Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ: ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2012



atheatignosi.blogspot.gr


Η παγκόσμια ελίτ  χρησιμοποιεί κάθε γωνία, που νομίζει οτι θα υπάρξει πιθανή καταστροφή για να συμβεί στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.  Από τις παραδοσιακές τρομοκρατικές ομάδες για ψεύτικη εισβολή εξωγήινων Οι φετινοί αγώνες μπορεί να φέρουν την παγκόσμια κοινότητα ένα βήμα πιο κοντά στο φινάλε της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 


Η εθνική αντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσίας (NATC) υποστηρίζει ότι έχει αποκαλύψει και έχει σταματήσει σχέδια από τους τσετσένιους αυτονομιστές στη Γεωργία για να διαπράξει μια τρομοκρατική επίθεση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014  χρησιμοποιώντας εκρηκτικές ύλες και όπλα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και κατά τη διάρκεια των αγώνων [του 2012 και 2014].

Ο Shota Khizanishvili, προϊστάμενος στο Υπουργείο Εσωτερικών της Γεωργίας, αρνείται οποιεσδήποτε συνδέσεις μεταξύ της Γεωργίας και του τσετσένιου αρχηγού των επαναστατών Doku Umarov. 

Ο Khizanishvili σχολίασε ότι: 




Μπορώ μόνο να πω ότι η εθνική αντιτρομοκρατική Επιτροπή επανδρώνεται απο ανθρώπους με ιδιαίτερες φαντασιώσεις. Προσπαθούν πάντα να κατηγορήσουν τη Γεωργία και τις Μυστικές Υπηρεσίες, για όλα σε οποιαδήποτε κατάσταση και χωρίς οποιοδήποτε λόγο. Αυτό είναι ένα σημάδι μιας βαριάς μορφής παράνοιας

Μια άλλη πλοκή περιλαμβάνει την τρομοκρατική ομάδα Al-Qaeda CIA που έχει ταχυδρομήσει on-line ότι θα χρησιμοποιήσουν την κυανίδιο κρέμα δερμάτων για να προκαλέσουν τη μαζική δολοφονία στα παιχνίδια. 

Για να προστατεύσουν το Λονδίνο κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, έξι περιοχές βλημάτων θα οπλιστούν για να εξορκίσουν μια επίθεση όπως της  9/11. Αυτά τα βλήματα είναι σε στρατηγικές θέσεις, όπως μια κοντινή παιδική χαρά στο δάσος Wattham στο Λονδίνο. 

Είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο, αλλά πιστεύουμε ότι είναι συνετό να είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι λογικό να προετοιμαστούμε για το χειρότερο.
Μαχητικά αεροσκάφη θα περιπολούν τους ουρανούς ενώ ελικόπτερα θα είναι σε ετοιμότητα να καταρρίψουν τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο ωκεανός HMS θα γίνει ένας επιπλέων σταθμός στον Τάμεση όπου 800 ναυτικά, θα είναι έτοιμα για την πρόσκληση.

Ο Jonathan Evans, επικεφαλής της ΜΙ5 κατάσκοπος, δήλωσε ότι οι Αγώνες είναι μια τέλεια στιγμή για να πραγματοποιηθούν κυβερνο-επιθέσεις. 

Μια πρόβλεψη γίνεται από το Ίδρυμα Rockefeller στη προβλεπτική έκθεσή τους που δημοσιεύθηκε το 2010 με τίτλο Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης. 

Η έκθεση περιέχει λεπτομερείς τρόπους με τους οποίους "η τεχνολογία θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά το πώς θα αντιμετωπίζαμε μερικές από τις πιο πιεστικές προκλήσεις στον αναπτυσσόμενο κόσμο», και προτείνει 4 "εύλογα" οράματα του μέλλοντος. 

Στη σελίδα 34, η έκθεση περιγράφει μια μαζική και καταστρεπτική τρομοκρατική επίθεση που θα απαιτήσει τις ζωές πάνω από 13.000 ανθρώπων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο. 
Οι καταστροφές της 11ης Σεπτεμβρίου το τσουνάμι της Νοτιοανατολικής Ασίας του 2004, και ο σεισμός της Αϊτής το 2010 είχε προετοιμάσει σίγουρα τον κόσμο για τις ξαφνική καταστροφές. Αλλά κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για έναν κόσμο στον οποίο, μεγάλης κλίμακας καταστροφές μπορεί να συμβούν με τέτοια συχνότητα που θα κόψουν την ανάσα. 'όπως ο σεισμός στην Ινδονησία που σκοτώνει 40.000, ένα τσουνάμι που αφάνισε σχεδόν την Νικαράγουα, και την αρχή της πείνας της δυτικής Κίνας, που προκλήθηκε από μια ξηρασία που συνδέθηκε με την κλιματική αλλαγή.
atheatignosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger