Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΜΕΤΑ ΤO ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΙΩΒΗΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΑΜΠΙΡ!





ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ, Ρουμανία - o Πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας βρίσκεται για  να χαλαρώσει σε ένα από τα αγαπημένα μέρη του, την Τρανσυλβανία, αμέσως μετά τον εορτασμό του διαμαντιού του Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ.
Dracula1st.jpegΟ Κάρολος έφτασε για μια προσωπική επίσκεψη την Τετάρτη στο Targu Mures, μια πόλη στην καρδιά της Τρανσυλβανίας. 
 Το βιβλίο Δράκουλας (Dracula) είναι ο τίτλος μυθιστορήματος του Ιρλανδού συγγραφέα Μπραμ Στόκερ, βασισμένο στο θρύλο του Κόμη Δράκουλα. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1897 και  βασίζεται στον Βλαντ τον Ανασκολοπιστή, τον οποίο αποκαλεί ο Κάρολος μακρινό του συγγενή.
ο Πάτινσον και ο Βλαντ Ντράκουλ συνδέονται μέσω της σημερινής βασιλικής οικογένειας την Αγγλίας. Ο Ρόμπερτ είναι μακρινός ξάδελφος των πριγκίπων Γουίλιαμ(William) και Χάρι (Harry) από την πλευρά του πατέρα τους, Καρόλου (Charles) ο οποίος έχει σχέση με την οικογένεια Πίκερινγκ (Pickering) που ζούσε στη βόρεια Αγγλία στις αρχές του 14ου αιώνα.
Φαίνεται ότι ο γεννημένος στην Τρανσιλβανία τύραννος, που έμεινε γνωστός και ως Βλαντ ο Παλουκωτής λόγω του τρόπου με τον οποίο θανάτωνε τους εχθρούς του, ήταν μακρινός τους θείος!
Οι εικόνες μεταδόθηκαν την Πέμπτη με τον Κάρολο στο γραφικό χωριό της Miclosoara, που μένει μερικές φορές.
 Ο πρίγκιπας κατέχει ιδιοκτησίας και υποστηρίζει τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας στην Τρανσυλβανία, το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «το πετράδι στο στέμμα της Ρουμανίας." Ο γιος του πρίγκιπα Χάρι πέρασε το Πάσχα στην Τρανσυλβανία.
Είναι όλα αυτά σύμπτωση; 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger