Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ


ΣΟΚ! Δολοφονούν τους αλμπίνους για να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας

Βουλευτίνα η οποία εκπροσωπεί τους πολίτες οι οποίοι πάσχουν από αλφισμό καταδίκασε την καταδίωξη τους για «τελετουργικούς» σκοπούς.
Η βουλευτίνα η οποία εκπροσωπεί τη μειονότητα των Αλμπίνων στην Τανζανία, ξέσπασε σήμερα σε λυγμούς αγορεύοντας υπερασπιζόμενη τα μέλη της ομάδας των ανθρώπων που πάσχουν από αλφισμό, επισημαίνοντας ότι «υφίστανται απηνή καταδίωξη, για να γίνουν στο τέλος θύματα ανθρωποκτονίας με τελετουργικά χαρακτηριστικά».
Οπως διαβάζουμε στο egklimatikotita η βουλευτής Αλ Σαϊμάα Κουεγκίρ εξήγησε ότι όταν θυματοποιείται ένας Αλμπίνος «ελάχιστα κάνουν οι διωκτικές αρχές για να εντοπιστούν οι δράστες και να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».
«Όταν άλλοι άνθρωποι δολοφονούνται, διεξάγονται έρευνες και προωθούνται με ταχύ ρυθμό, λογοδοτούν οι δράστες. . . όμως σε ό,τι αφορά τους Αλμπίνους, κάτι τέτοιο μπορεί να διαρκέσει έτη, ακόμα και δεκαετίες», υπογράμμισε η πολιτικός, η πρώτη (από το 2008) βουλευτίνα που εκπροσωπεί την ομάδα αυτή ασθενών, με προεδρική απόφαση.
Η ίδια ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια, «80 Αλμπίνοι έχουν δολοφονηθεί με τελετουργικό τρόπο, σε πολλές περιπτώσεις αφού υποστούν βιασμό. Ζούμε διαρκώς με το φόβο. Τι αμάρτημα έχουμε διαπράξει, για να μάς συμπεριφέρονται κατ' αυτόν τον τρόπο»; είπε η βουλευτίνα Κουεγκίρ ξεσπώντας σε λυγμούς.
Οι Αλμπίνοι στερούνται εκ γενετής χρώματος στην επιδερμίδα τους, στα μαλλιά, στο τριχωτό, στην κόρη οφθαλμού. Πέφτουν θύματα διακρίσεων σε πολλές περιοχές της Αφρικής.
Ειδικά όμως στην Τανζανία, οι περίπου 270 χιλιάδες Αλμπίνοι δολοφονούνται λόγω δεισιδαιμονίας, κατά την οποία «τα ζωτικά όργανά τους έχουν υπερφυσικές ιδιότητες και αφού αναμιχθούν από τους μάγους με άλλα υλικά κάνουν τον νέο κάτοχό τους τυχερότερο και πλουσιότερο». Άλλοτε, πάλι, αυτά τα όργανα πωλούνται για χιλιάδες αμερικανικά δολάρια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger