Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ CHEMTRAILS
Το τελευταίο σχέδιο για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου είναι να αυξηθεί η ποσότητα των chemtrails στην ατμόσφαιρα.  Η σκέψη πίσω από αυτήν την προσπάθεια είναι ότι αυτό θα διασκορπίσει την εισερχόμενη ηλιακή ενέργεια από την επιφάνεια της Γης. . 
Η παρενέργεια είναι ότι θα υπάρξει αυξημένη λεύκανση του ουρανού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι ερευνητές, Μπεν Kravitz και Ken Caldeira, από το ινστιτούτο Καρνέγκι έχουν διαπιστώσει ότι με το φράξιμο μόλις του 2% του ηλιακού φωτός θα μπορούσε ο ουρανός  να γίνει 3 - 5 φορές φωτεινότερος, και πιό άσπρος.  
Οι κινδυνολόγοι   βεβαιώνουν ότι οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα έχουν αναγκάσει τη θερμοκρασία της γήινης επιφάνειας να αυξηθεί.  Ενώ οι ηφαιστειακές εκρήξεις εκπέμπουν τα μικρά μόρια στη στρατόσφαιρα που δροσίζουν τη θερμοκρασία.
Οι επιστήμονες ψάχνουν για ένα πιο γρήγορο τρόπο ώστε να αλλάξουν τη θερμοκρασία της Γης. 
Με τη χρήση της γεωμηχανικής θα μπορούσαν να "μιμηθούν" ηφαιστειακές εκρήξεις με τη συνεχή αναπλήρωση της στρατόσφαιρας με νανοσωματίδια που θα αντανακλούν το ηλιακό φώς πίσω στο διάστημα. 
Ο Kravtiz και ο Calderia, σε συνεργασία με τους Ντάγκλας MacMartin από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, μελέτησαν τη φωτεινότητα του ουρανού χρησιμοποιώντας μια βάση απο θειικά αερολύματα. Συμπεράνει κανείς ότι η χρήση αυτών των χημικών ουσιών στην ατμόσφαιρα θα μπορούσε να προκαλέσει κατα τη διάρκεια της ημέρας οι ουρανοί να είναι πιο λευκοί και τα ηλιοβασιλέματα  πιο φωτεινά στη λάμψη.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα φυτά θα αναπτυχθούν πιο αποτελεσματικά κάτω από το φράγμα των chemtrails. Με τη δημιουργία φωτοσυνθετικής, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να μειώσουν τα αέρια του θερμοκηπίου που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα, ενώ θα προσφέρουν πλεονεκτήματα στα φυτά. 

Αν και οι επιστήμονες βρίσκουν νέους τρόπους για να δικαιολογήσουν τη χρήση chemtrails στους ουρανούς μας, μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι η ρύπανση παγιδευμένη στα καταιγιδοφόρα νέφη κάνει χειρότερη την αλλαγή του κλίματος. 

Αυτή η ρύπανση αποτελείται από παράσιτα, τοξικά μέταλλα, νανο-σωματίδια μηχανικής και άλλες τοξίνες. Δείγματα, έχουν βρεθει απο: 
  • Αλουμίνιο
  • Βάριο
  • Νικέλιο
  • Κάδμιο
  • Τα σπόρια φορμών
  • Συνθετικές νανο-ίνες
  • Σπόριο του βακίλου
  • Ραδιενεργό θόριο
Ο σύμβουλος επιστήμης της κυβέρνησης Obama, John Holdren, έχει βγει δημοσίως να πει πως πιστεύει ότι η γεωμηχανική θα βοηθήσει τον πλανήτη για τη σταθεροποίηση του καιρού σε σχέση με την υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Holdren βλέπει την γεωμηχανική ως τον απόλυτο βιώσιμο τρόπο για να ψύχεται η θερμοκρασία του πλανήτη.

Υποστηρίζει πλήρως τη διαδικασία απελευθέρωσης σε σωματίδια βαρίου, μαγνήσιο, αργίλιο, νανο-ίνες,  σπόριο του βακίλου  και άλλες χημικές ουσίες που θα α αντανακλούν το ηλιακό φως μακριά από τη Γη.

Τα Chemtrails, και οι τοξίνες που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα, έχουν άμεση επίδραση στην αύξηση στις θερμοκρασίες της Γης.www.atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger