Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΡΕΥΝΑ: ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΛΕΠΤΑ!




Το πανεπιστήμιο των ερευνητών της Μελβούρνης, ξόδεψαν την αφθονία του πολύτιμου χρόνου τους,τεκμηριώνοντας αυτό που θα έπρεπε να είναι η κοινή λογική για τον καθένα, σε κάθε σεξουαλική εμπειρία μας στην κρεβατοκάμαρα.
Μια τριών ωρών μακροχρόνια συνεδρίαση σεξ μπορεί να είναι πολύ κουραστική, και ιδιαίτερα για ενα καλαμάρι.
Ίσως είναι το πιο ερωτικό θαλάσσιο πλάσμα το Καλαμάρι, που συμμετέχει σε συνουσία για περίπου 3 ώρες.
Στο πανεπιστήμιο της Μελβούρνης ερευνητές μελέτησαν προσεκτικά αυτές τις συνεδρίες με το ζευγάρωμα, και ανακάλυψαν οτι τα καλαμάρια είναι τόσο κουρασμένα, που δεν είναι σε θέση να κολυμπήσουν μέχρι και 30 λεπτά μετά.
Η έρευνα αυτή « παρέχει νέες γνώσεις για την εξέλιξη της αναπαραγωγής και τις συμπεριφορές». Αναφέρεται επίσης ότι αυτή η μελέτη είναι η πρώτη φορά σε ζευγάρωμα, όπου έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει" τις σωματικές ικανότητες. "
Η ολοένα και τόσο ηδονοβλεπτική ερευνητική ομάδα μελέτησε το καλαμάρι στα νερά της Νότιας Αυστραλίας, περιλαμβανομένων της Port Phillip Bay και την Τασμανία.
Σύμφωνα με την έρευνα, τα Καλαμάρια ζευγαρώνουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν οι ανθρώποι.  Η ομάδα προφανώς παρακολουθεί πολύ προσεκτικά, εξηγώντας την συνουσία Καλαμαριού με μεγάλη λεπτομέρεια. Τόσο τα αρσενικά οσο και τα θυληκά καλαμάρια αλλάζουν το χρώμα τους καθώς εμπλέκονται σε αγκαλιά, μεταβαλλόμενα από «αμμώδη κίτρινα,»  σε μωβ - πράσινο με  πορτοκαλί ανταύγειες. Τα καλαμάρια εκπέμπουν επίσης ένα σύννεφο μελανιού   για να κρύψουν την ντροπή τους από τα αρπακτικά ζώα ή τους αδιάκριτους, αυστραλιανούς ερευνητές. .
Για να πραγματοποιηθεί το τέστ, η ομάδα συνέλεξε τα καλαμάρια και τα έβαλε να κολυμπούν ενάντια σε ένα ρεύμα νερού στα εργαστήριά τους. Οι ερευνητές στη συνέχεια τους έδωσαν την "ευκαιρία"  να ζευγαρώσουν και με άλλα Καλαμάρια. Τρεις ώρες αργότερα, η ομάδα απομάκρυνε τα καλαμάρια από την αγκαλιά τους, και τα άφησε να κολυμπήσουν ξανά. Προς έκπληξή τους, τα καλαμάρια είχαν αποβάλλει ακαθαρσίες μετά την μαραθώνια περίοδο της αγάπης τους 
«Βρήκαμε ότι μετά το ζευγάρωμα, τόσο τα αρσενικά όσο και τα θηλυκά καλαμάρια, έκαναν μέχρι και τριάντα λεπτά για να ανακτήσουν την προηγούμενη ικανότητα τους στην κολύμβηση," είπε η κα Franklin.
"Αυτό δείχνει ότι το καλαμάρι πάσχει από προσωρινή κόπωση των μυών."
Η Κα Franklin είπε ότι περίμενε τα αρσενικά να έχουν κουραστεί μετά από τόσες ώρες κάτω από το νερό, δεδομένου ότι υπήρχε και η «κίνηση του ωκεανού.» 
" Προς έκπληξή τους, τα θυληκά ήταν επίσης κουρασμένα που συμμετείχαν στις ερωτικές δραστηριότητες για 3 ώρες.
Τα καλαμάρια ζουν για λιγότερο από ένα χρόνο, και μπορεί να ασχολούνται με την ενεργητική δραστηριότητα του ζευγαρώματος πολλές φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger