Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΣΟΚ! 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΦΟΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗΟ 17χρονος Steve Tilbury, από τη Φλώριδα, είπε στην αστυνομία οτι πυροβόλησε ο ίδιος στο μέτωπο του αφότου έφαγε μανιτάρια, έτσι ώστε να μπορέσει να ξυπνήσει από τον εφιάλτη που είχε ενώ ήταν άγρυπνος.
Ο έφηβος είχε φάει τα μανιτάρια  την Τρίτη το απόγευμα, και αμέσως μετά αποκοιμήθηκε .
Όταν ξύπνησε, «αισθάνθηκε κάτι εξωπραγματικό»
Είπε ότι ήταν σαν να ήταν ξύπνιος σε ένα κακό εφιάλτη και δεν μπορούσε να ξεφύγει από το σπίτι του.
Τότε σκέφτηκε ο ίδιος ότι ο πυροβολισμός θα τον ξυπνούσε από το κακό όνειρό του, έτσι πήρε το τουφέκι από την κρεβατοκάμαρα των γονέων του, κατόπιν πήγε στο δωμάτιό στο κρεβάτι του, έβαλε την άκρη του πυροβόλου όπλου στο πάτωμα, και πυροβόλησε μια φορά στο μέτωπο του.
Προσπάθησε να καθαρίσει το αίμα από το χαλί και βγήκε έξω, όπου ζήτησε από έναν περαστικό να τον πάει στο νοσοκομείο.
Ο Tilbury επέζησε μετά από τον πυροβολισμό στο μετώπου του, και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου  αφαιρέθηκε η σφαίρα από το κεφάλι του.
Ο Tilbury είπε οτι «Ήθελα απλώς να ξυπνήσω  από τον κακό εφιάλτη», «Είμαι χαρούμενος και αγαπώ τη ζωή μου."

Τα μανιτάρια ψιλοκυβίνης, το πιο γνωστό είδος παραισθησιογόνων μανιταριών, περιέχουν από φυσικού τους την ουσία ψιλοκυβίνη η οποία διασπάται από το σώμα στην ψιλοκίνη, μια ψυχεδελική ουσία της τρυπταμίνης.
Αυτή ακριβώς είναι και η δραστική τους ουσία που προκαλεί παραισθήσεις σε όσους τα φάνε
Ενώ σε ορισμένους χρήστες έχουν αναφερθεί αισθήματα ευφορίας, πολλοί άλλοι επίσης υποφέρουν από άγχος, κατάθλιψη και παρανοϊκές ψευδαισθήσεις μετά την κατανάλωση τους.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger