Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

HAARP: ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ (φωτό και βίντεο)



Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι περίεργες καταιγίδες που πρόσφατα χτύπησαν τους καναδικούς ουρανούς ξεκίνησαν από το HAARP. Σύμφωνα με τους ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων των Δρ Φραν Ντε Ακίνο, το HAARP έχει μια αποστολή δημοσίου προφίλ και μια μυστική κρυφή ατζέντα.

Τρομακτικές καταιγίδες ακολουθούνται απο μυστήριους ήχους
Περίεργα φαινόμενα στους ουρανούς του Καναδά τον περασμένο μήνα. Με μικρή προειδοποίηση, απο κάποια παράξενα σύννεφα που δημιουργήθηκαν γρήγορα και στη συνέχεια ξέσπασε μια κόλαση Κακοκαιρίας όπου οι κάτοικοι μαρτυρούν ότι ποτέ δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Λήψη βίντεο από καταιγίδες  με το HAARP πάνω από τον ουρανό του Οτάβα στον Καναδά
Το HAARP ξεσπά πάνω από το Windsor, Οντάριο, Καναδάς
Το HAARP πάνω από το Σάρνια, Οντάριο, Καναδάς
Μονοί σχηματισμοί απο σύννεφα που δημιουργήθηκαν απο το HAARP
Ξαφνιασμένοι οι άνθρωποι αγωνίστηκαν για την κάλυψη αναζητώντας ασφάλεια από την ξαφνική οργή ​​που ξέσπασε  γύρω τους. Μερικοί άνθρωποι που παρατήρησαν τις καταιγίδες λένε ότι δεν φαίνεται φυσικό.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται εδώ και αρκετό καιρό ότι το HAARP (High Frequency Active Σέλας Ερευνητικό Πρόγραμμα) δημιουργεί περίεργες καιρικές συνθήκες και φριχτές καταιγίδες. Προβάλλοντας παλμούς υψηλής ενέργειας στην ιονόσφαιρα που επηρεάζει την τροπόσφαιρα και τα στρώματα της ατμόσφαιρας που βρίσκεται από κάτω.
Το HAARP εγκατάσταση στη βόρεια Αλάσκα, ΗΠΑ
Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι τέτοιες καταιγίδες είναι πειράματα που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι το HAARP στο μέλλον εν καιρώ πολέμου  με τη Ρωσία και την Κίνα.
Καιρός πολέμου [Εικόνα μέσω Στοιχεία του Πολέμου]
Κατά τη διάρκεια του 2011 και 2012 σε κατοίκους του Windsor του Οντάριο άκουσαν ενα αδιάκοπο, εξωφρενικό βουητό που αυξανόταν και μειωνόταν  σε ένταση.
Τώρα που ο θόρυβος έχει κοπάσει απίστευτες καταιγίδες πλήττουν τη Windsor καθώς και την Sarnia Οτάβα, Οντάριο.


Σε καταιγίδες πάνω από τον Καναδά υπάρχουν πολλά από αυτά τα φαινόμενα.
Φοβερή καταγραφή βίντεο του HAARP απο καταιγίδες
Το παρακάτω είναι ένα ερασιτεχνικό βίντεο από παρατηρητές που κατέγραψαν τις απίστευτες καταιγίδες που σημειώθηκαν στον  καναδικό ουρανό από 25 - 27 Μάιος 2012:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger