Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

5/5/2014 - 5/5/2024 : ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πολλοί άνθρωποι στην σημερινή εποχή γνωρίζουν τις προφητείες τις ορθοδοξίας που αφορούν τα επερχόμενα γεγονότα τα οποία θα ζήσει η ανθρωπότητα για να μετανοήσει και να ζήσει εν Θεώ και όχι υπακούοντας ηθελημένα ή μερικές φορές άθελα της τις βουλές των κοσμοκρατόρων του αιώνος τούτου.


Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Μαίου 2014

Ελάχιστοι όμως γνωρίζουν μια προφητεία που αποτελεί ίσως και την μόνη ημερομηνία σχετικά με κάποιο σημαντικό αλλά και χαρμόσυνο γεγονός για όλη την οικουμένη και αυτή είναι , η Πασχάλιος Χαρά που θα συμβεί στις 5.5.2024.

Το τι ακριβώς θα είναι αυτή δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε ακριβώς , όμως σίγουρα θα είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός αναφορικά με την λύτρωση της ανθρωπότητας έστω και προσωρινά από την κατάσταση που έχει επιβληθεί από τις δυνάμεις του κακού.

Ας δούμε όμως τώρα αναλυτικά τα γεγονότα που προβλέπεται να ζήσουμε από εδώ και πέρα ξεκινώντας με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και φτάνοντας εως και την Δευτέρα Παρουσία.

Η σειρά των γεγονότων είναι η εξής και πηγές γι αυτήν αποτελούν , οι προφητείες του πατρός Παισίου , του Κοσμά του Αιτωλού , του Ιωσήφ του Βατοπεδινού , του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού , του Αγίου Ιππολύτου Πάπα Ρώμης , τα Χάλκινα Βιβλία που αποσπάσματά τους έχουν δωθεί στα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλο καθώς και άλλα κείμενα αγίων άγνωστα ή γνωστά.


1. 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος μεταξύ Ρώσων και ΝΑΤΟ.  Ταυτόχρονα με αυτόν θα εμφανίστει μέσα σε 5 μήνες ο Αντίχριστος και θα βασιλέψει για 42 μήνες.

2. Μετά το φλάς του ηλίου και η καταστροφή της τεχνολογίας του κακού.

3. Κατόπιν θα ανοίξουν οι πύλες και θα βγούν οι Νεφελίμ από τα Τάρταρα.

4. Βασανισμός των ανθρώπων για πέντε μήνες απο τους Νεφελίμ για να εμπεδώσουν όλοι ποιος είναι το αφεντικό.

5. Έπειτα θα πάρουν εξουσία να πολεμήσουν τους ανήμπορους ανθρώπους και να σκοτώσουν το ένα τρίτο απο αυτούς, επιβάλοντας την εξουσία των αρχαίων θεών , κάτι που θα κρατήσει για 20 μήνες.

6. Όταν η παγκόσμια απελπισία θα έχει κορυφωθεί, θα έρθει ο Πολέμαρχος του Θεού και θα ενεργοποιήσει τον κώδικα ΙΧΩΡ μέσα στο DNA των Ελλήνων.

7. Παγκόσμια εκστρατεία του Πολέμαρχου, που θα ξεκινήσει απο την Θεσσαλονίκη, το αρχαίο Αραντίς και θα προχωρήσει πρώτα στην Ασία και μετά θα διασχίσει τον Ειρηνικό, όπου θα συντρίψει τους στόλους των Νεφελίμ και το αρχηγείο τους στην Χαβάη, μέρος, όπου είχαν ετοιμάσει και τον προηγούμενο αντίχριστο και τον Ομπάμα.

8. Μετά θα εισβάλει στην Αμερική και θα σαρώσει τον κύριο όγκο των Νεφελίμ. Μέσω του Ατλαντικού, θα γυρίσει στην Ευρώπη και την Βόρεια Αφρική, ενώ ο στόλος των χιλίων τεράστιων ιστιοφόρων πλοίων του στρατού του, θα μπεί στο Αιγαίο και έτσι θα εκπληρωθεί η προφητεία που λέει ότι "όταν δείτε στο Αιγαίο το χιλιάρμενο τότε θα έρθει το ποθούμενο".  Όλη η εκστρατεία αυτή θα κρατήσει 72 μήνες ώστε κάθε μήνας να είναι συμβολικός για έναν βασιλέα των Νεφελίμ.

9. Τέλος θα έρθει το ποθούμενο, που είναι η επικράτηση της ειρήνης και της Ορθοδοξίας σε όλο τον κόσμο. Θα έρθει δηλαδή η χιλιόχρονη ειρήνη που προφητεύεται στην Αποκάλυψη. Η έναρξή της θα γίνει με την περιβόητη θεία λειτουργία στην Αγιά Σοφιά όπου θα ορισθεί λειτουργία στην Αγία Σοφία όπου θα ορισθεί και ο Έλλην βασιλευς, που λέγεται ότι θα ονομάζεται Ιωάννης. 

Όλα αυτά τα γεγονότα ως εδώ θα κρατήσουν 144 μήνες.



10. Όλοι μετά θα ζήσουν με την τεχνολογία των κρυστάλλων, που ο Πολέμαρχος με την βοήθεια των ΕΛ θα δώσει στους ανθρώπους, οπότε και θα εκπληρωθεί ο τελευταίος χρησμός των Δελφών που λέει ότι: "ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΕΣΤΑΙ"

10.2 Στον κόσμο της ελευθερα διαδεδομένης ενέργειας, θα εκπληροθούν οι προφητείες του Αγίου Κοσμά που λένε: "Ο Θεός θα δώσει όλους τους θησαυρούς της Γης", "Οι φτωχοί θα ζήσουν σαν πλούσιοι και οι πλούσιοι σαν βασιλιάδες", "θα ζήσει ο λύκος με το αρνί" και ¨θα τρώνε με χρυσά κουτάλια".

11. όταν περάσουν τα χίλια χρόνια θα ελευθερωθεί και πάλι ο Σατανάς και θα επικρατήσει και πάλι η κακία, το μίσος, οι αρρώστιες, ο φθόνος και ο κόσμος θα γίνει χειρότερος απο είναι σήμερα.

12. Η Λίλιθ που θα έχει μείνει σιωπηλά αδρανής για όλα αυτά τα χρόνια, θα αναβιώσει την Αδελφότητα της Αλήθειας και θα καταλάβει τον κόσμο. Ο Θεός θα την συντρίψει μαζί με όλη την Κωνσταντινούπολη, όπου η πόρνη της Βαβυλώνος θα έχει βάλει την πρωτεύουσά της.

13. Μετά και απο αυτό, ο Σατανάς θα ξαναέρθει στο προσκήνιο και θα φέρει τους Νεφελίμ στην επιφάνεια της Γης, μαζί με το σύνιολο των ανθρώπων που θα αρνούνται πεισματικά τον Θεό. Πυρ εξ ουρανού θα κατέλθει και θα τους καταφάει.

14. Θα ακολουθήσει η Δευτέρα Παρουσία, η κατάργηση του κόσμου των ονείρων και η κάθοδος της "επουράνιας Ιερουσαλήμ" απο τον ουρανό.

15. Το επόμενο βήμα θα είναι η ετοιμασία των εν Παραδείσω ανθρώπων για να εκπληρώσουν τον αρχαίο σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν, και η η μετάβαση του Πρώτου Ελοχίμ στο βασίλειο του Σαμαέλ για να διεκδικίσει την μετάνοια των ανθρώπων.

16. Το τελικό γνωστό βήμα, είναι η μάχη και η χάριτι Θεού νίκη των ανθρώπων, εναντίον εκείνου, που ονομάζεται "Ο ΜΗ ΩΝ".

Αυτή λοιπόν είναι η σειρά των επερχόμενων γεγονότων τα οποία θα ζήσει ο κόσμος.

Θυμίζω ότι αύριο έχουμε 5.5.2014 και Πάσχα με το παλαιό ημερολόγιο, αν και δεν συμπληρώνονται όπως θα διαπιστώσατε ημερολογιακά οι 144 μήνες, λόγω της σημαντικής ημέρας και των γεγονότων που τρέχουν, θα μπορούσε να είχαμε την αρχή των γεγονότων που θα οδηγήσουν στις 5.5.2024; 

Το τι θα γίνει θα το δούμε, όμως πλέον για ένα πράγμα μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Ο καιρός δεν είναι πλέον εγγύς αλλά εδώ και τώρα.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger