Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

4 ΙΟΥΛΙΟΥ:ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ


atheatignosi.blogspot.gr


Αν βγείτε και κάνετε μια δημοσκόπηση στον αμερικανικό λαό, για την ημέρα της 4 Ιουλίου που γιορτάζεται ως (Ημέρα Ανεξαρτησίας) και τους ρωτήσετε εάν είναι ελεύθεροι,πια νομίζετε οτι θα ήταν τα αποτελέσματα; 

Φυσικά, τα αποτελέσματα θα ήταν συντριπτικά μονόπλευρα.Οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν ότι ζουν στην "γη της ελευθερίας" και ότι δεν είναι υποδουλωμένοι σε κανέναν. Είναι όμως πραγματικότητα αυτό; 



Η δουλεία δεν πρέπει πάντα να περιλαμβάνει μαστίγια και χειροπέδες.Υπάρχουν πολλές άλλες μορφές δουλείας.

Στο λεξικό ο ορισμός ενός σκλάβου σημαίνει «κάποιος που είναι εντελώς υποταγμένος σε μια κυρίαρχη επιρροή». 

Σήμερα, εκατομμύρια Αμερικανοί είναι σκλάβοι του συστήματος και δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη. 
Το χρέος είναι μια μορφή δουλείας, και τα εκατομμύρια των Αμερικανών έχουν σκλαβωθεί για τα καλά στο χρέος με βάση το οικονομικό σύστημα της Αμερικής. Όταν κάποιος υποδουλώνει κάποιον άλλο, ο στόχος του είναι να συγκεντρώσει ένα όφελος από το σκλάβο.
Σήμερα, οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν οι ίδιοι πρόθυμα αλυσοδεθεί σε ένα σύστημα που στραγγίζει συστηματικά τον πλούτο τους για να τα μεταφέρει στους πολύ πλούσιους. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν υποδουλωθεί ακόμη, και δεδομένου ότι το σύστημα, τους έχει απορροφήσει.

Απλά σκεφτείτε . Πού είναι τα "πολλά λεφτά" στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα; 



Ο δανειολήπτης είναι ο υπηρέτης του δανειστή, και δημιουργούν τεράστια ποσά του πλούτου από δανεισμό χρημάτων.





Ίσως ένα παράδειγμα θα ήταν χρήσιμο.

Έχετε ποτέ τρέξει μέχρι 5000 δολάρια χρέους στις πιστωτικές κάρτες; Πολλοί άνθρωποι έχουν τρέξει πάνω, και πολύ περισσότερο από αυτό, αλλά ας χρησιμοποιήσουμε τα $ 5000 για το παράδειγμά μας.

Σύμφωνα με τη Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, εάν κάνετε μόνο την ελάχιστη πληρωμή κάθε μήνα, σε ένα επιτόκιο 20% θα σας πάρει 49 χρόνια για να πληρώσετε εκείνη την πιστωτική κάρτα, και θα πληρώσετε πίσω συνολικά $26.169. .

Έτσι, θα έχουν πάρει το αρχικό όφελος των δαπανών των $ 5000 και θα έπρεπε εσείς να δουλέψετε πολύ σκληρά για να ξεπληρώσετε ένα επιπλέον χρέος 21.169 δολάρια για τους τραπεζίτες. 

Στην ουσία, θα εργαζόσαστε ως υπάλληλος των τραπεζιτών μέχρι να είχε επιστραφεί το εν λόγω σύνολο της οφειλής πλέον των τόκων.

Δυστυχώς, ολόκληρο το σύστημα έχει πλέον σχεδιαστεί για να σας βάλει στο χρέος.

Συνεχώς λένε ότι δέν μπορείτε να έχετε μια "καλή δουλειά", χωρίς ένα πτυχίο κολεγίου,  αλλά μια εκπαίδευση κολλεγίων ακούγεται τόσο γελοία και ακριβή αυτές τις μέρες ώστε οι περισσότεροι από μας δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά χωρίς να υπεισέρχονται σε πολλά χρέη.
Στην πραγματικότητα, το σύνολο του χρέους του δανείου σπουδαστών στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι τώρα πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια.

Δυστυχώς, όταν πολλοί από εμάς αποφοιτήσαμε ανακαλύψαμε ότι οι «καλές θέσεις εργασίας» που μας είχαν υποσχεθεί απλά δεν υπήρχαν. Πέρυσι, το 53% του συνόλου των Αμερικανών με πτυχίο πανεπιστημίου κάτω από την ηλικία των 25 ήταν είτε άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι .

Έτσι, πολλοί νέοι ενήλικες έχουν αρχίσει ήδη από τη ζωή υποδουλωμένοι σε ένα γιγαντιαίο σωρό χρέους, αλλά χωρίς καλή δουλειά που θα τους επιτρέψει να εξυπηρετήσουν άνετα την οφειλή του.


Μόλις εγκαταλείψουν οι νέοι το σχολείο, υπάρχουν μέρη άλλων «παγίδων χρέους» για να περιέλθουν.

Μόλις βγείτε έξω στον «πραγματικό κόσμο», κάθε μεγάλη αγορά, θα περιλαμβάνει έναν ακόμα σωρό χρέους.

Θέλετε ένα σπίτι;

Αυτό θα σήμαινε περισσότερο χρέος.

Θέλετε ένα αυτοκίνητο;

Περίπου το 70% όλων των αγορών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν τώρα τουλάχιστον κάποια δανεικά χρήματα.

Το χρέος των καταναλωτών είναι ιδιαίτερα ύπουλο. Τα καταστήματά γεμίζουν με πολύ όμορφα πράγματα, και είναι πραγματικά εύκολο να αγοράσετε ένα σωρό απο αυτά.

Από το 1971, το συνολικό ποσό του χρέους των καταναλωτών στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αυξηθεί κατά 1700% , και περίπου το 46% όλων των Αμερικανών φέρουν τώρα μια ισορροπία πιστωτικών καρτών από μήνα σε μήνα. 

Πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις μας έχουν υποδουλώσει με το χρέος πολύ καλά.
Συνολικά το δημόσιο χρέος κρατικό και τοπικό τώρα είναι περίπου 8 φορές υψηλότερο από ό,τι ήταν πριν από 30 χρόνια.

Σε αυτό το σημείο, πολλές πόλεις των ΗΠΑ έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα με το χρέος. Στην πραγματικότητα, ο δήμος της Καλιφόρνιας μόλις έχει κηρύξει πτώχευση.
Την Δευτέρα , η πόλη Mammoth Lakes ανακοίνωσε ότι επίσημα κήρυξε πτώχευση.

Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ένα έθνος που πνίγεται στα χρέη και χρειαζόμαστε πολύ περισσότερα χρήματα, προκειμένου να συμβαδίσουμε με όλο αυτό το χρέος.

Σήμερα, το εθνικό χρέος των ΗΠΑ είναι πάνω από 5000 φορές μεγαλύτερο από ό,τι ήταν όταν η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ δημιουργήθηκε αρχικά το 1913. Γί αυτό είναι τόσο σημαντικό για τους αμερικανούς πολίτες να συνειδητοποιήσουν ότι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ είναι μια διαρκής μηχανή χρέους.

Το ίδιο το σύστημα Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ δεν κάνει πολλά χρήματα. Η συντριπτική πλειοψηφία των κερδών που προέρχονται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των κατασκευαστών, μεταφέρονται προς την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Αλλά δεν είναι αυτό που η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ δημιουργήθηκε για να κάνει.

η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει ένα σύστημα όπου η αμερικανική κυβέρνηση θα δανειζόταν χρήματα και θα πλήρωνε τον τόκο ακριβώς για να δημιουργήσει τα ίδια τα χρήματα. .

Πέρυσι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ πέρασε πάνω από 454 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο απο τους τόκους του εθνικού χρέους. Αυτή είναι μια μορφή εθνικής σκλαβιάς. 454 δισεκατομμύρια δολάρια που δουλέψαμε πολύ σκληρά, για να πάνε στις τσέπες κάποιων πολύ πλούσιων ανθρώπων. 

Η αλήθεια είναι ότι η αμερικανική κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να δανειστεί ποτέ ούτε ένα δολλάριο από κανέναν. Ως κυρίαρχη κυβέρνηση μπορεί να εκδώσει άμεσα χρήματα σε κυκλοφορία.

Αλλά τα χρήματα δανεισμού για τις κυβερνήσεις είναι πολύ πιο κερδοφόρα και είναι ενα είδος πράγματος όπου διεξάγονται οι πόλεμοι . 

Ο στόχος ήταν πάντα να υποδουλώσουν τον αμερικανικό λαό. Το χρέος χρησιμοποιείται για να μας υποδουλώσουν ατομικά, χρησιμοποιείται για να υποδουλώσει τις επιχειρήσεις μας, χρησιμοποιείται για να υποδουλώσει τις πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις μας, και χρησιμοποιείται για να υποδουλώσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση μας.

Έτσι, είσαι σκλάβος του συστήματος;

Εάν είσαι στο χρέος, τότε είσαι σκλάβος, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό.

Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν κάνει φανταστική δουλειά πλύσης εγκεφάλου στο ευρύ κοινό.

Η "μπλε ομάδα" είναι πεπεισμένη ότι αν ο Μπαράκ Ομπάμα κερδίσει τις εκλογές και οι Δημοκρατικοί αποκτήσουν τον έλεγχο των δύο σωμάτων του Κογκρέσου, ότι η ευημερία βρίσκετε στο σωστό δρόμο.

Η "κόκκινη ομάδα" είναι πεπεισμένη ότι εάν ο Mitt Romney κερδίσει τις εκλογές και οι Ρεπουμπλικανοί πάρουν τον έλεγχο και των δύο σωμάτων του Κογκρέσου τότε η αμερικανική οικονομία θα τεθεί και πάλι στο σωστό δρόμο.

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία λύση στα οικονομικά προβλήματα σε εθνικό επίπεδο. Έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο βουνό χρέους στην ιστορία του κόσμου, όπου πρόκειται να καταρρεύσει.

Στις 4 Ιουλίου, εκατομμύρια και εκατομμύρια Αμερικανοί θα γιορτάζουν την "Ημέρα της Ανεξαρτησίας» με παρελάσεις, πυροτεχνήματα, και χωρίς ποτέ να συνειδητοποιούν την αληθινή φύση του τι πραγματικά συμβαίνει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger