμμα, ζητούν οι άνδρες στην Σουηδία να κάθονται όταν κατουρούν. Το Σουηδικό Αριστερό Κόμμα  είναι ένα μαρξιστικό / σοσιαλιστικό κόμμα αφιερωμένο στο «φεμινισμό» και «την ισότητα των φύλων». Όταν δεν απαιτεί από τους άνδρες να κάθονται για να κατουρούν, το Αριστερό Κόμμα προωθεί την φάρσα της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Τα μέλη του Αριστερού Κόμματος ενός συμβουλίου Κομητείας, είπαν ότι θέλουν να ενθαρρύνουν τους άνδρες που χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Συμβουλίου, να κάθονται κατά την ούρηση.

Το Αριστερό Κόμμα στο Sormland είπε ότι θέλει το Συμβούλιο της Κομητείας του Sormland να απαιτήσει οι τουαλέτες που προορίζονται για όρθια ούρηση να επισημανθούν ως ακατάλληλες, αναφέρει το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ τη Δευτέρα.

Το κόμμα δήλωσε η καθιστή θέση κατά την ούρηση είναι πιο υγιεινή και μειώνει τον κίνδυνο αυτών που θέλουν να κάνουν χρήση του μπάνιου και που χρειάζεται να δουν πως θα περάσουν γύρω από τις τρύπες για να πάνε στην τουαλέτα.
 
Οι υποστηρικτές αυτής της κίνησης δήλωσαν ότι η ούρηση σε καθιστή θέση έχει επίσης οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του κινδύνου των προβλημάτων του προστάτη και οδηγεί σε μια υγιέστερη και μεγαλύτερη σεξουαλική ζωή.

Ο Viggo Hansen, αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου και συντάκτης της πρότασης, δήλωσε ότι θα πρέπει τελικά να υπάρχουν μόνο τουαλέτες για καθιστούς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger