Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ 53 ΧΟΙΡΟΥΣ!




 5 Ιουλίου περίπου στις έντεκα, ένας κεραυνός άστραψε πάνω από τον ουρανό. Αφού ακούστηκε μια έκρηξη βροντής, ένα ρεύμα μπλε καπνού αυξήθηκε στο χοιροστάσιο της κυρίας Chen, το οποίο βρισκόταν στο χωριό Guangming Xinqulou, Shenzhen.


Οι χοίροι ούρλιαζαν σαν να είχαν σφαγεί, και η κα Τσεν, η οποία ήταν μόλις τρία μέτρα μακριά από το χοιροστάσιο, δεν είχε ποτέ ονειρευτεί ότι οι 53 έτοιμοι προς πώληση χοίροι θα πέθαιναν σε ένα δευτερόλεπτο. «Οι χοίροι που βρίσκονταν στο έδαφος δεν μπορούσαν να κινηθούν πια. Ηταν όλοι νεκροί και χτυπημένοι από τον κεραυνό. Κοιμόντουσαν κοντά ο ένας στον άλλο μετά το μεσημεριανό γεύμα, έτσι και πέθαναν μαζί. "


 Οι γείτονες είπαν ότι τα αυτιά, τα ρουθούνια, και τα στόματα των χοίρων ήταν ακόμη σε αιμορραγία, και τα σώματά τους είχαν ίχνη από εγκαύματα, και με μια ελαφρά μυρωδιά καμένου. Το μόνο ζωντανό γουρούνι είχε ένα σπασμένο πίσω πόδι, και πάλευε να σηκωθεί, αλλά δεν μπορούσε.


20120709-pigs-04


Οι γείτονες είδαν ότι το κέντρο της οροφής κάηκε, και μια 4 μέτρων μήκους ρωγμή είχε εμφανιστεί σε αυτό. Είπαν ότι ήταν μέσω αυτού η ρωγμή κεραυνός χτύπησε τους χοίρους.


20120709-pigs-02



Η Κα Τσεν, η οποία εξακολουθεί να φοβάται, είπε ότι το χοιροστάσιο χτίστηκε με κεραμίδια αμιάντου, και ήταν ανοικτό προς όλες τις κατευθύνσεις. Είπε ότι ο μεγαλύτερες χοίρος ζύγιζε πάνω από 150 κιλά ενώ ο μικρότερος ζυγίζε περίπου100 κιλά.


20120709-pigs-03



Στις 6 Ιουλίου, η τοπική κυβέρνηση έστειλε τους νεκρούς χοίρους να καταστραφούν, προκειμένου να τους εμποδίσει να εισέλθουν στην αγορά τροφίμων.


Ο κ. Cao,καθηγητής της φυσικής, έθεσε ευθέως ότι η απόσταση ήταν ο βασικός λόγος που οι άνθρωποι, που στέκονταν μόλις τρία μέτρα μακριά από το χοιροστάσιο, παρέμειναν αλώβητοι.


atheatignosi.blogspot.gr


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger