Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ



Calls to Destroy Egypt's Great Pyramids Begin

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές στα αραβικά μέσα ενημέρωσης, οι εξέχοντες μουσουλμάνοι κληρικοί έχουν αρχίσει να ζητούν την κατεδάφιση των Πυραμίδων της Αιγύπτου, σύμφωνα με τα λόγια του Σεΐχη Αλί Μπιν Σαΐντ Αλ-Rabi'i, για τα "σύμβολα του παγανισμού», όπου το κόμμα Salafi της Αιγύπτου  έχει από καιρό προγραμματιστεί να καλύψει με κερί.


Αυτό είναι μια αναφορά στο σύντροφο του Προφήτη Μωάμεθ, Αμρ Μπιν Αλ- Όπως και τον Περσικό της φυλής του, ο οποίος εισέβαλε και κατέκτησε την Αίγυπτο γύρω στο 641. Όπως και μετέπειτα το μουσουλμανικό κράτος, πολλές αιγυπτιακές αρχαιότητες καταστράφηκαν ως λείψανα της απιστίας.  
Ενώ οι περισσότεροι δυτικοί ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν διαφορετικά, σύμφωνα με τους πρώτους μουσουλμάνους συγγραφείς, η μεγάλη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η ίδια - θεωρείται ένα αποθετήριο της παγανιστικής γνώσης σε αντίθεση με το Κοράνι , όπου καταστράφηκαν υπό βασιλείας μπιν αλ-Όπως και σε συμμόρφωση με την εντολή του Χαλίφη Ομάρ.


Τώρα, όμως, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, οι πυραμίδες μπορεί να καταστραφούν. Το μόνο που απομένει είναι αν η Μουσουλμανική Αδελφότητα και ο πρόεδρος της Αιγύπτου είναι «ευσεβείς» αρκετά , και αν είναι πρόθυμος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξισλαμισμού που άρχισε κάτω από τα χέρια του πρώτου ισλαμικού κατακτητή της Αιγύπτου.


atheatignosi.blogspot.gr


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger