Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 200 ΡΟΥΠΙΕΣ (4 ΕΥΡΩ)!



indian baby dies 500x316 Newborn in India Killed Over 200 Rupees!  picture

atheatignosi.blogspot.gr


Η Sunita και ο Sanjiv Kumar ήταν τόσο χαρούμενοι, όταν γεννήθηκε το κοριτσάκι τους.
Γεννήθηκε πρόωρα σε δημόσιο νοσοκομείο στο βόρειο τμήμα της Πουντζάμπ της Ινδίας στις 20 Ιουλίου, το νεογέννητο κοριτσάκι τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα.
Η ευτυχία τους όμως, ήταν βραχύβια. Το μωρό τους πέθανε λίγο μετά, όταν οι γιατροί τους το αφαίρεσαν από την θερμοκοιτίδα.


Γιατί; 
Οι γονείς της δεν μπορούσαν να πληρώσουν τις 200 ρουπίες (£ 2,30, ή ακριβώς λιγότερο από 3 ΕΥΡΩ) για να κρατηθεί στην επώαση.
Το νοσοκομείο παρέχει δωρεάν υποστήριξη για τις δύο πρώτες ημέρες, αλλά στη συνέχεια απαιτείται ο πατέρας να πληρώσει για τη συνέχιση της χρήσης της θερμοκοιτίδας.




Ο Kumar, ένας άνεργος ζωγράφος, απέτυχε να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται. Αυτό οδήγησε τους υπαλλήλους στο νοσοκομείο να βγάλουν το βρέφος από το εκκολαπτήριο, όπου σύντομα οδήγησε στο θάνατό του.
«Εμείς παρακαλούσαμε να κρατηθεί το παιδί μας ζωντανό στη θερμοκοιτίδα, και ότι θα τους δίναμε τα χρήματα αργότερα, αλλά αρνήθηκαν", όπως δήλωσε ο Kumar.


«Αυτοί (από το νοσοκομείο) σκότωσαν το παιδί μου," φώναζε η Sunita με λυγμούς. «Εγώ επικαλέστηκα το γεγονός ότι ο σύζυγός μου χρειάζεται χρόνο για να συγκεντρώσει τα χρήματα, αλλά εις μάτην, και το μωρό αφαιρέθηκε από την θερμοκοιτίδα."
Το Κράτος είπε ότι ο θάνατος του παιδιού ήταν «ατυχές» και έχει σχηματίσει μια επιτροπή για να ερευνήσει το περιστατικό.
Κατέστησε επίσης στο ζευγάρι  £ 1.180 ως αποζημίωση για την απώλεια τους.


Ο Δρ Singh Ικμπάλ, επιστάτης του νοσοκομείου, αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση.


atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger